Hot Rod and Rock Show.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kylänmies Asseri, 7.3.2006.

  1. dean66

    dean66 Gearhead

    niin, parkkipaikalla on muutama tuhat tojotaa, hallissa on toistasataa hienoa jenkkiä :D

    -a-
    ps. no juu, totta, parkkialueella on kyllä hienoja jenkkejäkin, filmikameraa käyttävien kannattaa säästää filmiä parkkialueellekin :D
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Platu puhuu asiaa! Viime vuonna oli päähallissa se vihreä tuuninkihärveli ja se popitti jumpsjumps musaa täysillä eikä tullut sen vieressä olevan jenkin katsomisesta yhtään mitään. Mitä se teki päähallissa? :argue:
     
  3. toikka

    toikka 1st gear

    aivan mun puolesta kaikki tuningi toyotat +muut kotterot yhteen halliin ja dynymenttiä perään! olihan sentään ennen kunnon jenkki AUTO-NÄYTTELYITÄ.tekisivät pannumyssy kerhot omat näyttelynsä tuningi koteloilleen :mad:
     
  4. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Platun kommentti on asiaa, moni muu taas ei!
     
  5. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Jepsis, itse en ole vielä näyttelyyn mennyt vain esiintyjän takia ja harvoin on edes jaksanut lähteä autojen kiertelyn lomasta mulkkaan esiintyjiä. Musiikkia kuulee kotonakin mutta ei näe niitä kaikkia autoja mitä hallissa istuskelee....harmi sinänsä, meinaan ettei näe kotona =).

    Mulle siis aivan yks hailee jos sinne tulis vaikka pelle hermanni esiintyyn kunhan autojen taso pysyy hyvänä eikä nuo tuning autot pääse valloittamaan koko show'ta, niille kun on vuoden aikana muutenkin useampi näyttely.

    Omasta mielestä esim tuo american car show rupee menettämään tuota "american" sanan merkitystä...pian siinäkin on "tuning".
    Viimeksikin kun 1/3 osa oli tuningeja ja 1/3 oli pyöriä ja se loppu vajaa
    1/3 oli ameriikkalaisia.


    Toivon mukaan lähtee tuo meitin kosla katsastuksen kautta liikenteeseen kyseisenä päivänä... se jää nähtäväksi.
     
  6. platuart

    platuart Gearhead

    Älkäähän nyt taas sotkeko :soosoo:

    American Car Show on näyttely ja Tuning Car Show on toinen näyttely. Molemmilla on oma nimensä ja tapahtuvat samaan aikaan samassa jätti-messarissa. Halutessa samalla lipulla pääsee molempiin, pakko ei ole mennä. Kaupan päälle pääsee vielä kopteri heaveniin ja bomber helliin...
    That`s it!
     
  7. 4deeSdn

    4deeSdn 1st gear

    Asiaa Platu! Hittojako niistä tuuniki autoista pitää itkeä, se nyt vaan on nykypäivän autorakentamisen jatkumo. Kuinka moni asiasta porunnut on aseella uhaten pakotettu tuuninki autoja katsomaan? Millä h....tillä voitte kulkea kylillä näkemättä niitä? Häh!?

    Nyt nauretaan tuuninkiautojen levityksille, spoilereille ja "lintulaudoille". -Muistelkaas vuosia taaksepäin kuinka myös jenkkeihin leivottiin spoilereita ja levityksiä ja ankanpyrstöspoilereita puhumattakaan niistä takaikkunaritilöistä! Ja kattoihin istutettiin Finlandia-kattoluukkuja! Kattokaa vaan vaikka vahoista v8:seista esimerkiksi Storm-motorin ilmoituksia. Oi aikoja...

    Tulipa avauduttua... :rotfl: Niin ja ikinä en ole mihinkään näyttelyyn menny/jättänyt menemättä musiikin takia... :rotfl: :rotfl:
     
  8. lintta&romu

    lintta&romu Gearhead

    enpä waspia ainakaan sanois glamiks,enkä ehkä twisted systeriäkää
    hanoi rocks on hyvä esimerkki HYVÄSTÄ glamista, tuo uniklupin nimestäkin voi jo päätellä että se on tuulesta temmattua sontaa!
     
