TH-700 ikä ja erot.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Batman, 11.5.2003.

  1. Batman

    Batman Gearhead

    Näkeekö 700 lootan iän jostai sarjanumerosta, tai jostain? Mulla on tallissa kaks tollasta, toisessa on vasemmalla puolella iso 4, ja toisessa 14, oikeella puolella lukee molemmissa MD8. Onkohan noissa jotain eroja. En tiedä onks tolla iällä mitään väliä, mut jotku jotka näitä on rassaillu on sanonu et ihan alkupään lootat ois jotenki huonompia, onkohan tämmösissä tarinoissa perää?
     
  2. vantastic

    vantastic 1st gear

    jossain alempana oli juttuu lootan iän määrittelemisestä
     
  3. Batman

    Batman Gearhead

    Joo, tuli kyseltyä turhia. Ikä vastaukset löyty noista aikasemmista jutuista. Mutta noi kestävyys erot tai lähinnä se mistä ne johtuu kiinnostais vieläki.
     
  4. capriceman

    capriceman Gearhead

    Vuonna 1987 THM-700 lootaan tehtiin useita parannuksia, vuoden aikana yhteensä 32kpl muutoksia, 1988 parannuksia tehtiin 7kpl, 1989 parannuksia 5kpl, 1990 parannuksia 3kpl ....
    Jos jotain kiinnostaa niin voin listata kaikki muutokset mitä lootiin tehtiin vuosina 1986-1993...
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vanhempiin kaasariautoihin asennettuna ==>87 up loota niin ne muutokset on vain huononnuksia.
     

Kerro tästä muillekin!