Mitäpä Juhannuksena?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Tupis, 8.6.2006.

  1. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Viime vuonna tähän aikaan vuodesta pähkäiltiin, että mitä sitä touhuaisi juhannuksena. Aikaisemmin mentiin useana vuonna The Juhannukseen, koska olimme itse yksi tapahtuman järjestäjistä, mutta kyseinen tapahtuma päätettiin lopettaa. Silloin jäi hiukan orpo olo. Päätimme silloin mennä atraimen leirintä alueelle ja lopulta meitä oli siellä parisen kymmentä. Niinpä aloimme kutsua tätä The end Juhannus nimellä.
    Tänäkin vuonna meitä tulossa sinne jo aika hyvin sakkia. Tänäänkin soitti yksi pyörä poppoo tulevansa sinne Atraimeen.
    http://www.campingatrain.com/
    HUOM! Tämä ei ole siis mikään järjestetty tapahtuma, vaan kaikki jotka tulee niin tulee! Vapaita mökkejä on varmasti vielä vaikka kuinka. Ohjelma syntyy paikan päällä ihan itsestään ja hauskaa on.
     
  2. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Tuol The juhannukses tuli kerran käytyy ja sillo todettii et tapahtuma on hyvä mut se sunnuntain kotia kohti ajelu oli silkkaa tuskaa! Vähä liian pitkä matka taitaa olla tonnekkin mut kattoo nyt mitä sitä viel keksii....
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Joo, the juhannus tuli aikoinaan itsekin koettua ja hauskaa piisas. Tämän kesän hommat ovat monesta eri syystä enemmän tai vielä enemmän retuperällä ku vaan voi... :cry: Simpauttaja meetinkikin saattaa jäähä pitämättä....ym..ym.. :wc:
     
  4. BB Coronet 500

    BB Coronet 500 Gearhead

    Taas Puruvedellä.....tietenkin!!
     
  5. Saimaalle johonkin saareen perustetaan oma leiri ,poltetaan koko päivä kokkoa ja tod.näk telttasauna pystyyn ,siitäpä se juhannustunnelma lähtee....

    Toivottavasti tänä juhannuksena ei tulla hinauksessa pois , kolme vuotta sitten tultiin kaverin köyden perässä kun vetolaite antautui ja viime kesänä piti laittaa uistelumoottori (5hv) veneen perään kun isompi kone sai kiertokangen laakerivaurion :odroll: Sit oliki veneessä kokonaiset 205 heppaa ja vain viis töissä ,ei paljo vauhti päätä huimannu mutta ehti nähdä vähän maisemiakin :wink:
     
  6. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Allekirjoittanutta alkoi vituttamaan ajatus jälleen kerran latteasta mökkijuhannuksesta pelkistä pariskunnista koostuvan kaveriporukan parissa.
    Siihen kuuluu vuodesta toiseen ne peruselementit, kuten pakkokalja, pakkokabanossi, pakkosauna, pakkotikkakisa ja se pakkoriittojen "miks sä toit tulista sinappia vaikka pyysin mietoa. Pyhyy sä et rakasta mua enää!!" selvittely. No thanks. Not anymore.

    Muistojen tuulahdus toi mieleen mukavat hetket festareilla telttaillessa, mutta totesin nykyfestarien hintatason ja kävijämäärän liian suureksi. Voi kun vielä olisi Virrat -rockin kaltaisia pikkufestareita muutaman tuhannen ihmisen osanottajamäärillä... :eek: Gosh the memories...
    Noh, pistin vaihtoehtoja etsiessäni Googleen hieman hakusanoja ja ruudulle lässähti http://www.emmasti.pp.fi/page12.html

    Camaron nokka on siis kohti Jämsänkoskea juhannuksena. Teltta, makuupussi ja kossupullo takapenkille. Sain lopulta pari kaveriakin innostumaan seuraksi. Pienissä bileissä on aina tunnelmansa 8)
     
