Emännän Uuno

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja malonari, 1.12.2005.

  1. malonari

    malonari 1st gear

    Jos täällä on joku joka on JOUTUNUT fiuden sähköjen kans
    leikkimään niin apua tarvittas :oops: eli fiat uunon KAIKKI
    valot sykkii mutta virtaa piisaa , laturi uusittu ( säädin ) kahteen
    otteeseen mutta vikaa ei löydy . Eikö kukaan sähkömies ole
    älynnyt lähteä Italiaan opettaan niille sähkötöitä !
    saatas olla rikas mies :wink:
     
  2. cuda69

    cuda69 Gearhead

    mulla oli -85 55s uunossa sama juttu mutten ikinä löytäny syytä välkkymiseen,mutta tod näköisesti jännite heittelee jostain syystä.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olen antanut itseni ymmärtää että jos virtaa riittää mutta valot välkkyy niin kyse on yleensä puutteellisesta johtosarjan maadoituksesta runkoon jostain kohden. Eikä kyseessä ole mikään fiiun spesiaali vika, vaan juttu pätee melkein kaikkiin vanhoihin kiuluihin. Tarinoiden mukaan vanhat Vettet ovat myös jonkin verran saaman tyyppisiä lasikuitu koppansa vuoksi, mutta Vette-miehet vahvistakoot tai kiistäkööt asian.

    Onneksi rouvan ex-Unossa ei ollut tommoisia. Camarosta nuo jaksoi rassata kuntoon hymyssä suin mutta fiiun kanssa olisi varmaan otsasuoni katkennut :D
     
  4. slantti

    slantti 1st gear

    Omakohtasta kokemusta Uno 70sl:tä jossa samankaltasta häikkää joskus. Siihen autto sulakerasian taakse tulevien johtoliitin rimojen heiluttelu / liittimien irtiotto ja putsaus hapettumista. Aika suuria välyksiä tuntuu olevan noissa liittimissä välillä. Uuno on helppo ja halpa korjata mut sitä joutuu tekemään kiusallisen usein. Muuten on pihi, ärhäkkä ja hyvä ajaa .
     
  5. malonari

    malonari 1st gear

    Maadoitukset on kunnossa ja johdot muutenkin mutta tosiaan
    ton sulakerasian olen unohtanut täysin :eek:
    pitääkin tsekata kun seuraavax tallilla kaljoissa puuhastelen ,
    helvetti eihän sitä ihan selvinpäin viitti :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!