Löytyykö Iisalmen lähimaastosta tallipaikkoja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chikki, 24.11.2005.

  1. Chikki

    Chikki 1st gear

    Eli niinku otsikossaki jo oli, tallipaikkaa etitää dodgelle että pääsis laittamaa sitä kuntoon. YV:nä vois vastailla vaikka sit.
     
  2. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Joo samaa ongelmaa täälläkin...siis Iisalmen lähistöltä (mielellään I-salmesta länteen päin;) tallia jos löytyisi... :odroll:

    UPDATE: Talli löytyi ihan muutaman kilsan päästä!
     
  3. valsu67

    valsu67 1st gear

    Taitaa olla aika tiukassa,varsinkaan hieman edullisemmat...
     
  4. SmallBlock

    SmallBlock 1st gear

    On tallipaikkoja iisalmessakin mutta moni ei halua vuokrata tilaa linttakuskien kiljun juonti paikaksi.
     
  5. Chikki

    Chikki 1st gear

    No nyt on onneks yks mahollinen paikka löytyny joka ei kyllä oo vielä ees valmis.. Lämmitykset pitää vielä rakentaa sitte. Kerranki kävi tuuri mullaki.. 8) Mut mitenkäs, jos ois muitaki halukkaita tallia/hallia vuokraamaa nii kokeiltas ettiä joku kimppatalli sitte? Jos täältä nyt löytyy ees semmosia paikkoja.. :odroll:
     
  6. valsu67

    valsu67 1st gear

    no hohhoijjaa :soosoo:
     
  7. Vemppu

    Vemppu 1st gear

    No mitäs tuosta sormea heiluttelet? Noinhan se osaltaan menee...

    Muutamaa paikkaa kun kyselin ja selvisi että Made In USA olis tulossa niin into vuokrata väheni kummasti. Jos oisin Lanciaa tai Marsua ollut tallittamassa niin ilmeisesti tilanne olisi ollut toinen :)
     
  8. Polara

    Polara Gearhead

    Eikö kannattas kysellä tutuntuttujen sukulaisilta, jos niille olis jääny vaikka navettaa tyhjilleen. Nykyään on niin paljo lopettaneita maatiloja, että väkisinkin lähellä iisalmee on niitä oltava.
    Sitten pitää vaan vähä nähdä vaivaa, että siitä saa jonkunlaisen paikan laitella.
    Kannattas vaan yleensä aikasemmin kysellä, kun nyt on näköjään nuo lumetkin jo maassa...
     
  9. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    kyllähän lintta ukotkin saa oivat kiljun juonti tilat ku lappaa takuu vuokrat näppiin! :rotfl: joillakin on tietysti ennakko luuloja "kamalista raggareista" mut ennemmi minä vuokraisin tallin jenkkiauto harrastajille ku jolleki heletin telttahousuille jotka tekee laskuituspoilerilevike corollia ja civiccejä.. navetoita luulis löytyvän mut keskustasta joutuu ajamaa yli 10km ja se navettaan pinttyny lehmän kusi ei vissii tee gutaa pelti osille..
     
  10. ryti

    ryti Gearhead

    hyvä puavo! kyllähän civikki ja golovi pelleille tallipaikkoja löytyy kun saa kiskoo hyvät hillot nii eipä väliä ku iskähän ne maksaa kummiskii.
    meikäläisellä on tota porukkaa ja mökin maksua nii kyllä sitä hilloo menee nii ei viittis mitään kalliitakaan paikkoja laitella.
    että vihjeitä edullisista talleista vois ottaa vastaan ja harkita vuokrata.
     
  11. tampio

    tampio 1st gear

    onko löötynyt tallia?
     
  12. ryti

    ryti Gearhead

    eipä oo mutta oisko sulla tiedossa?
     
  13. tampio

    tampio 1st gear

    ei oo ihan iisalmessa,mutta kylläpä siellä on passannu hitsailla galaxieta.aattelin vaan jos ois löötynä niin ois mukavampi saada lähempöö talli,vaikka joku kimppahässäkkä
     
  14. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    lieköhän siinä vara-osa keskuxen takana se (olko se joku vitun kaupungin vae tvl:n ex varikko) hemillä ol paja siinä viel kesällä vuokra ol joku 200e ja 2autoo sopi sinne..ja minkalaenen tilanne lie soinlahes missä pharaosin talli ol ennen? :odroll:
     
  15. tiitikki

    tiitikki 1st gear

    Multa vapautu paikka Pielavedentien varresta. Tosin kylmä halli. Vuokra talvelta 100 euroo. Kiinnostaisko?
     
  16. tiitikki

    tiitikki 1st gear

    Eix toi 200 egua ollu kuukausivuokra?
     
  17. tiitikki

    tiitikki 1st gear

    Heh... Tuli vaan mieleen, kun Iisalmen keskustasta vuokrasin tallin 95 talveks. Talliin mahtu 3 autoo. Oli siellä yks jenkkikii, mutta Mosse oli liikaa. Aamulla isännöitsijä soitti ja sanoi, että yks tallin vuokralainen oli tehny valituksen, et Mossesta on öljyt vuotanu lattialle ja se on heti vietävä sieltä pois. Olihan se Mosse luminen talliin vietäessä eikä sieltä mitään öljyjä ollu valunu mihinkää. Mitä lie vauhkonnu. Leppy kyllä ku isäntä tarjosi juomat kerran viikossa ja Mosse sai olla tallissa.
     
  18. tampio

    tampio 1st gear

    mulla oli joskus sonkajärven vanhalla meijerillä talli yhen talven.mutta ajomatkaahan sinne on jonkun verran.
     
  19. ryti

    ryti Gearhead

    ja lapinlahdelta sinne tuloo vielä enempi ja se hemin ja putin entinen talli on kyllä liian pieni varsinkii kimpassa,joku sellanen ois hyvä josta vois kevyellä seinällä erottaa ns.oma osa ja hitsaukseen ym.yhteinen osa mutta siinä äkkiä neliö tarve kasvaa ja saanti huononee.
     
  20. tampio

    tampio 1st gear

    ois yks talli jossa nyt laittelen galaxieta,vaan sekin kääpi pieneksi jos enemmän tulee fullsize autoja.sekin ois tosin maaningan ja iisalamen rajalla.muuten hyvä kun on lämmin ja aatonosturit ja kunnon kompurat jne.
     

Kerro tästä muillekin!