6.2 diesel öljyn paine?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 30.10.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Paljon on normaali öljyn paine tyhjä käynillä
    ja paljon pitäs ollaa kun panee kieroksia koneeseen.? :odroll:
     
  2. vesahintsala

    vesahintsala 1st gear

    6.5TD

    Entä paljonko pitää olla 6,5 TD koneessa?

    Onko normaalia että tyhjäkäynnille pudottaessa paineet putoaa alimmalle pitemmällle valkoselle viivalle (uus koppanen vani -97) joskus kuumana jopa neljännelle pikkuviivalle ennen punaista? :eek:

    kylmä kone pitää suurempia paineita :-?

    Ei oo kierroslukumittaria mutta kuumana ajaessa viisari möllöttää pykälää kahta ennen 275kpa lukemaa. Pitääkö olla huolissaan. Öljynvaihto ei muuttanut mitään.

    Totuin vain edellisessä Astrossa että paineet pysy koko ajan 275kpa kohalla paitsi täyskaasulla nous pykälän ja kylmänä nousi kans sen yhen pykälän.
     
  3. keijon

    keijon 1st gear

  4. keijon

    keijon 1st gear

    näin

    Eli laitetaan nyt vielä kpa:na tyhjäkäynti 41.369kpa ja 2000 kierrosta/min 206.843kpa - 296.475 kpa
     

Kerro tästä muillekin!