Opelit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Buikki Palanteri, 10.10.2005.

  1. Buikki Palanteri

    Buikki Palanteri 1st gear

    Ootteko munkaa samaa mieltä että Opelit on ihan paskoja.
     
  2. perkele

    perkele Gearhead

  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :eek: Oonpahan noita vanhoja germaaneja omistanu ja luotettavia on ollu...Yli '70 lukulaisista en tiiä ku ei kiinnosta...siis yleensäkään nuo 'uudemmat' autot...Kyllä kai vanhat reksat,kommodoorit ja kapteenit laatuautoja on?? :wink:
     
  4. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Ja itekin nimimerkin perusteella amerikan ooppelilla ajelet :rotfl: GM=opel,buick,cadillac,chevrolet,pontiac,gmc ja mitäs euroja se nyt omistaakaan :odroll: Perheessä on ollut aika monta ooppelia eikä ne sen paskempia ole olleet kuin naapurin toyotatkaan vai voiko kahdenkymmenen vuoden aikana sattua vain hyviä yksilöitä?
     
  5. isäntä

    isäntä 1st gear

    Dodiin, eiköhän BP:n olisi parempi näitä tämän tasoisia juttuja mennä jauhamaan Jippii-foorumille. Siellä voi se toinen järjenjättiläinen käydä vastaamassa, että on 70-sarjan nakit?

    OD:ssä onneksi keskustelut ovat pysyneet ainakin vielä kohtuullisen asiallisella tasolla ilman trollimänttejä.
     
  6. niemikko

    niemikko 1st gear

    en ole samaa mieltä autoissa on omat vikansa mutta ei ne ihan paskojakaan ole kuin jotkut yksilöt tyyppivikoja on helmat,käsijarru,takajarrut ja kylmiä oli monet.
    ollu mulla:
    kadett c
    ascona b x5
    manta b
    ascona c x2
    kadett e
    omega a

    enään ole yhtään mutta miksi ei tulisi.
     
  7. HEKULIINI

    HEKULIINI 1st gear

    No meillä on yks ooppeli, jonka hankin ihan PASKAN Volkkarin tilalle(vaimon auto). Jos vertaa Volkkiin, niin ei voi samana päivänä ees puhua. On se Ooppeli vaan niin hyvä. Sit taas ite vaihdoin melkeen 400tkm ajetun Kadetin 200tkm ajettuun Transportteriin, niin eikös vaan ongelmat taas alkanu. Eli jos Ooppeli tuntuu huonolta, niin kokeile välillä vaikka Volkkaria :lol:
     
  8. malonari

    malonari 1st gear

    Sanotaan että hinta laatu suhde on Ooppelissa aika kohdallaan .
    Kyllä niiden kanssa pärjää jollei ole tumpula , osien hinnatkin
    alhaiset .
    Vanhoissa malleissa tekniikka on yksinkertaista ja jos hiukan
    näkee vaivaa voi ajella edullisia kilometrejä . 8)
     
  9. chevelle 75

    chevelle 75 1st gear

    Pannaan paremmaksi kuin niemikko.
    Mulla ollu:

    Kadett C x5
    Kadett E x2
    Ascona A
    Ascona B x6
    Ascona C x2
    Vectra A x2
    Omega A
    Astra F

    Voi olla että unohdin jotain... :lol:
    Mantan kun sais vielä joskus.
     
  10. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    Ittellä oli sellainen käsitys kun ekan ooppelin(´93 Astra) ostin n.5vuotta sitten, että ovat melko paskoja kiuluja. Mutta nyt on vieläkin sama ´auto´ jokapäiväisessä ajossa. Eipä oo tarttenu kun öljyjä vaihdella ja kertaakaan ei oo hajonnu, että ei se nyt ihan paska oo ollu.
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hei kivaa, uus merkkien välinen kina Mopar-Gm väännön lisäks :rotfl:
    Mut v#ttu kun tähän on paha osallistua kun kaikki itellä käyttöautoina olleet niin Opelit kuin Volkkaritkin on olleet ihan hyviä :cry:
    No, ehkä sen verran kuitenkin Volkkarin eduks että niissä pysyy tekniikan lisäks pellitkin tosi hyvin kasassa, ei ruostu, ei :wink:
     
  12. AquilonV8

    AquilonV8 1st gear

  13. Blösö

    Blösö 1st gear

    Vastaus on: Kanada
     
  14. chevelle 75

    chevelle 75 1st gear

    Sen on huomannut noiden muutaman opelin kanssa että mitä uudempaan mennään sitä paskenpi on. :-?

