Chrysler 2.5Crd pakkasproppu.Avain?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja mppm, 5.2.2006.

  1. mppm

    mppm 3rd gear

    Tarttis laittaa lohkolämmitin tohon 2001 crd vokuun, mutta pakkaproppuun pitäis löytyä jostain helkutin iso kuusiokolo avain.
    Onkos kellään tietoa avain koosta? Mittaminen miltei mahdotonta sen sijainnin vuoksi..
     
  2. Ettet nyt kattois väärin. Jos moottorina on mersun 2,5cdi eli amerikan crd, niin muistaakseni 22mm kuusikulmainen hylsy on oikea työkalu. Ei kuusiokolo. Äläkä sitten edes harkitse 12 kulmaista, sillä työmäärä vähintään nelinkertaistuu hylsyn korkatessa lähes 100% varmuudella. Ja kannattaa koputella tulppaa keskelle jollain tuurnalla huolellisesti, varo kuitenkin rikkomasta kierrettä lohkosta. Tulppa kun on pellistä prässätty niin se tahtoo painua kasaan keskeltä ja hylsy korkkaa. Joskus oon joutunut hitsaamaan hylsyn tulppaan kiinni jossain vanhassa 200D:ssä. Joskus tulpan saa naputeltua irti ulkokehältä. Aika epämiellyttävä laitettava ylipäätänsä.

    On noita lämmittimiä tullut laitettua tuontiautoihin toista sataa kappaletta ja tuo mersun malli on hankalin irroittaa, vastaavasti lämmittimen asennus tiiviiksi erittäin helppoa ja varmaa.
     

Kerro tästä muillekin!