Ensijenkkisi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Annie Mopar, 11.8.2005.

  1. CapriceClassic

    CapriceClassic 1st gear

    Ensimmäinen ja nykyinen jenkkini on 1984 Chevrolet Caprice Classic STW

    Tekniikkana alunperin täysin vakio, nyttemmin hieman piristetty 305 ja lootana TH 700 R4
     
  2. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Eipä meitä poijjankoltiaisia tunne kukaan muukaan.

    Mutta kaveri puhui joskus Caminosta, joka ois laikattu avoks ja laitettu penkit taakse. Ja sit isolohko. Ja vielä kaikki muutokset otteeseen. Eli 6 hengen avo-Camino isolohkolla. Jotain ihan muuta. Onko muut kuullu. Ollut joskus Juuka(?) nimisessä paikassa.
     
  3. gremlin

    gremlin Gearhead

    Tietenkin Valiantti, 8) -65 kuutosella ja manuaalilla. Ja oikeella ovimaaralla :rotfl: (sori Kako, (puuttuu a ja o pisteet)) Kauhee paskalaja.
    Kerran alko kuuluu rahnutusta takaa ja otin jarrurummun pois niin oli niin kulunut et se rinkula ko pitas pitaa paskat pois rummun sisalta irtos, eli siina oli 9.25" :eek: jarrut. Eika menny ko pari kuukautta niin oli samallalailla joka rummusta pinta loppu. Sitten palo kansipahvi ja kavin silla viela talven tsadissa toissa(en duunissa) mut en viittiny korjata ko tuli lamminta lampparista. Keitti 4 kertaa Pori-tsadi valilla vaiks oli 10 pakkasta, 20 pakkasella vaan 2 kertaa. Meno-paluu (500km) 4 litraa oljya. :( Kaytiin kattoos ensin -64 Chevy kakkosta, ihan alkuperanen ja varmaan orkkis omistaja, hintaa 1000mk niin isa-ukko sano etta "Ei kai me nyt tommosia letukoita ruveta osteleen" kylla oli eri aani kellossa ko loyty nain hyva valiantti. 1500mk :odroll:
    Ajelin kylla vuoden ennen tata herkkua ukon -55 Chryslerilla 8) , tuli pieni tason pudotus kun siirty omaan :cry: :cry:
     
  4. eepi

    eepi 1st gear

    Noin kuukaus sitten ostin 65 4d Dartin 225:lla ja 3 lovisella tomaatilla ja tietty lukkoperällä 8) On ollut tähän mennessä tosi siisti vehje ja talveksi menee PIENEEN kunnostukseen jotta pääsee sitten ens kesänä ekaa kertaa (ajokortin kera) ajamaan pikkasen parempikuntosta Darttia. Nämä 60 lukulaiset ja siitä vanhemmat meikäläistä kiinnosta ainakin tällä hetkellä ja tuskimpa sen uudempaa jenkkiä tulee ostettua ellei sitten jotain oiken siistiä saa ja halvalla. :pinup:
     
  5. Flea

    Flea 1st gear

    Chevy Van G20 '83. puolikorotus. Margariinin värinen. :odroll: Meni muistaakseni Porvooseen. Uus omistaja uhkas tehä täydellisen rempan ja maalata yms. Eli kai se on väriä vaihtanu.
     
  6. BB MOPAR

    BB MOPAR Gearhead

    ´67 Valiant tuli 15-vuotiaana hankittua. Rullaava oli ja myyjä koitti käännyttää jättämään ostamatta. Ostin kumminkin kun jenkki oli saatava... kasi koneen sinne remppasin. (koneeseen meni rahaa melkein kymmenkertainen määrä auton ostohintaan verrattuna :eek: ). Sittemmin meni lihoiksi, mutta toimi elintenluovuttajana ´70 Dusteriin. Missäköhän tuokin on NIT-49 rekkari, luvat blowerille ja viimeiset havainnot Tampereelta.
    Onhan noita (yleensä A-koppasia) ollut ja varmaan tulee loppuiän olemaankin tontin täytteenä...
     
