Jarrutehostin remontti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja RivO, 21.9.2005.

  1. RivO

    RivO Gearhead

    Löytyykö -63 Rivieraan tehostajan ja pääsylinterin rebuilding kittiä tai uutta komplexia kokonaan. -64 löytyy uudet, mutta tehostaja on tosin erilainen ulkoisesti ainaskin.

    ameriikasta löysin vain rebuilding serviissiä (a´350 €$), eli lähetä omasi niin korjaamme. -64 löytyi osia(kittiä)

    Kävi niin että rupesi jarrunesteet aiheuttamaan rankkaa savua *takasuuttimista(*Kyllönen) ja buusteri ei enää buustannut.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hyppään sun topikkiin siivelle. Mullakin jarrut kaipaa remonttia ja koska autoni on yhtä race kun minä niin tavallinen alipaine boosteri ei kiinnosta enään huonon poljintuntuman takia. Tiedän että on parempia ratkaisuja tehostimeksi ja ne kiinnostaisivat?
     
  3. Ck

    Ck Gearhead

    Ootkos avannu sitä ja kattonu saako korjattua? Ei ne kaikki välttämättä tarvi rebuilding kittiä.
     
  4. kmovsh

    kmovsh 1st gear

    katso kyseinen linkki
    http://www.hydroboost.com/
     

Kerro tästä muillekin!