Ford Sierrassa vikaa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja sannuli, 7.1.2006.

  1. sannuli

    sannuli 1st gear

    Minulla on 2l `90 ohc sierra, ja vikaa löytyy jos jonkinmoista..elikkä, nykii ja nyhtää kaasuttaessa, eilen tankkasin 10 litraa ja ajoin 25 kilsaa ja bensa loppu..Tänään tankkasin 5 litraa ja pääsi saman matkan.Kaasariin tulevaa sähköpistoketta ei voi pitää kiinni kaasarissa, koska auton tyhjäkäynti nousee 4000 jos töpseliä pitää kiinni..ei viittis viedä autoa mihinkään korjaamolle ennen kun ois edes pientä hajua mikä on vikana :odroll: ...[/b]
     
  2. Meca

    Meca 3rd gear

    Ryyppy makaa päällä koko ajan? Tuleeko ryypyn johtoon jännite? Kokeile säätää ryyppy kokonaan pois pelistä, vaikuttaako? Ryypyn alipainekalvo voi myös olla rikki. Jos ryypylle ei tule jännitettä, niin ohjausboxi voi olla rikki, tai sen virtajohto irti laturin perästä.
     
  3. Kossi

    Kossi 1st gear

    Varmaan tuolla ford-clubin puolella osaavat neuvoa paremmin tällaisissa murheissa. Saattaapa foorumilta haulla löytyä jotain. 8)

    Kannattaa tarkistaa kaasutin, venttiilien säädöt ja sytytys. Vois olla jotain tuolla sytkäpuolella vikana, jos ei kerran voi pitää sitä kaasarin sähköohjausjohtoa kiinni. Vaikea mennä veikkaileen, kun ei oo omakohtaista kokemusta tuosta sähköhässäkkäkaasarista :)
     
  4. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Veikkaisin vikaa kaasarin kupeessa olevassa tyhjäkäyntimoottorissa tai bensantulon katkaisevassa solenoidissa. Sen solenoidin tarkoitushan on estää jälkikäyntiä. :eek: Voin olla väärässäkin, mutta vika korjaantuu yleensä kun heittää originaalin kaasarin kaseikkoon ja laittaa tilalle vanhan anuksen Weberin. :rotfl:
     
  5. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Mulla oli ryypyn bi-metallijousi poikki ja heitteli ryyppyläppää kiinni silloin tällöin ja tukehtui.
     

Kerro tästä muillekin!