    Eihän B-asconassa kyllä liikkuvia osia ollut kuin puolta enemmän kuin rautakangessa, mutta eipä tarvinut vaihdella antureitakaan. :lol:
     
  15. Tommaselli

    Tommaselli 1st gear

    Niin, tämän aiheen aloittamista minä vähän itsekin ihmettelen. Asiasta olen kylläkin selvästi eri mieltä. Jos vanhemmista Opeleista puhutaan niin ainakin allekirjoittaneen silmää ne miellyttävät ja tuskin ovat ollenkaan aikalaisiaan huonompia. Itsellä on nyt ensimmäisenä autona ajossa C-mallin Kadett ja mikäpä sillä on kurvaillessa. Etuvetoiset ei kyllä kiehdo ollenkaan, mutta tiedä vaikka joskus ostaisi toisenkin vanhan Opelin ( Ascona, Commodore, Kadett, Kapitan, Olympia, Rekord...).
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kun saiskin jostain siistin, suht orggiskuntoisen Rallye Kadettin arkipäivien ajokiks niin siitä ei raaskis ihan äkkiä luopua. Ja olispa työ- ja kauppamatkatkin sitten mukavia :wink:
    Siis tämmösen:

    [​IMG]

    Eihän tuo kuvassa oleva satu olemaan kenenkään OD:läisen entinen tai nykyinen auto? Foto näyttää olevan otetun Forssan Picknickissä pari vuotta sitten. Hieno :D
     
  17. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    No jaa, noita uudempia ooppeleita on perheessä ollu eikä ne paskoja ole olleet, no taisipa toisesta b-vectrasta mennä takalasinlämppärin rele, huhhuh olipa suuri vika :rotfl: Mutta silti, ennemmin käyttökiesinä jaappanin poikien tekele kuin euroopan ihme :odroll:
     
  18. olli_n

    olli_n 1st gear

    Jos sua niin kauheesti asia riepoo että pitää oikein itsensä nolaamisen uhalla tänne juttu asiasta tehdä niin sun mieliks voin sanoa että paskojahan ne on.:lol:

    Mutta sanopa vaan senkin että 17 000km ilman vikoja kohtuulliset sisätilat, 0-100 n9sek 5.9 litraa/100km abs, airbag, sähkölasit ja jalopuut yms.. suht hyvin noin neljän tonnin tylsältä mutta luotettavalta käyttöautolta. ymmärtääkseni?

    On muuten myytävänä (koska vaihan tiiseliin)
     
  19. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    toiset on toiset ei..on niitä vikoja muissakin autoissa..ainankin toi Kadettien 1,2l talousihme on yks kestävimmistä mitä olen tavannut..viime talvena ajoin entisellä C-Kadetillani 27000km ilman suurempia vikoja,laturin hiilet loppui keväällä(mulla oli isot h4set nokalla) ja se korjaantui laturin vaihdolla..kesällä ajoin kk:n pimppacorollalla ja se oli ainaskin tuhat kertaa paskempi kuin opeli ja nyt ostin käyttökinneriks taas C Kadett farmarin,eikä oo ollu mitää maailmaa mullistavaa vikaa.. 8)
     
  20. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Ei nuo Opelit sen kummempia ole kuin muut halvat käyttöautot. Omakin 11 vuotta vanha Vectra läpäisi sentään katsastuksen eilen minimaalisella remontilla eli yksi polttimo vaihdettiin. Sama oli vuosi sitten.
     

Kerro tästä muillekin!