tv2 autorakkautta nyt.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja niemikko, 12.2.2006.

  1. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Täytyy nyt tunnustaa että en kuullu ihan kaikkea mitä se sanoi ku nauroin siinävaiheessa ihan kippurassa vedet silmillä! Onneks en kuullu, olisin varmaan kuollu nauruun.. :oops: :rotfl: :rotfl:
     
  2. apukuski

    apukuski Gearhead

    Satuin kans kattomaan kyseisen ohjelman ja kyllä täytyy myöntää että hymyilytti aika kovin varsinkin se vanteiteitten tutkiminen siellä pimeessä..
    Mutta eikös se nyt oo positiivista että kaveri ees väänti sitä puskuria ite..
     
  3. kapa

    kapa 3rd gear

    älkää ny olko noin tylyjä.
    mun mielestäni kuitenkin pitää antaa arvoo sille että heppu kuitenkin teki kaikki hommat itte eikä vaan lukenu hilipimpeliluetteloo ja rastittanu sieltä haluamiansa kilkkeitä ja sitte vieny maalarille ja asennettavaksi.
    mä ainakin annan arvoo semmosille jotka oikeesti tekee itsekin jotain, ja ihan sama mitä rakentaa. autoharrastus se tuuninkikin on.
    ei ne juuri omaa automakua silti hivele mutta erilaisuushan on rikkaus.

    itse en kuitenkaan alkaisi vastaavaan hommaan :odroll:

    ai niin joku tossa ihmetteli sitä maalaamista ulkona. muutaman auton oon maalannu autotallissa mikä on talon alakerrassa. haisee koko kämppä vähintään kaks viikkoo liuottimille :rotfl:
     
  4. Jaska

    Jaska Gearhead

    joo en minäkään älynny sitä et miks pitää ihailla omaa autoo ikkunoiden kautta...mutta btw entäpä jos tekisivät jenkki harrastajasta samanlaisen jutun? saattas ehkä tulla yhtä paska ohjelma ohjaajan taholta ja tuning harrastajat varmasti naurais sille, ei oikeesti ihmiset oo tollasia vai onko no tietysti tampereella? noo ei nyt sentään mutta eihän sitä autookaan ollut rakenneltu juuri mihkään, vanteet, jouset, takalasin lippa(ehkä vakio), etupuskuri ja oliko valoille tehty jtn? nii miten nyt seemmosella voi nyt ees mennä hakemaan mitn palkintoja, v...u sama asia kun käyt hakemassa veholta uuden samanlaisen c-mersun koe ajolle ja meet sillä tonne tuning cruisinkiin ja toivot voittavas jonkun pystin...Ei mutta jos tottakai lisää tollasia juttuja tv.seen ja ehkä pikkusen(aika lailla) enemmän ois sitä ihteään siis muutakin kuin pelkkää puskurin nyhväämistä eli enemmän cruisingeista ja niistä oikeisti tehdyistä autoista ja miten niitä tehdään siis ei mitn pimp my ride juttua.reality ihmisistä eikä mitn feikki-räppäreistä...


    ja nyt on vielä pakko sanoa että kyllä mullekkin semmonen mersu kelpais ilman sitä etupuskuria ja huomattavasti erilaisilla vanteilla.

    Niih ja huomasitteko mitä ne tuomarit sano siitä vectrasta - mä tiedän mitä tollasen omistaminen on, joka kevät saa udelleen pellittää :rotfl:

    ja tämä ohjelma nyt vaan sattu olemaan tietynlainen kuvaus tietynlaisesta ihmisestä ja mitä se arvostaa ja mihin rahansa laittaa.ja kun meitä autoharrastajiakin on nyt niin moneen junaan...
     
  5. Olli_

    Olli_ 1st gear

    Onneksi tuli tämäkin ohjelma nauhotettua. Täytyy viikolla katsoa ja nauraa :)
     
  6. Peeveli

    Peeveli 1st gear

    Joo tuli kyl ekana mieleen et vähä vitsinä tehty mut ku pokaali jäi pokkaamati oli pettymys aidon olone..Vittu mulla ei kestäs vatsa tota batterylitkua ja vielä lauantaiehtoona.Miksköhä se muija ajo autol loppufilmin ku ei ölperipullojakaa juur näkyny???
     
  7. BlaBla

    BlaBla 1st gear

    Mikä teille oikein kelpaisi? Toisaalla haukutaan tuunaajia kun ostavat vain kaiken valmiina ja asennuttavat liikkeessä, ja kun joku erehtyy tekemään itse puskurin niin sekin on väärin. Ja pelkän puskurin sai tuossa ajassa tehtyä, osa teistä olisi rakentanut samassa ajassa ratakiskosta näyttelyvoittaja-auton.
    Henkilökohtaisista tutuista kaikki tuntuvat valittelevan kiirettä, koski mahdollinen asia mitä tahansa. Tuossa ohjelmassahan se remontoi taloa, kävi töissä, kävi tapahtumissa, leikki perhettä muijan ja kakaran kanssa ja rakensi sitä kuuluisaa puskuria. Välillä tuntuu että toisilta vie monta vuotta saada autoon vaihdettua startti. Ja toiset niin tohvelin alla että pääsevät kotoa ulos vain koiria kusettamaan.