  9. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Eipä tuol näyttelys oo tullu musaa ikinä kuunneltua.Välil jää noitten autojenkin kahtominen vähiin kun en oo nii kiillon perään :rotfl: .Mukavinta aina ollu matka näyttelyyn ja takas .Ja tietysti tuttujen tapaaminen ja jututtaminen.
     
  10. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Ja buarissa notkuminen :D
     
  11. M

    M Gearhead

    Tämäkin täyttä asiaa.
     
  12. tequila

    tequila Gearhead

    Joo myökii lähetää täält karjalast,Vuoksen varrelta kerrankin koko viikonlopuksi kattelemaa hienoja autoja ja pitämää hauskaa.Kivahan se olisi jos olisi kunnon rokettirollia....Mutta hauskaa pietää,soittakoo vaikka Lea Laveni :rotfl:
     
  13. Annie Mopar

    Annie Mopar 1st gear

    joo, on kyllä sellasia evvk-pändejä. negative samaa sarjaa...ei mun genre...mutta autojahan sinne mennään kattomaan, mut mukavampaa se olis, jos olis oman mielen mukasta musiikkia. Sinänsä kyllä tuo UK on ihme, kuvittelin sitä yhden hitin bändiksi...
     
  14. kaisa

    kaisa 1st gear

    . . . :oops: . . :eek: . . :wc: . . :odroll: . . :soosoo: . . .
     
  15. NewPort-67

    NewPort-67 1st gear

    ....mut jos sillä olis Eini esiintymässä....voi pojjaat !!!
     
  16. platuart

    platuart Gearhead

    Sitähän voi vaikka paremman tekemisen puutteessa laittaa korvatulpat ja siirtyä pubin puolelle lukemaan uunituoretta Primer Magazinen vuosikirjaa jos ei Anna Eerik Sonnit kiinnosta... 8)
     
  17. rikke76

    rikke76 3rd gear

    Oon asiasta aivan samaa mieltä ja olishan se hyvä että saataisiin uusia ja tulevia harrastajia mukaan että säilyisi tuo vanhojen autokantakin..

    Mutta lainatakseen Makken kirjoittamaa tekstiä -->
    Muistellaanpa vähän entisiä esiintyjiä, eli on siellä aina ollut muutakin kuin puhdasta rokkia ja on näyttelyväelle kelvannut.
    Entisiä esiintyjiä ovat olleet mm. A.Aallon Rytmiorkesteri, Aki Sirkesalo, Anssi Kela, Arja Koriseva, Bad Boys Blue, Bogart Co., Broadcast, CatCat, Dingo, Janita, Janne Tulkki, Kaija Koo, Kata Kärkkäinen, Kikka, London Boys, Sepi Kumpulainen, The 3some yms...

    Niin kyllä nää on vitun kaukana rokista..että kyllä kai tuo uniklubi nyt on ainakin parempi vaihtoehto :eek:
     
  18. weripuo

    weripuo Gearhead

    juu siis nuo ovat musiikkia jota kuuntelin joskus ala-asteella kun se oli niin rankkaa ja siistiä.

    ja ajatuksena oli että tuo glam-rok on ajan trendin mukaista musiikkia eli kai sopii tuuning kansan kuultavaksi koska hekin elävät tätä päivää massojen mukana

    itse olen kai jälkeenjäänyt autoharrastaja kun en ymmärrä nykysuuntauksia euroopassa saatikka sitten ameriikan mantereella :oops:
     
  19. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Danny shown ku joskus näkis. Taiska olis kans kova sana. Ja Meiju Suvaksella on hyvät bosat. Sivuventtiiliharrastajille tietenkin Esko Rahkonen.
    Eipä oo monta kertaa tullu Tampereella käytyä, mut rokkipuoli on jäänyt kyllä kokonaan väliin. Jotenkin se ei kuulu siihen näyttelypäivään. Sen sijaan samaa orkesteria saattaa lähteä viikkoa myöhemmin baariin katsomaan, vaikkei siellä ole yhtään autoa, taksitkin on pihan puolella. No, jotkut sanoo sitä omaksi hölmöydeksi.
     
  20. TiGGer

    TiGGer 1st gear

    Danny ja Meiju Suvas tuli nähtyä meren toisella puolella viime syksynä. Hyvän perässä menee aina välimerelle saakka :D
     

Kerro tästä muillekin!