Buickin kannen kiristys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja metropolitan, 22.5.2006.

  1. metropolitan

    metropolitan 1st gear

    Tarttis kansien kiristysarvot ja kiristysjärjestykset!!
    Auto Buick Wildcat -65 JA koneena 401 cid.
    Ois kiva saada tietoja jos jollain sattus olemaan..
    Sais auton liikenteeseen kesän rientoihin :p


    Ehkä tarvitsen toiset kannet, näkyi vähän :cry: halkeamia :cry: kansissa, mutta pitää koeponnistaa ne tässä lähiaikoina..
     
  2. Cuda

    Cuda 1st gear

    Tossa yks mistä näkis Buickin koneiden momentteja:

    http://www.buickgod.com/article/3253.html

    Järjestys lienee sama kuin monessa muussakin konessa eli keskeltä ulospäin aina pultilta toiselle puolta vaihtaen vasemmalle - oikeelle keskeltä ja samalla imupuoli - pakopuoli keskeltä ulospäin siirryttäessä ja vaikka kolmessa vaiheessa kaikki läpi käyden ettei heti lopulliseen momenttiin.

    Ja lohkossa putsatut kierteet ettei ylimääräinen kitka anna vääriä arvoja avaimesta - liikaa kitkaa niin saattaa jäädä hieman tarkoitettua pienenpään momenttiin - liian vähän kitkaa niin voi mennä liian suureen momenttiin ja napsauttaa maanantai-version kannenpultin poikki.

    Siks niissä vaik ny ARP-pulteissa on eri momentit ko. pulttien mukana tulevalle matalakitkarasvalle ja tavan moottoriöljylle. Silloin tolla varsinkin voi olla jotain merkitystä jos lohkon kierteissä on reippaammin ruostetta tai vaikka liimajämiä tms. jos moottorityypin kannenpultit menevät vesitilaan saakka.
     
  3. exo

    exo 1st gear

    katoppa s.postias lähetin sinne kuvia+tekstiä
     
  4. Kimmoh

    Kimmoh Gearhead

  5. metropolitan

    metropolitan 1st gear

    Kiitoksia..
     

Kerro tästä muillekin!