    Myönnetään kuitenkin ettei se kaveri mikään Nobelvoittaja tule olemaan ja ohjelma olisi voinut hyvin tulla lauantaisin neloselta 20.15. Mutta meitä mahtuu joka junaan ja toiset ovat hukanneet matkalippunsa jo ennen asemaa.

    Jos vastaava ohjelma tehtäisiin Ville Veekasista olisiko kaava jotain seuraavaa:
    Juodaan kotona kaljaa, juodaan tallilla kaljaa, juodaan cruisingissa kaljaa. Kehutaan JenkkiVääniä/sikafarmaria maasta taivaaseen, siinähän kuitenkin on se supertehokas 305/307 JenkkiVeekasi ja ainaskii 275 leveet takarenkaat.
     
  8. L-Janne

    L-Janne 1st gear

    Eipä tullut ohjelmaa katsottua, mutta kuvausten perusteella voisin kuvitella että hupaisia hetkiä olisi töllön ääressä tullut vietettyä.
    Silti on minun mielestäni jossain määrin munatonta ivailla tuota tuninkitoimintaa täällä netin foorumeilla. Niinhän se menee että ne jotka osaa, tekee, ja ne jotka ei osaa, neuvoo. Moniko tunnustaa?
    Tärkeintä kuitenkin lienee että kyseisen ohjelman sankari harrastaa, tekee itse ja nauttii touhusta. Vai mikä hitto olikaan autoharrastuksen idea noin yleisesti? Valaiskaa toki, viisaammat.
     
  9. R-mimmi

    R-mimmi 1st gear

    Katoin ohjelman ja se vaan vahvistaa käsityksiäni siitä, että tuning-harrastajille nuo autot on enemmän peniksenjatkeita...
     
  10. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    joo hyvä homma kun tekevät itse ja noi kuittailut,
    harvoin lehmä muistaa vasikkana olleensa. Onhan tuo vähän säälittävän näköistä mutta ei ne monenkaan omat hommat poikkea yhtään tuosta.
    Koita siinä nyt harrastaa kun on talovelat ja kakarat ja akat ym. Siinä vilahti 1 tuttukin...

    ois kiva kun ois tehty dokumentti F.A.H.A:n hemppojen dartinpoltosta viinikan liikenneympyräsä ja parkeilla. hirvee poru.

    se voi olla harrastuksen alkuvaihe tuollaista, mites sitten suu pannaan kun mersudiggarit aikuistuu ja siirtyy rodeihin.
     
  11. arrakis

    arrakis 1st gear

    Tuo kaljanjuontijuttu oli hyvä! Ja ikävä kyllä, niin totta!! :cry:

    Mitä tekee tyypillinen suomalainen, kun ottaa päähän!? No juo kaljaa/viinaa tietenkin!! Mitä tekee tyypillinen suomalainen, kun pitää hauskaa!? No juo kaljaa/viinaa, tottakai!
    Ja olkoon fiilis oikeastaan mikä vaan, niin täytyyhän sitä ryypätä!

    Mutta olkaa ajamatta autoa, silloin kun ryyppäätte!! :x
     
  12. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Joo, hienoa tuossa olikin se että kaveri teki puskurin meseensä itse, ei ostanut valmista kikkaretta. Lopputuloskin näytti ainakin telkkarissa ihan siedettävältä. Jotenkin vaan tuo asenne taksimersun rakentamiseen oli jotenkin huvittavan vakava, oli kuin elämän ja kuoleman kysymys saada puskuri ja vanteet alle mansekruisingiin mennessä. Vaikka puskurin asennus jäi viime tippaan ja muijakaan ei saanut lähteä kaupassa käymään vaan piti auttaa. Ja vanteet ei sopinneet alle ilman laittomia levikepaloja vaikka aiemmin pohdittiin oikein koko perheen voimin minkä kokoiset mahtuis, pakko survoa ne sinne kuitenkin.
     
  13. bulldog´s

    bulldog´s Gearhead

    Itse en tätä kyseistä ohjelmaa nähnyt mutta kun kommentit luin läpi niin oli suorastaan pakko kopioida tähän oma tekstini eräältä toiselta foorumilta joka käsitteli nelosen arvostele mun kärryni osiota.
    Sopii vaan mielestäni tähän jatkoksi erittäin hyvin, joten MITÄ VÄLII!!!

