10 pulttipulmaa GM perässä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Rinnewood, 11.8.2006.

  1. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Nyt alkaa pian olemaan hyvät neuvot tarpeen. Nimittäin tuohon mun uuteen perään on vaihdettu alkuperäisen aavikkovälityksen tilalle tiheämpi välitys ja siinä lautaspyörä vaati alleen spacerin. Vanhat pultit kävi näin ollen hiukan lyhyeksi joten pidemmät olis nyt hakusessa..

    Taitaapi vaan olla niin että koko valtakunnassa ei ole tällaisia pultteja, mutta tilaamalla toki sais. Aikataulu vaan tulee vastaan kun pitäis auto olla kahden viikon päästä kisakunnossa!

    Pultin koko: halkaisija 7/16", pituus (alkuperäinen) n. 7/8"? ja nyt tarttis sitä pitempää mallia ehkä joku 1 1/8" -- 1 1/4" väliltä. Siihen on olemassa jotain valmiita sarjoja mutta en oo ihan varma niiden pituudesta.

    Kysymys 1: Löytyykö kenenkään mutterilaatikosta 10 kpl näitä pidempiä pultteja?

    Kysymys 2: Jos ei löydy pidempiä pultteja niin voiko vanhoja pultteja käyttää kun ne menevät kierteelle vain noin pultin halkaisijan verran ??

    Niin ja se mikä tekee nämä pultit niin eksoottisiksi on tuo vasenkätinen kierre.. :-?

    Vastauksia, kommenttia, neuvoja tai vinkkejä olemassa olevista ylimääräisistä pulteista voi laittaa tämän viestin jatkoksi tai suoraan puhelimeen: 040-515 9139
    Voi myös laittaa puhelinnumeroa yv:nä niin minä kuittaan puhelinkulut.
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Yritin soittaa, olit varattuna :wink: !!!

    Vieläkö tarviit, tilaamalla saadaan grade 8:a ja pituus 1-3/8" !!!
     
  3. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Juu tänks vielä! Linjat aukes ja tietoa tuli.. Tilaamalla tosiaan mahdollista saada mutta vielä saa tarjota jos ruuvilootan pohjalta löytyy! Mitä nopeammin niin sen parempi!
    8)
     
  4. avo-65

    avo-65 1st gear

    Koita kysyä kuuskantista eli ruuvikaupasta siellä on aika hyvin tuumaisia ruuveja vois olla jopa vasuri kierteisiä.
     
  5. Antsa

    Antsa 1st gear

    Jollei muu auta,niin hilpase johonkin koneistamoon teettämään moiset???
     
  6. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    ..arvaas kenellä kävi puhelin melko kuumana tuossa iltapäivän aikana..? :wink:
    Kyllähän tuolta kuuskantistakin luvattiin tilaamalla mutta olis siihen menny liki pari viikkoa! Ei ihan uskalla laskea pelkästään sen varaan kun siinä menis aikataulu ja sen pissiminen liian täpärälle!
    Nyt on melkein ainoa toivo että jonkun pakista löytyy ja jos vielä parempi niin kohtuullisen ajomatkan päästä nii sais vielä viikonlopun aikana tai mahdollisimman pian käydä noutamassa..

    Nii tai sitten jos niitä pätkiä pultteja uskaltaa käyttää..?! :odroll:
     
  7. kime2

    kime2 Gearhead

    Täytyypä huomenna tarkistaa tilanne! Mut tuo koneistamossa teettäminen oli hyvä idea!
     
  8. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Jesh! Fiilis on kuin lapamadolla.. elän toivossa! :lol:
    Ja tuo koneistamovaihtoehto kävi myös mielessä mutta ne ei oo mitään halpoja kioskeja. Ja nyt lomien jälkeen niillä on varmaan tärkeämpiä töitä jonossa kuin kymmenen ruotsalais-amerikkalaisen pultin sorvaaminen.. nii ja ne tarttis olla sitä erikoisen lujaa terästä!
     
  9. camaro70

    camaro70 1st gear

    Helsingin Ruuvihankinta Oy Malmilla on ollut myös aika mainio paikka tuumaisten ruuvien, pulttien jne metsästyksessä. En tiedä miten erikoisvahvojen pulttien tms spesiaalien kanssa lienee mutta ainahan voi tiedustella. Puh 09-350 5880
     
  10. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    ja pientä päivitystä tähän väliin. Tuossa viikolla Skinnarsilta soitettiin että oikeat pultit on tullu ja näillä näkymin autolla ajetaan jo tulevan alkuviikon aikana..!

    Kiitokset kaikille vastanneille ja hengessä mukana olleille! Jos nyt kaikki menee putkeen niin pääsee ens lauantaina purkamaan monen ajamattoman kisan patoutumat eli kumi on silloin halpaa!
    :rotfl: 8)
     
  11. Juppee

    Juppee Gearhead

    Eilen illalla pukkas koeajo raporttia Rinnewoodilta...
    Jäi jopa puhelimen välityksellä sellainen fiilis, että hymy ylettyi korvasta korvaan :D
    Siispä Buickki jälleen viivalla Vaasassa lauantaina, tulkaahan kaikki kattomaan.
     

Kerro tästä muillekin!