80 lätkä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja custom cruiser, 31.1.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eilen sai taas katsoa kuka väistää ja ketä.
    Taas lähdettiin ohittamaan 80 lätkäläistä paikassa, jossa on vastaantulevaa liikennettä.

    Fiksu rekkakuski väisti pientareelle.

    Pitäisi saada useampi kaistaista tietä, että mahtuu rinnakkain kulkea.

    kenen on vika jos joku lähtee henkeä uhmaten ohitamaan 80 lätkäläistä välittämättä vastaantulijoista?
    Ilmeisesti pitää olla kova vessahätä, joka pakottaa moiseen urheiluun autolla jonka kuvittelee kulkevan/kiihtyvän hyvinkin kovaa.
     
  2. JAWA

    JAWA 1st gear

    15 vuotta STWllä muiden jaloissa autoilleena ei voi kun ihmetellä mitä raivotiloja 26 vuotta vanha mätä Toyota saa aikaa. BJ 40stä olen riipinyt kesän ajaksi kaikki muut pois paitsi tuulilasin. Pakuna 90 todellista vauhtia on passeli. Takana ei lätkää koska eipä ole ovia tms mihin sen liimaisi...

    Ohituskaistatiellä on päästävä keltaisilla viivoilla ohi vaikka vastaan tulisi autoja. Ja omaan suuntaan ohituskaistat alkavat suoran päässä.

    Eipä tuota ole koskaan STWn puikoissa tapahtunut.
     

Kerro tästä muillekin!