Pyyhkijään sulkia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja kustumize, 2.8.2006.

  1. kustumize

    kustumize 1st gear

    Mistähän moisia saisi hankittua, notta pääsee sateessakin cruisiin....
    [​IMG]
    -k-
     
  2. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Venetarvikkeista löytyy, itse en ostaisi Biltemasta, vaikka sielläkin niitä myydään. Suosittelisin Motonetia, toimii. Jokin venepulju voi myydä vielä parempilaatuisia tarvikkeita, mutta hinnat lienevät huomattavasti kovempia.

    Fuck the Rain Chemical eli tuttavallisemmin Viis Sateesta on muuten sairaan hyvä vaihtoehto ainakin naarmuttomassa tuulilasissa ja toimii oikeastaan vasta 40 mph ja suuremmissa nopeuksissa.
     
  3. Jake

    Jake Gearhead

    Biltemasta www.biltema.fi -> verkkokauppa -> veneeseen -> tuulilasinpyyhkijät .
     
  4. lake ender

    lake ender Gearhead

    Bilteman sulka ei ainakaan pahemmin putsaa lasia...ainakaan jos vertaa oikeaan autonpyyhkimensulkaan. Näkihän toki paremmin eteensä kun ilman... Tarvii vissiin käydä mötönetissä tai sitte värkkäillä joskus tohon varteen kiinnitys ihan oikeelle sulalle (jos tarpeeks lyhyen löytää...)
     
  5. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

    viikoloppunahan himoksel oli yhen laikka-avon takapenkki täys näitä ikkunanlastoja, pituudestahan ei sit taas osaa sanoo mitään.. ite tuusasin yhet ottamal vanhan kumin pois ja liimaamalla uuden tilalle, kun ei noin lyhkäsiä saanu edes rumina tarvikemalleina..
     
  6. kustumize

    kustumize 1st gear

    No pahuskun tuli juopoteltua siellä vaan.....
    tarvis varmaan pitää silmät auki!
     
  7. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    mulla on joku ton tyyppinen kellaris, jos löydän niin voisin mitata sen
     

Kerro tästä muillekin!