Corsican vesivahingot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Jebulis, 17.4.2006.

  1. Jebulis

    Jebulis Gearhead

    Mistähän Chevrolet Corsicaan valuu vettä jalkatiloihin? Vesi tuntuu tulevan apukuskin puolelta, mutta en ole löytänyt vielä vuotokohtia, haullakin yritin etsiä täältä OD:sta vinkiä, mutta ei tuottanut tuloksia.
     
  2. bwheel

    bwheel 1st gear

    Takavalon sauma vois olla yksi paikka.
     
  3. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Ilmastoinnin viemäri??? Tiputtaako lauhdevettä auton alle, jos ei niin sen voisi katsoa. Niin tietysti jos siinä ON ilmastointi... :odroll:
     
  4. skiko

    skiko 1st gear

    beretta

    tää ainakin vuosi johtojen läpiviennistä piuhoja pitkin ja toinen paikka
    oli sisälämppärin läpitulo, kolmas asia mikä kannattaa tarkista on veden poisto sieltä etukaukalosta muuten se voi tulla lämppärin moottorin kautta.
    On tosta ollu Berettan kohdalla ainakin juttua aikaisemmin ,ja tutkiminen
    tapahtuu niin että kaikki matot ym pois jotta näät pellit ja eikun vettä letkulla tuulilasia pitkin valumaan . saattaa vuotaa myös kuskin puolelta. Tyyppivikoja
     
  5. Rodman

    Rodman Gearhead

    Muistaakseni on tyyppivika eli vesi tulee ikkunan alla olevasta kourusta lahoaa vanhemmisten...korjatkaa jos muistan väärin.
    T Rodman
     
  6. Jebulis

    Jebulis Gearhead

    Kiitoksia vinkeistä, pahimmat vedet sainkin jo äyskäröityä pois. Täytyy raapasta sisusta irti kunhan saan sähkö onkelmat fixattua :rotfl:
     
  7. jvaisane

    jvaisane 1st gear

  8. WTF

    WTF Gearhead

    Omasta käyttökinneristä purin viikonloppuna sisustan pois, kun oli kuskin puolen äänieristeet aivan läpimärät.

    Oli kuskin jalkatilassa yks sellainen tulppa huonosti kiinni niin sieltä työntänyt vedet äänieristeisiin.
     
  9. webcaddy

    webcaddy 1st gear

    Olihan muuten harvinaisen selkeä ja informatiivinen ohje vesivuodon korjauksesta JVaisane:la! :eek:
    Tällaisia lisää.

    Silikonitiivistämisen vaihtoehto on leikata ohuesta solukumimatosta tiiviste esim tuon raitisilmaluukun kiinnityslaippaan. ja liimata se kiinni toiseen tiivistepinnoista.
    Kiinnitysruuvin kohdalle sellaista ikuisesti notkeana pysyvää tiivistemömmöä.

    Jesh. AJ.
     
  10. weba

    weba 3rd gear

    90% näistä vuodoista tuleepi siitä kotelosta tuulilasin edessä jossa lasinpyyhkijät asuupi, tiivisteet vanhuuttaan kovettuvat ja...
     
  11. mikarei10

    mikarei10 3rd gear

    Tutulle näyttää. Mulla myös tuo sama ongelma samassa vuosimallissa kuin jvaisasellakin. Vedet tuli tosin myös kuskin puolelta jostain kohtaa. Sudin kotelon kattobitumilla eikä oo tullut vettä enää sen jälkeen sisään.
     
  12. mikarei10

    mikarei10 3rd gear

    Tutulle näyttää. Mulla myös tuo sama ongelma samassa vuosimallissa kuin jvaisasellakin. Vedet tuli tosin myös kuskin puolelta jostain kohtaa. Sudin kotelon kattobitumilla eikä oo tullut vettä enää sen jälkeen sisään.
     
  13. Beryl

    Beryl Gearhead

    Sain loppumaan tuon veden tulon pelkääjän puolelle mutta entäs kun se nyt tulee näin syyssateilla kuskin lattialle? Tulipellin luona pehmusteet ei oo märät vasta sitten ihan penkin edessä on iso lampi. Onko tuttu tilanne kellekkään?
     
  14. jvaisane

    jvaisane 1st gear

    Vettä vettä

    Kuten tässä threadissä kirjoittajien kokemuksien mukaan: vuoto voi olla lähes missä vaan.

    Tuossa linkki BerettaStuff-saitille, jossa amerikan miehet pähkäilevät samaa. Siinä on jotain kuviakin tuulilasin alapuolen lahonneesta kourusta, johon yksi kirjoittajista paikallistaa vuodon. yms.

    http://www.bstuff.com/index.php?showtopic=7210

    Onnea etsinnälle, joskus vuodon voi löytää helpostikin, jos ei edes overdrive tai mikään saitti auta....
     
  15. Beryl

    Beryl Gearhead

    Jatkamma etsimistä.Onneks kohta tulee jo lumet.. Kun sitten myös sais paikallistettuu öljyvuodon kohdan.. Harmaita hiuksia nuorella iällä.
     

Kerro tästä muillekin!