Kenellä miehekkäin kulutus ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Futurage, 16.6.2006.

  1. Ruumis

    Ruumis 3rd gear


    En satuile 8)
     
  2. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Kerro ihmeessä mikä laitos kuluttaa tuollaiset määrät.. 100l/100km..!?!
    :eek:
    Venäläinen bensamoottorinen kuusipyörävetoinen kuorma-auto maastossa..? Tai jos kyseessä on normaali harrasteauto niin säädöt on kyllä totaalisesti pielessä tai jotain vuotoa polttoainejärjestelmässä/tankissa..

    Omassa autossa kulutukset huitelee keskimäärin alle 25l/100km jota pidän ihan kohtuullisena ja kun maantiekulutuskin pysyy just alle 20l/100km niin voi sanoa että on säädötkin kutakuinkin kohdallaan!
    8)
     
  3. Ruumis

    Ruumis 3rd gear


    Senverran paljastan että litran per kilometri kuluttaa...
    1200 kone :D
     
  4. mjm

    mjm 1st gear

    Loppuunajettu kaasari 900 Saab vei aikoinaan kaupunkiajossa n.40L/100km.
     
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    OCC: Kannattaa heittää kakkosta tai jopa kolmosta pesään niin menee taloudellisemmin.. :-?
     
  6. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Tai vettä.... :odroll:
     
  7. Elevator

    Elevator 1st gear

    no vie se auto ku auto tyhjäkäynnilläkin jotain, elekäähän nyt taas kiusatko nuorta harrastajaa :odroll:
     
  8. Ruumis

    Ruumis 3rd gear


    Ooisha niitä muitaki vaihteita...
    Mutta ei niitä tule käytettyä :rotfl:

    (liian pieni piha)
    :rotfl:
     
  9. markos

    markos Gearhead

    :rotfl: :rotfl:

    On siinä valoisakin puoli, helppo laskee reissulle tarvittava pensamäärä...
    Vielä kun bensa maksais 1e/L...
     
  10. cam68

    cam68 1st gear

    aikoinaan oli omistuksessa välikoppa escortti ja siinä 1600 kent sen ajan f-ryhmän vireisenä siis katu käytössä n.140hv. ajeltiin noita lähimaaston itärallipätkiä kaverin kanssa muutama pikis, niin saatiin kulutukseksi 25l/50km! et kait aika hyvin sellaiselle mosalle,ja se olisit ihan säädöissään :D
    ja vuosi oli-93..
     
  11. Karva

    Karva Gearhead

    No .... On tollaanen 4x4 Dodge piccari vanha ja väsynny, ajelin tonne Kvl - Koria ABC kaffelle, ja mitattiin kulutus, joka oli 28 L matkaa parikymmentä kilsaa, kone saattoi olla hivenen rikkaalla ...

    No nyt on säädöissä ja pelaa 318 kuin kello, käykin niin nätisti jotta se kuuluisa droki-lasi pysyy piri-pinnassaan, mutta enään kulutus ei ole kuin tollaaset normaalit 40 - 45 L / 100 Km, kyllä autoilu on kivaa :lol:
     
  12. samu

    samu 1st gear

  13. Topicissa udeltiin miehekkäimpiä kulutuksia. Kovalla pakkasella 360 vei 60l/100km normaalissa pyörityksessä. Kesällä pääs vähän alle 20l/100km. Kone oli rempattu ja vähän piristetty. Oldsin 305 vei samoilla pakkasilla vaan 28l/100km.
     
  14. Rubberduck

    Rubberduck 1st gear

    Tuosta raisukommentista tuli mieleeni... Pojankossina omistamallani Pappa-Tunturilla 3,5 litralla pääsi huonoimmillaan 50 km, eli kulutus 7,5 litraa satasella. Iskutilavuuteen suhteutettuna ihan kiva luku, sen mukaan Letukan 454 polttaisi 10 litraa kilometrillä... :D Olisikohan mopediin asennettu moottorisahan kaasutin ollut syyllinen?
     
  15. isolipponen

    isolipponen 1st gear

    Paras kulutus Monacolla (vakio 440) tankillinen/23 km! ...Pikku reikä tankin pohjas... :(
     
  16. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Mä sain aikanaan sukisuki S1:Sen syömään melkee 1L/1km....
    Ihan pikkusen rikkaalla ja tappii viritetty ja einarikaan sillä ei täysii uskaltanu ajaa ku ominasuudet loppu :D
     
  17. HEMI

    HEMI 1st gear

    Niinhan se on että pieni kone kulutttaa paljone suhteessa tilavuuteensa :lol: tee eko teko osta uusi corvette :D
     
  18. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    Mä onnistuin vaan 3l/6km :oops: mutta seokset oli just oikianlaiset, eikä ollut edes tappiin viritetty.. :D tais vaan johtua ajotavasta(talvi), väleistä(vakiot että kiihtyy[siis että sai kunnon luisuun]) ja älyttömän väljästä 60 läppäpytystä :rotfl:
     
  19. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Moottorisahan kaasarilla sa tosiaan mopon kuin mopon kuluttamaan ihan mukavasti. Samaten peltoautoilla pääsi hurjiin lukemiin (toisin sanoen aina tankki tyhjä) kun pienillä vaihteilla aina kaasu pohjassa 15 sentin sänkipellossa.

    Aikoinaan mulla oli talvisena käyttöautona Olds Delta 88, joka kaikkine pielessä olevine säätöineen vei noin 40l/100km kolmeviiskymppisellä kun sen aamulla päräytti pakkasesta käymään, ajoi 7 kilometriä kouluun ja illalla taas pakkasesta käymään ja takas kotiin saman matkan...

    Isä kehuskeli että armeijassa saivat Uazin ja muut Venakot kuluttamaan miehekkäitä lukemia satasella. Lentokoneita vetivät kentältä huoltohalliin ja takas... :-?
     
  20. mie

    mie Gearhead

    Eikai niitä ryssänvehkeillä paljoa hinailtu, yhdellä 4WD Fargolla olen ajanut inttiaikana, joka oli Drakeneiden siirtoauto. Kilometrejä ei ollut paljoa, mutta huoltomuistion mukaan alla oli 7.s TF727-laatikko:), kapiainen kertoi, että näillä on ajettu enemmän peruuttamalla kuin eteenpäin. Tekniikka oli ihan 318+727+Spicerin jakolaatikko ja Danan akselit. Fuilia vei ilmeisesti siirtelyssä helposti yli 50 litraa ja matkaa tuskin tuli sataakaan kilometriä.
     

Kerro tästä muillekin!