pakkeli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja mattamusta, 14.4.2004.

  1. mattamusta

    mattamusta 1st gear

    nyt neuvoja! irrottelin lohjenneen pakkelin auton kyljestä ja hioin peltiin asti ja laitoin uuden pakkelin hioin paklasin hioin paklasin ja lopuksi maali päälle. Nyt se stanan uus pakkeli on irronnu samallalailla ku se vanhaki. Missä vika
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Liian paksu kerros pakkelia?
     
  3. mattamusta

    mattamusta 1st gear

    ei oo niin hirveen paksu.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos se kohta jotenkin elää siinä. Mulla on kuplarojektissa halennu parista kohtaa kitit ja uudetkaan ei taho oikein siinä kestää. Tahtoo jotenkin liikahtaa siltä kohin. Toinen vaihtoehto tietty on, että laitat liikaa kovetetta...
     
  5. mattamusta

    mattamusta 1st gear

    no sekin voi olla, pitäiskö kokeilla jotaki elastisempaa pakkelia? se pelti kyllä pikkasen taitaa elää siinä kohas.
     
  6. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Jos et halua porata peltiin reikiä ni naarmuta sitä peltiä niin keleesti että se pakkeli ei voi olla tarttumatta siihen.
    Ekan keroksen ku laitat ni laita ihan vaan ohuelti painamalla lastaa kunnolla peltiä vasten niin että se varmasti tunkeutuu pienimpiinkin koloihin.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tinaa
     
  8. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Tossa tosiaan vois soveltaa uunin/seinän rappausohjetta : Ensin pintaan "tartuntaroiskeet" , joiden antaa kuivua. Sitten lisää tavaraa tohon tartuntapintaan? Toimiiko noin kitissa?
     
  9. Jasse

    Jasse 1st gear

    Jos nyt vaikka ne roiskeet jollain kunnon karkealla pohjamaalilla? Eikä pakkelia suoraan pellille...
     
  10. dart64

    dart64 1st gear

    joo.. mut jos sen vaik pyyhkis jollain rasvan poistol esim tinneril ennen ku rupee edes laittaa sitä puuha massaa... mitä karkeempi sen parempi.
     
  11. JouniK

    JouniK Gearhead

    Mulla oli sama juttu, vanha pakkeli halkesi. Uusin kittauksen hiomalla vanhan pois, rasvanpoistolla jne. Uusikin halkesi juuri samasta kohdasta-> kohta luultavasti elää-> pakkelikerros liian paksu. Ongelma poistui lommon oikaisulla ja tinauksella.
     
  12. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Ootko nyt ihan varma?
     
  13. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    ?
    Tuolleen minäkin sen tekisin (lue; tein)
     
  14. Jasse

    Jasse 1st gear

    Juu kyllä minullekin on ammattimies näin kertonut ja kehoittanut tekemään. Vaikka eipä tuota aina itse tule muistettua sitä pohjamaalia sinne alle karseessa tohinassa, mutta johan sen sanoo järkikin että todennäköisesti pysyy näin paremmin.
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ameriikan ammattimiesten konsti on kruunukorkit peltiruuveilla tai popniiteillä peltiin ja pakkeli päälle. Joutuvat raukat vaan ostaan korkit uutena kaupasta kun kaljakin on purkeissa!
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    puhtaalla pellillä ei pysy mikään kauan jos et laita fosforihappomaalia alle.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    hiedo eka kerros

    Ensimmäistä kerrosta ei ikinä levitetä lastalla...
    Aina ensimmäinen kerros levitetään sormella pientä pyörivää liikettä toistaen..
    pohja maalinkin voi laittaa alle,mut ei pakko,itselläni on joka paikassa pysynyt pakkeli,kun ekan kerroksen levittää käsin ja vaikka seuraavankin,isompaa aluetta voi vetää lastalla,mut itse levitän melkein aina käsin pyörittämällä...
    ja kovettajaa sopivasti...
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olettekos käyttäneet epoksipakkelia polyesteripakkelin sijaan?
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    laita lasikuitukittiä puhtaalle pellille,tasoita tavallisella kitillä.älä laita mitään pohjamaaleja,varsinkin 1k pohjaväreillä käy niin että,se pakkeli sulattaa sen pohja maalin,ja pakkeli on irti pellistä ennen kuin on edes ehtinyt tarttua :mad: tietenkin pakkeleissa on vissi ero.esim.soudallin kitti on hanurista! mutta standoksin pakkeli näkyy kestävän,ja on huomattavasti helpompaa hiottavaa 8) tämä ei ole mainosta,vaan ihan todella koettua ja nähtyä :-? pohja maalaus on kuulemma sitä varten että,jos pakkeli halkeaa, niin ei lähde heti ruostevesi valumaan halkeamasta.hyvä kittaus ei halkea :soosoo: ilman kolhimista! ps.wurthin pakkelit on myös ihan kelvollisia,todisteena auto jonka tein ja maalasin 8vuotta sitten,ei ainuttakaan halkeamaa pakkeloinneissa,enkä käyttänyt pohjamaaleja pakkelien alla 8)
     
  20. naapukka

    naapukka 1st gear

    Re: hiedo eka kerros

     

Kerro tästä muillekin!