Mercury 1957-58

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Clipper, 11.1.2006.

  1. Clipper

    Clipper 3rd gear

    Tuli tossa syksyllä hommattua 57 Montclair projekti, niin kiinnostais tietää minkäverran näitä on foorumilaisten tiedossa. Itelle ei muistu mieleen kuin yksi Sipoon? suunnalla yli kymmenen vuotta sitten vaikuttanut sini-valkoinen 4D Suomiyksilö
     
  2. SG480

    SG480 1st gear

    Keminmaassa seisoo yks suomi '58.
     
  3. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

  4. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Vaasassa on yksi hyväkuntoinen 57-58 full-size Mercury, enpä nyt muista oliko just Montclair tai peräti Turnpike Cruiser. Juttelin kaverin (ei Friikkien jäsen) kanssa keväällä On The Rocksissa, mutta perkule kun kadotin sen e-mail osoitteen...
     
  5. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Jotenkin muistelisin ahvenanmaalla olevan yhden sellaisen. Olikohan se väritykseltään kelta valkoinen?
     
  6. impala67

    impala67 Double Gearhead

    muistaakseni 90-luvun alun kasissa oli lyhyt sivun mittanen juttu ahvenanmaalle uustuonnin myötä tulleesta 57/58 mercury 4dhooteestä. olikohan se kaksivärinen pinkki-valkonen...
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Pari turnpike cruiseria tulee mieleen.Kun teuvalla olin parivuotta sitten opiskelemassa oli teakissa verhoiltavana joku valkea/kellertävä....tai sitten se oli se pinkki yksilö?...neliovinen kuitenkin.Sitten on...tai ainakin oli aikoinaan musta 2d turnpike cruiser...esiintyi kerran myös yhessä ravimies dokumentissa,jossa ajelivat pitkin suomea pelailemassa totoa...Siis tismalleen tollanen ku tossa kuvassa:


    [​IMG]
     
  8. BUICK 52

    BUICK 52 1st gear

    Keltsissä oli 2000 luvun alussa myytävänä 4dHT -57 conniekitillä ja cruisinkirtseillä 35000mk ei paha hinta edes silloin.
     
  9. 59

    59 Gearhead

    Tuo Vaasassa oleva keltavalkoinen 57 Turnpike on sama joka oli ennen Ahvevanmaalla.

    V8:ssa esiteltiin 90-luvun alussa lila-valkoinen 4 dht Monterey Pohjanmaalta, jossa oli conniet ym. Ilmeisesti tuo sama joka oli muutmaia vuosia sitten 35000 mk myynnissä KePössä.

    Viimekesänä Hesan cruisingissa tuli nähtyä siirtokilvissä 4d sedan 57. Lisäksi on näkynyt joissakin tapahtumissa valkoinen 58 Parklane 4DHT.
     
  10. scamp

    scamp Gearhead

    joo, tommoinen musta 2d turnpike cruiser,löytyy täältä stadin puu-käpylässä on muuten hienos kunnossa.
     
  11. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: Joo onnittelut voittajalle!!..Siis jos pelaavat vielä raveissa?! :eek: Taitaa olla jo omistaja vaihtunu noilta dokumentti ajoilta? :-? Hieno pirssi...muistelisin...Yks päivä löysin myös tallilta vanhan veekasin jossa oli tuo 'mustis' esittelyssä... 8)
     
  12. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Minne se U:ki-Rauma-Turku akselilla pyörinyt chopattu projekti meni? Tuleeko siitä mitään?
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Täältä kajaanista olivat parivuotta sitten sitä ostamassa...Tuskin täällä on,vaikkei sitä kyllöä ikinä tiiä.... :eek:
     
  14. E.P.

    E.P. 1st gear

  15. tcb62

    tcb62 Gearhead

    Hola Clipper,
    mene käymään Jäkessä amista vasta päätä olevassa autotarvikeputkassa. Kysele tiskin takaa Timpalta Skavabölessä vaikuttaneesta Rocky Wagon Cruisers 57 Mercurystä, vaikka olis se Hessun vanha sinivalkoinen 4D till salu. Bilikkahan on kappale Sherwood - Skavaböle akselin rasvatukkien autohistoriaa.
     
  16. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Kokkolassa Nykvistin romiksessa oli sisätiloissa säilössä ruskea -58 2d Sedan.
     
  17. kime2

    kime2 Gearhead

    Koska heikki tuo on ollut leksalla säilytyksessä?
     
  18. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    On siitä aikaa, ei nyt ole valitettavasti sitä valokuva-albumia täällä jossa kuva on joten en voi tarkastaa tarkkaa vuotta. Arvioisin 1990 +- 2v. Siellä oli muuten silloin myös -58 Cadillac 2d HT (ulkosäilytyksessä hangessa) ja sisällä (Nykvistin oma?) -59 Ford Skyliner-projekti,-55 Oldsmobile 2d HT ja -57 Dodge 2d HT.
     
  19. kime2

    kime2 Gearhead

    Jaha,saattaa olla en vaan muista kun tuo ei ole omia suosikkejani! Noissa skylinerissä ja dodgessa ois mielestäni pro street-ideaa,mutta ehkei ainakaan tuota skylineriä kannattais "uhrata",ovat kai aika harvinaisia?
     
  20. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Ei oo enään Timpalla se sinivalkoinen ollu muutamaan vuoteen, on nykyään jossain tallissa odottelemassa inspiraatiota. Tai siis ainakin yhden vm. 57 sinivalkoisen 4d mercuryn se on myyny eteenpäin.
     

Kerro tästä muillekin!