  7. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    perustukohan toi muutos yli 1800kg omapainoon? :eek:
     
  8. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    En tiedä, Mobilistissa olen nähnyt joskus pikkukuvan samanlaisesta tai samasta (Elannon???) hautausautona. Huhu kertoo että niitä olisi pykätty muutaman auton sarja mutta eipä ole muita vastaan tullut. Samantyyppinen lienee ollut kuitenkin jollain moottoripyörätallilla Helsingissä??? Meidän Caminomme oli ihan asiallisesti tehty suoraan edestäpäin katsottuna mutta takaluukkuviritelmä oli aika villi eikä sitä kyllä voinut kauniiksi kehua. Jälkiviisaana olisi ollut kyllä loistava reissupeli ja ehdottomasti kannattanut jättää talliin odottamaan inspiraatiota mutta kun koko porukan rahapula oli kova, myyntihinta oli muuten 2100 markkaa...
     
  9. barfly

    barfly Gearhead

    Chevy Caprice Classic farkku 1990.
    307 + th200R4.
    Näin sen kuukausi sitten tulevan Pasilassa vastaan.
    En kesäksi PAKKO saada joko jenkkifarkku tai RAM Van. :eek:
     
  10. 70 Mopar

    70 Mopar 1st gear

    70 Dodge Coronet vuonna 1997 ja on edelleen omistuksessani.
     
  11. Caprice87

    Caprice87 1st gear

    1987 Chevrolet Caprice Classic Farmari ostin uutena Taksi ajoon vieläkin se tuolla pihalla seisoo :)
     
  12. valiant73

    valiant73 1st gear


    mä kans hommasin just ekan jenkin plymouth valiant vm 73/360
    muistot on aika vaihtelevat :rotfl:
     
  13. KimT

    KimT 1st gear

    Olen tällainen vanha patu jo, hankin 19 v. ensimmäisen jenkin v. 1972, Ford Custom -50. Ollut taksina, ei mennyt jarrujen takia katsastuksesta läpi, jäi seisomaan v. -64, leikin pikkupoikana autossa ja osallistuin mummolan naapurissa osittain sen tuhoamiseen. En arvannut, että jouduin korjaamaan, entisöimään jne. sitä kun yhtäkkiä kiinnostuin autosta. Aloitin joskus 16 v. remppaamisen. Siihen aikaan osia ei saanut mitenkään helposti, Ahvenanmaalta jotain ja Ruotsista, olikohan edes faxi keksitty silloin, taisi USA:ankin mennä kirjeitä ja odottelua oli. Lättäpää V8:n kunto oli yllättävän hyvä, vähän jumissa vain. Auto meni myöhemmin -70 luvulla jonnekin Jyväskylän seudulle, missä lie nyt? Siitä alkoi liuta eri jenkkejä, 12 kpl on ollut, Räyskälässäkin vedetty jokunen repaisu -80 luvun alussa Pontiac Firebird -68:lla, vuodesta -72 alkoi pitkä taival V8:n parissa.
     
  14. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Chevrolet El Camino 74" tossa se seisoo pihas. jalkatila varmaa taas puolillaa vettä... vuotaa vissii? iiihan eka auto oli lada!
     
  15. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

  16. Anssi

    Anssi Gearhead

    Ensimmäinen ja edelleen ainoa harrasteauto on Chevrolet Malibu 4D -79. Omistuksessa jo vuodesta 2002. En tosin väittäisi auton olevan ihan orkkiskuosissa, on tuunattu lasikuitukorilla ja muulla "pienellä" muutoksella :D
     
  17. 4deeSdn

    4deeSdn 1st gear

    Vuonna 86 ostettu 75 Impala. tolla pitäis huomenna Linnacruisinkiin lähteä... Muistoja, oi, niitä on paljon -niin hyviä kuin huonojakin :odroll:
     
  18. isok5

    isok5 1st gear

    New yorker 2dht-77.Ostettu heinäkuu -94.Ma-katsatettu eikä lähe talosta.
     
  19. kapa

    kapa 3rd gear

    eka jenkki oli -61 caddy bongasin ke-pö:stä kun oltiin romutorireissulla oli hiukan laatikkovaivanen mutta ajattelin että kyllähän niitä löytyy :odroll:
    kesän ajelin autolla puoliautomaattina ja sitten alkoi osien metsästys :cry: minulta lähtiessä autossa olds 350+th350
    mukavia muistoja/reissuja
     
  20. destroyer-82

    destroyer-82 1st gear

    Chrysler Newport 4d Custom -71 383-TF 727.Auton ostin 22.5.2002 ja vieläkin on pihal ja liikkuu pienistä "ominaisuuksista" huolimatta,moni yrittäny ostaa mut sillo on ite vaa innostunu enemmän autosta...
     

Kerro tästä muillekin!