Nostalgiakuvia Kouvolan seudulta 70- ja 80-luvuilta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja arzi, 14.12.2005.

  1. arzi

    arzi Gearhead

    FHRA Kouvola Clubin nettisivuille on lisätty saamaamme loistavaa vanhaa kuvamateriaalia. Onneksi kuvat ovat säilyneet kaikki nämä vuodet ja ne on nyt eri yhteensattumien summana skannattu ja saatu laitettua sivuillemme. Osa kuvista on mm. Mannerin baarin cruisingista 80-luvun varhaisina vuosina ja osa V8-magazinen yhteiskuvauksesta v. -83.

    OD:n FHRA Kouvola Club -osoissa on avattu kuvia koskeva keskustelu johon toivomme saavamme kommenttisi jos tiedät jotain kuvissa esiintyvistä autoista.

    Kuvia lisätään kerhon sivuille koko ajan sitä mukaa kun tallennusprojekti etenee.

    terveisin
    FHRA Kouvola Club ry
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    On ollut! Olin mun Buickilla ekaa krtaa Kausalan motellilla 88 tai 89. Näkyykö kuvissa hienoa mustaa 58 avo Buickkia? :D
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Tuo 59 New yorker (kuva historiikissa) on Jallulla, en kyllä muista missä asuvat nykyään... Terveiset vaan jos satut lukemaan!
     
  4. arzi

    arzi Gearhead

    Vanhoja kuvia on taas lisätty, käykääpä tutustumassa. Moni harrastaja onkin jo löytänyt kuvista oman nykyisen ajopelinsä.
     
  5. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Kiitos !!!Nää on loistavia!!!!!!!!!!

    Huomatkaa 327 lätkät traktoribarsien päässä. Ollut kova juttu silloin!
    [​IMG]
     
  6. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Ihan loistavia nostalgiakuvia :D Melkoisia hottentotteja esiintyy noissa kuvissa :) kuten tuo Camaro...tuo spoileri on kyllä aika hmm...mielenkiintoinen. Oliko tuo musta ja kelta/oranssi/punainen -raita maalaus joku 80-luvun mopar juttu, kun noita näkee mm. vanhemmissa Veekaseissa jonkun verran? siis tällainen: http://users.kymp.net/dsl1207w/kuvia/no ... nr_101.jpg
     
  7. Jakko

    Jakko 1st gear

    Hyvä meininki / hienoja kuvia.
     
  8. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Aikoinaan tuli käytyä aika useassa kouvolan näyttelyssä. American car happening oli silloin mielestäni silloin yksi suomen parhaita näyttelyitä. Parhaiten autoista on jäännyt mieleen se 32 3W Coupe, mikä taisi olla ruotsista?
    Olen myös kuvannut useana vuonna nuo näyttelyt videokameralla ja kyseiset filmin pätkät ovat minulla tallessa.
    Taisipa 1994(?) olla kuopiosta aika hyvä edustus paikalla, kun ovat puhuneet kuulema vielä vuosien jälkeenkin näiden käynnistä siellä :lol: :lol:
     
  9. pequli

    pequli Gearhead

    Tuossa ekassa kuvasarjassa esiintyy '62 Plymouth TCJ-8. Tämähän on Hirvosen Tapsan ikuisuusprojekti (taitaa olla vieläkin herralla hallussa) ja muutenkin pitkän turkulaishistorian omaava auto. Onko vain vierailulla osunut kuvattavaksi vai sotkenko nyt asioita jotenkin ?
     

Kerro tästä muillekin!