Amazoniin b200 turbo?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Härski Hartikainen, 2.7.2006.

  1. Onko kellään tietoo tai kokemusta että saako katsastettua kyseisellä koneella?olisi tiedossa turbo intercooleri b200...mitä muutoksia joutuu tekemään konehuoneen puolella?entäs jarruille?kone on jostain 360:sesta..
     
  2. America

    America Gearhead

    Kyllä pitäis saada katsastettuu turpo tekniikalla mutta satavarma en oo. Koneen kiinnikkeet joutuu varmaankin tekee uusiks ja jarrut jostain 240 turbosta. Ja volvolta joutuu hankkii jonkun lapun missä selvii toi homma.
    Mutta mee tonne www.volvolandia.com ja tuolta sitten sfv foorumi niin pitäis ruveta tietoo löytyy. Joko haulla tai kysymällä.
     
  3. thäks!pitää kirjotella tuonne...
     
  4. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Eikös kaiken saa katsastettua turbolle tai jollekin muulle ahtimelle?
    Jos vain pakollisessa tehopenkissä lapulle otettu teho on tarpeeksi pieni.

    En sitten tiedä näistä vähäpäästöisistä nykykikottimista, mutta niistä minun ei tarvitsekaan tietää mitään.
     
  5. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    149,5 hp kun otat turbo-koneesta ja on muutenki asiallinen, saat kilvet :wink:
     

Kerro tästä muillekin!