4l80e -95 van 3 ja 4 hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja ss560, 9.3.2006.

  1. ss560

    ss560 Gearhead

    pakki ja kakkonen toimii hyvin, öljyt ok ja ö-p puhdas. toimi pari päivää virtoja sammuttamalla, ei enää. onko mitään tarkistuksia mitä vois tehdä, ennen laatikon irroitusta. tuntuu olevan vianmääritys melko vaikeaa. kiitos jo etukäteen vinkeistä.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tota onko ykkönen olemassa?? Noissa on ollu aika paljon nopeustunnistin vikaa!! Niitä on lootan kuskinpuolen kyljessä 2tsipaletta edessä ja takana. Ota ne irti ja kato onko paljon purua siinä magneetissa!! Noi on kohtalaisen hintavia laitteita.
     
  3. ss560

    ss560 Gearhead

    joo, tarkennetaan. ykkönen toimii, oireet alkoi kun auto sutas liikkeelle lähtiessä, ei vaihtanu 3 ja 4 ennenkuin pysähty ja sammutti virrat. ok. vaihdoin tunnistimet keskenään, ei apua. ostin yhen uuden, ei vaikutusta, mittailin tps.än vastuksia, mielestäni toimi. eli,normaalisti liikkeelle lähdettäessä kaikki toimii hyvin siihen asti kun lootan pitäs vaihtaa kolmonen. kakkosella ei oo ns.moottorijarrua. vieläkö löytyis neuvoja.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Moottorijarrun ei kuulukkaan toimia kakkosella muuten kuin keppi kakkosasennossa!! Ja toi nelonen ei voi mennä päälle ennenkuin kolmonen on päällä. Jos öljyt on kirkkaat niin vika on tod.näk. kolmosen ohjaussolkussa joka on venakoneistossa.
     
  5. ss560

    ss560 Gearhead

    joo.o pystyykö sen konkan toiminnan testaan näin kotikonstein. mulla on irrallaan samanlainen loota, jonka kuntoa en tosin tarkkaan tiedä. jos, siitä kokeilis vaihtaa osia autossa olevaan, niin mitenköhän sen tekis. no, alkaa mennä vähän epätoivoiseksi, mutta, olisihan se hyvä tietää mikä vikana vaikka se vaatisi laatikon irrotuksen.
     

Kerro tästä muillekin!