Onko Skyhawkia V-8:lla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Buikki Palanteri, 5.10.2005.

  1. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Monzaa on saanut myös 350:llä, oli ns californiamalli. 305 oli kyllä tehokkaampi.
     
  2. buicker

    buicker Gearhead

    Lueskelin tossa vähän aikasempia juttuja ja tuntus olevan aika yleinen tulkinta konttoreilla, että mallisarja ei voi ulottua toisen merkin alle... Sama juttu Camaroitten ja Firebirdien kanssa, esim. 3gen ponun turbokone ei käy vertailumalliksi Camaroon. Tosin viimeksi kun soittelin tosta skyhawk-monza vastaavuudesta akeen niin sanoivat, että jos saan inssin vakuuttuneeks, että kyseessä on kaks alustoiltaan identtistä autoa niin se saattaa "venyttää" pykäliä ja antaa leiman. Vois kuvitella että tohon riittäs osanumeroitten vastaavuus, mut mistäs niistä ikinä tietää... Ennakkotapauksetkaan ei velvota inssiä mitenkään, mut saattaa tietty vaikuttaa päätökseen.

    Olisko ketään v8 skyhawkin omistajaa kuka vois pistää kopion teknisestä osasta jakoon? Omistajatiedot voi varmaan peittää jos siltä tuntuu...
     
  3. Bob

    Bob 1st gear

    Voishan tuon kopsatakin jos siitä mitään hyötyä on.
    Auto, paperit ja minä emme ole nyt samalla paikkakunnalla. Voi hieman kestää.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kalajoen kiihytyskisoissa oli härskinnäköinen niiteillä kasattu :) ´77 Skyhawk 383:lla,ilmeisesti stroukattu SBC.Oli siinä rekkarit ja kuvakin löytyy uudesta veekasista s.87.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    En tiedä onko, mutta yrittää kannattaa aina. Tiedätkö Bob milloin buickisi on muutoskatsastettu?
     
  6. buicker

    buicker Gearhead

    Minä yllä...
     
  7. Bob

    Bob 1st gear

    Taitaa olla 80-luvun lopussa tai 90-luvun alussa.
     
  8. KimT

    KimT 1st gear

    Mikä muuten siinä "Roverin" koneessa mättää?
    Se on alunperin Buickin 215 cidin kone, jonka lisenssivalmistuksen Buick myi Briteille joskus -60 luvulla. Eikö se ole muuten täysalumiininen motti?
     
  9. jesse V8

    jesse V8 1st gear

    Santeri perkele ei kyllä mee hyvin noi auto asiat eka malibu ja nyt toi :D
     
  10. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Vaihdetaan se uusi mosa vanhan tilalle ja ollaan asiasta ihan hissukseen.Tieto lisää tuskaa näissä jutuissa.Ja inssi ei halua kuulla mitään mihin joutuisi mahdollisesti puuttumaan.
     
  11. Buikki Palanteri

    Buikki Palanteri 1st gear

    Kysyin vara katsastuspääliköltä ja se sano et nää jenkit on niin vaikee tulkita kun niitä on niin monella koneella. olin hakenu netistä missä sanottiin että kaikkia H-bodyn malleja on tehty kasilla. Se vaan sano että pitää saada tiedot tehoista ja sit vaan leimalle.
     
  12. MercComet

    MercComet Gearhead

    Olisiko tuosta keissistä/omistajasta apua ongelmaan tai ostaa vehkeen valmiina suoraan 350:llä.... Ei pahanolonen ainakaan kuvissa:

    http://www.nettiauto.com/482414
     
  13. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Mites tuo Oldsin Starfire? Eikös tuo kuulu samaan kastiin.

    Sitä on ainakin saanut ´77-´79 vuosina 305:lla.
     

Kerro tästä muillekin!