Millä kilvetön auto Porista Karjaalle?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pas2, 23.4.2006.

  1. pas2

    pas2 Gearhead

    Ajaa ei uskalla, kun jarrut on nimelliset, joten dollya, traileria tms tarttis saada lainalle / vuokralle Uudenmaan nurkilta (ja aikaa on enää viikko :-? )

    Ideoita?
     
  2. kuusle-t

    kuusle-t 1st gear

    hommaa puomi ja tuo hinaamalla.
     
  3. always bb

    always bb Gearhead

    Porista ajaa noita autonkuljetus autoja,semmoinen.
     
  4. Raider

    Raider 1st gear

    Kysy esim. SE Mäkiseltä, joka kuskailee autoja rekoilla suuntaan ja toiseen. Ottavat yksityistenkin autoja kyytiin ja korvaukset ovat ainakin minun mielestäni kohtuulliset.
     
  5. pas2

    pas2 Gearhead

    Puomilla ei onnistu, pitää kokeilla soitella.
     
  6. Simo

    Simo 1st gear

    Kyllähän tuossa ajassa autoon jo jarrut saa tehdyksi... :D
     
  7. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Kyllä aika fakiiri saa olla, että jos asuu Karjaalla, nin tekee Porissa olevaan autoon jarrurempan. Se on melkeen samanlaista puuhaa, kun eteisen tapetointi postiluukun kautta. :rotfl:
     
  8. J-peg

    J-peg Gearhead

  9. Micky

    Micky Gearhead

    mikä auto mahtaa olla kyseessä...kun niin vaikeaa on?

    vois jotain apua elvyttämiseen löytyä porista käsin jos...
     
  10. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mun vaimolta onnistuis. :) :)
     
  11. Ahis

    Ahis Gearhead

    varmaankin pacer, mitenkäs on micky, otetaanko haaste vastaan?
     
  12. Micky

    Micky Gearhead

    jaa paxer pråses lähtee kulmilta...eihän tuo nyt niin paha oo siihen jonkunmoisia jarruja saada...kun on suht lähiaikoina ajettukin...sopuisasti saatais varmaan Ahiksen kanssa siihen jotain tuumailtua...
     
  13. Ahis

    Ahis Gearhead

    lähen huomenna aamulla järvenpäähän mut torstaina porissa taas, osaatko micky tiirikoida et päästään pacerin kimppuun? se on kuitenkin lukitussa tallissa... heh...
     
  14. Micky

    Micky Gearhead

    vois hiukan soitella ja kysästä kuka liikkuu missäkin jos sais ovia auki...taidanpa silmäillä Pacer korjaamokäsikirjasta (ei taida olla ihan kaikilla) millaiset jarrut siällä on jos osia tarvii suunnitella nurkista
     
  15. Ahis

    Ahis Gearhead

    tarviskoha pas2:ltakin kysyä muuten eka? tai no mitäs se sille kuuluu... Hei muuten juu, oon tosiaan järvenpäässä huomenna, pas2 kipasee mulle tietty tallin avaimen illalla hotelli rivoliin...
     
  16. Micky

    Micky Gearhead

    jarrut näytti olevan kirjasen mukaan samat isot 1mäntäset edes ku mun matadoris oli...takaputket vaa läjää ja on tö roud...katotaas juu pas2 kommentteja myös asialle...

    niin...mikäs hel***** sen puomilla nyppimisen estää kun nappaa kartaanin irti perästä ja solmii vaikka pakoputkeen (jos on)
     
  17. pas2

    pas2 Gearhead

    Puomilla nyppäämisen estää keulan rakenne, pitäs viritellä joku erikoispuomi, ei onnistu (multa) ilman autoa vieressä, ja noin harvinaisessa laitteessa ei viitti puskuriakaan nypätä pilalle.

    Ajamisen estää hassut lakipykälät ja oma ajanpuute, jos vapaaehtoisia jarrumiehiä on, niin... Jarruthan siihen saa tehtyä, takajarruihin sain jo vähän henkeä eukon romujen kantamisen ohessa mutta esim. etujarrusatuloiden ilmausruuveja ei saa rikkomatta auki ilman pilliä ja vaimolla ei tuolla Porin tallissaan semmost ole :cry:

    Aijuu Ahis, missäspäin Jäkeä se Rivoli on, ko sinne lähistölle pukkaa retkeä :poff:

    Hei ja Micky, tosta kirjasta pitää saada kopiot!!!
     
  18. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    [quote="Puli-Song Se on melkeen samanlaista puuhaa, kun eteisen tapetointi postiluukun kautta. :rotfl:[/quote]

    Mutta kyllähän jotkut askartelevat pullolaivojakin :lol: Ja saman asian tiimoilta muistui mieleen se yksi vitsi, jossa gynekologi sai autonkorjauskurssin päättökokeessa ekstra pisteet siitä, että teki koneremontin pakoputken kautta :lol: :lol: Myönnetään myönnetään, offtopickia pukkaa, mutta oli vaan ihan pakko... :odroll:
     
  19. Ahis

    Ahis Gearhead

    kuuleman mukaan keskellä kaupunkia! neljän jälkeen alkaa vapaa-aika, tervetuloa!
     
  20. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Hei hoidatteko munkin auton samalla Raumalle? Jarruja siinä ei ole mutta heitin tänään vanhat penkit pois ja nostettiin kone ja laatikko sinne sisälle. Kardaanista ei tartte välittää ja renkaat pitää ilmaa eli ei paha!

    Se on tuolla Pohjois-Washingtonissa. Lähellä Kanadan rajaa, kyl te sen löydätte, se on se punainen. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!