American Car Meeting 9.-10.6. Uusikaarlepyy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja tabs, 6.6.2006.

  1. tabs

    tabs Gearhead

  2. Dragoon

    Dragoon Gearhead

    Tulossa ollaan!
     
  3. ACC

    ACC Gearhead

    Perjantaina cruisinkiin ja sitten lauantaina meetingiin.......!!!!!!!!!!

    ACC Pietarsaari Jäseneet....! Lähtö lauantaina kerholta klo. 14.00

    ACC Jakobstad Medlemmar..! Start från klubben Lördag kl. 14.00
     
  4. ACC

    ACC Gearhead

  5. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Juu tänks ACC! :D Olin jo laittanu johonkin saman linkin mutta en huomannu että tapahtumasta on ihan oikea otsikkoaihekin olemassa..!
    :oops:
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  7. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Kyllä! 8)

    Auton äärellä juteltiin muiden vanhojen konkarien kanssa ja sen vuoksi piti oikein ottaa kuva kyseisestä pelistä kun oli niin mielenkiintoista tarinaa ja historiaa!

    Auto on tosiaan tullut jo vuonna 1971 Pietarsaaren seudulle ja edelleen samalla omistajalla.. Autolla on ajettu aikoinaan kesät talvet ja on ollut melkoisen harvinainen erikoisuus siihen aikaan!

    Auton omistaja, "raggari Kalle" saikin tapahtumassa ansaitun palkinnon ja kunniamaininnan oltuaan aikoinaan kannustavana esimerkkinä monelle nuoremmalle hengenheimolaiselle!
    :D
     
  8. ACC

    ACC Gearhead

Kerro tästä muillekin!