  7. *Telvis*

    *Telvis* 1st gear


    Itsekin olen samaisella leirintäalueella ollut juhannuksena ja menisin nytkin mutta mulla taitaa olla edessä taas legendaarinen "pariskuntien välinen juhannuksen vietto".
    Alueena toi on tosi siisti ja mun juhannus on siellä aina mennyt kavereitten kanssa grillaten, saunoen, juopotellen ja musiikkia kuunnellen, välillä omista autoista tai sitten toisten. On parina juhannuksena vallattu alueella oleva kukkula ja sinne autot parkkiin ja leiri pystyyn. Ja on siellä ollut muitakin jotka ymmärtää autojen päälle että ei sun Camaron tartte olla yksin siellä nipponeitten seassa.
     
  8. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    mitähä kexis? jos vetäs karmeet kännit ja sammus johonki ojaan? :rotfl:
     
  9. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    Pyydettiin jussiks Tampereelle Härmälän campinkialueelle,
    en tiedä miksi 8)
    Millaista menoa siellä olis tarjolla vai onko mitään?

    The Juhannus oli mahtava, kerran tuli käytyä.
    Paitsi paluumatka, yksin dagen efter 500km :oops: :argue:
     
  10. JavelinAMX-71

    JavelinAMX-71 1st gear

    Tuo se on aina yhtä suosittu ja käyttökelpoinen tapa viettää Juhannus.
    Nuorempana joskus tuli sitäkin kokeiltua, nyt varmaan vaan kotosalla grillin vieressä, jos kelit sallii.
     
  11. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    Rock'n'roll jamboreet kutsuu Vammalassa. Siellähän se parhaiten kuluu, rokkia kuunnellessa, viskiä juodessa ja autoja katellessa. :p
     
  12. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Jussina on hyvät puhät hitsata Foordia, kun ei oo kukaan härväämässä. Tai sit kaveri tulee käymään täällä Hangossa. Kait sitä vois lauantai-iltana juoda sen jääkaapissa olevan lonkeron. Saunaan pitäis kyllä jussina päästä - siis sellaseen oikeeseen, eikä mihinkään sähkökomeroon.
     
  13. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    aopin kanssa mökillä :eek:

    tainnu tulla jo perinne meikä pojalle :oops:
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Jos olis vaikka öö-ö, töissä :eek: Ei oo kivaa mut tuleehan siitä hirmunen säästö kun ei pääse tuhlaamaan rahaa vaan tekee sitä sopivilla rosenteilla :D
     
  15. DeS

    DeS Gearhead

    Sama laulu, sellaisella optiolla että mahdollisesti lauantai-iltana tulee käytyä Ellivuoressa katsomassa Los Straightjackets, selvin päin, juu,juu :rotfl:
     
  16. Gunnar

    Gunnar 1st gear

    Sama vika täällä :oops: .Noh,eipä oo niin väliä kun menee juhannus kuitenkin suht selvistäpäin kun on nuo lapsukaisetkin völjyssä.
     
  17. Torino69

    Torino69 3rd gear

    Onkos täällä paljon sitä väkeä kun vietti takavuosina juhannuksen Motoparkissa? Siellä kyllä tuli ravattua melko monta vuotta eikä mitään ihan kehnoja keikkoja olleetkaan...
     
  18. lake ender

    lake ender Gearhead

    Parit kerrat tuli motoparkissa vietettyä. Sitte ne lopetti sen ja sen jälkeen juhannusta onkin vietetty "sivistyneemmin" mökeillä tms.
     
  19. homer

    homer Double Gearhead

    Jussit 89, 90, 91 ja 92 tuli Motoparkissa vietettyä. Viimeisinä vuonna tosin taisin olla vain itse kisapäivän (lauantain). Olihan ne ihan hauskoja reissuja, yleensä ei saanut telttaakaan pystytettyä vaan sen muutaman tunnin horroksen vietti autossa.
     
  20. Torino69

    Torino69 3rd gear

    Tuntuu että tuohon maailmanaikaan oli kelitkin aina parempia. Joka jussi paloi nahka kisaa katsellessa, nykyään on hyvä jos ei räntää rätki aattona.
     

Kerro tästä muillekin!