    "Mielestäni toi on ihan hyvä veto neloselta järjestää tollaisia "esittelyitä" harraste-autoista. toteutus olisi vaan saanut olla pikkuisen erilainen...
    Me suomalaiset ollaan vaan niin VTUN tyhmä kansa et jos esillä on muun värisiä autoja kuin itsellä on niin silloinhan ne on ihan pskoja.
    Sen takia täällä ei saada MITÄÄN harrasteautoiluun liittyviä helpotuksia aikaan kun kaikki autojaan harrastavat tollot tappelee keskenään että meneekö auto pilalle siitä jos siihen laittaa billetti siipiä tai 8litrasen vinkkelin saatika että menis vaihtaa kokonaan merkkiä tai vuosimallia...
    Kuituset ym. muut päättäjät vaan naureskelee kun meitä harrastajia ei todellakaan voi ottaa vakavasti kun ei itsekkään nähdä kuin oma napa.
    Mitä väliä sillä loppujen lopuksi on onko auto tehty 1900 tai 2000 luvulla kiinassa tai amerikassa, pää-asia vaan että omistaja tykkää touhuta sen kanssa.
    Ei se mielestäni tee mun autoja yhtään huonommaksi jos joku haluu tunkea omiinsa mitä ihmeellisempiä hilavitkuttimia kiinni....

    Että pistää vihaks... "
     
  14. hannux

    hannux 1st gear

    Tuuninkispoilerit noin niinku yleensä

    Asian vierestä:
    Tässä taannoin ajelimme vaimon kans Ford STW:llä rajoitusalueella tasasta neljääkymppiä cruise päällä. Takana hermoili nuorimies lasikuituetuhelmansa takana. Tuli vastaan hidaste, semmonen tavallinen. Annoin mennä tasaista, sanoin vaan että kattos kun vähän keinahtaa.
    Johan taakse tuli rakoa, kun poika veti paniikkijarrutukset! En saanut selvää miten spoilerin kävi, mutta ei sitä enää näkyny puskuris kiinni.
    Noh tehkööt ny kukin autojaan ja kasvakoon harrastustensa myötä aikuiseksi.
     
  15. BRC1

    BRC1 Gearhead


    NAULAN KANTAAN

    Satuin näkemään ko ohjelman ja ei tosiaan ollut ehkä se laadukkain katsaus autonharrasteesta mutta eihän se ole keltään täältä pois jos kaveri sai omista tekemisistään kicksit???

    Nää on makuasioita pitkälti.Varmasti ohjelman tuunaaja vaihtelis veekasijenkkiin kromiventtiilikoppia ja vuotavia peltisarjoja jos kokisi sen parhaiten omaksi lajikseen...
     
  16. napa

    napa 3rd gear

    olis sillä tyypillä silti saanut jotain itsekrittiikiä olla (joko omaa "näyttelemistään tai käsikirjoitusta" kohtaan) :odroll: täytyy olla melko pösilö, jos/kun tuollaisessa pätkässä viitsii naamansa näyttää :wink:

    kai tuo on sitten kuitenkin noissa tuning piireissä sitten yleinen käytäntö, että tehdään ensin ja mietitään vasta sitten :p joku toinen ohjaaja ja tuottaja olis voinut saada kyllä tuostakin aiheesta paljon paremman dokumentin (samasta autosta ja tuunaajastakin vielä), kai tässä oli kaikki ohjelman tekoon osallistuneet hieman eri linjoilla, kuin "me" perinteisen linjan kannattajat :odroll:
     
  17. Mr.J

    Mr.J 1st gear

    Aivan oikein!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  18. Olli_

    Olli_ 1st gear

    Kyllä se niin vain on, että pääasia ihan loppujen lopuksi todellakin on harrastaa jotain autojen parissa. Toiset rakentaa autonsa alusta saakka uudestaan ja toiset imuroi, vaihtelee öljyjä ja muuta helpompaa. Molemmilla voi silti olla hauskaa autonsa kanssa ja tulevaisuudessa voi aina oppia lisää, pääasia on saada harrastus jollain alkuun ja jatkaa siitä.

    Itseäni ärsyttää ihmiset, jotka ovat vannoutuneita juuri tietylle merkille. Ei se itseäni häiritse, mutta todella vaikea ymmärtää.
     
  19. ere

    ere Gearhead

    e

    Ihana pätkä Suomalaisesta suvesta. Voitti pimpmyridet mennentullen.
    En ymmärrä miks joku taksimersuja harrastaa, mutta tunnelma oli hieno.
    Vaimokin oli kiinnostunut ja asialla.Naperokin sai olla mukana heilumassa.
    Jotain tehtiin oikein porukalla.

    Samaa äheltämistä se on saaha lumiaura tai Bloweri nenälle.
    Kaikki keinot on hyviä paitsi huonot ja niitäkin voi käyttää.

    Oman auton ihailu lennosta on kyllä ainakin musta hauskaa.
    Ajossahan se parhaalta näyttää, peilistä tai muiden ajamana :poff:

    Mutta ei sitä nauramaatta voinu kattoa :rotfl:
     
  20. audiq

    audiq Gearhead

    :rotfl:

    Eihän tuossa mitään kuitenkaan lopullisesti pilattu ja koko perhe oli hommassa mukana, niin eikös se ole pääasia? Autostakaan ei tullut ikuista kiertopalkintoa, kun sälli ei alkanut pilkkomaan kattoa, eikä asentelemaan "parempaa" tekniikkaa.......

    Ja tunnelma oli saatu hienosti välitettyä katsojalle, joka ei ole kovin helppo homma ohjaajalle/kuvaajalle.......
     

Kerro tästä muillekin!