Suburbanin vararengas oveen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Nastamuumio, 29.11.2005.

  1. Nastamuumio

    Nastamuumio 1st gear

    Subben takatilathan ovat tunnetusti vertaansa vailla 5 hengen layoutilla, 8 vastaava pienentää tilan normifarkun vastaavaan. Tästä tilasta vararengas kuitenkin haukkaa enemmän kuin tarvis, ja mietinkin vaihtoehtoa laittaa se rengas käytännöllisemmin takaoveen kiinni. Toki se rinkula painaa yhden minin verran, eli se oven saranointi olisi mietittävä uusiksi, sikälimikäli moinen siirto olisi edes mahdollista.

    Onko kellään tietoa onnistumisista tai projekteista jossa tämä olisi tehty, tai edes viitteitä tällaiseen perverssiin toimintoon, jossa tämä kaunokainen on brutaalisti turmeltu?

    Niin, sitä autoa ei vielä pihassa ole, mutta ostoprojekti on työn alla.
     
  2. JAWA

    JAWA 1st gear

    Vieläkös se virkamiesten erikoinen on voimassa: vaneissa vararengas nostettava takaovessa ikkunan korkeudelle jotta takavalojen näkyvyys direktiivien mukainen. Jos vielä viilataan niin taitaa subiin paras laittaa se renkula katolle 8)
     
  3. Make67

    Make67 1st gear

    Joo, katolle paras paikka. Omassa -95:ssa ainakin ohjekirjan mukaan saa katolle laittaa 90 kg :eek: kuorman. Ja ihan aikuistenoikeesti KATOLLE niitten sivussa olevien kaiteiden VÄLIIN eikä niitten varaan...
     

Kerro tästä muillekin!