V8/GTI päivä Alastarolla = huono pito ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kotu, 17.8.2006.

  1. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Pari kuvaa
    Lämmintä oli ja kävi urheilusta se auton työntäminen line-up rivissä pitkin parkkista, oli vähän jonoo yhes vaihees........ 8)
     
  2. TomiT

    TomiT Gearhead

    Radan liukkaudesta voi vain todeta että " empä ole törmännyt vastaavaan liukurataan tämän harrastuksen yhteydessä" :eek: Iltapäivää kohti pito lähenteli jopa normaalia "katu" pitoa ja ajat rupesivat olemaan jo alueella...

    Liukasta oli :x
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    aika jännää toi meteli siitä liukkaudesta, miksi ihmeessä loppua kohden porukka oikein ruinasi että pääsisivät ajamaan ja olivat oikein tyytyväisiä koko hommaan?n. 250 osallistujaa ja 850! lähtöä. kiirettä piti siellä line-upissa :rotfl: kelit oli hyvät ja meno näytti maistuvan. jotkut taisivat vetäistä n. 10 vetoa, mites kiikalassa meni?
     
  4. mopsi

    mopsi Gearhead

    Lisää kuvia....?? :eek: :eek:
     
  5. Ahti

    Ahti 3rd gear

    Joo siis yhteen väliin siinä kakkosradassa oli jotain kun mullakin rupesi hoppa luikertelemaan ihan ihmeellisesti siinä 300m kohdalla, muuten pito oli ainakin tollaselle M/T Street ET:lle ihan kohtuulline, paras 60ft oli 1,77.
    Hieman petrattiin viime vuodesta, kokonaista kolme satkua mutta siis selkeesti 11 puolelle mentiin tolla taxilla. :lol:
    Pientä purnaamista: tulin aamulla ensimmäisten joukossa ja odottelin katsuria hieman vajaa 2 tuntia. Miksi ei olisi toinen katsuri voinut kiertää toista puolta varikosta ja toinen toista?
    Line up jonot veny tosiaan välillä melkoisiksi...klo 15 mennessä oli vissiin 2 tai 3 lähtöä takana :( :odroll:
     
  6. H.J.

    H.J. 1st gear

    Meidät mielestä pito pääsi jopa ylittämään odotukset. Homman nähneet varmaan arvaavat mistä autosta on kyse :eek:
     
  7. Petri K

    Petri K 1st gear

    Tuli ite oltua Kiikalassa kattelemassa tällä kertaa kun kaverit kiusas Dieseleitä, mut jos arvaan niin vetari poikki?
     
  8. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Käväisin Opelilla tuolla ja pari vetoa ehdin koittamaan, alla oli ekaa kertaa kiihdytyskumitkin mutta ikävä kyllä persdyno oli oikeassa ja auto on varmaan ottanut kesän rallatuksesta itseensä, tehot kadoksissa. Eihän se mihinkään kulkenut. 13.1s/172km/h, viime syksynä mentiin alku sutien ja loppu rajoittajaan paukuttaen pienillä katukumeilla 12.88s/177km/h.

    Sitten muuta asiaa, ei kukaan sattunut näkemään että joku ois ajanut mun renkaiden ja työkalujen ylitse siinä varikolla n.klo 12-13 aikaan, olin liikkeellä siis hopean värisellä A Mantalla ja rojut oli siellä varikon yläpäässä. Ei siinä muuten mitään mutta pahvilaatikossa jossa työkalut oli oli myös appiukon digikamera joka meni luonnollisesti palasiksi.
     
  9. H.J.

    H.J. 1st gear

    Väärin! Mainittakoon muuten, että en ollut itse ajamassa, pelkästään ruuvaamassa. Mut kuski hoiti hommansa tyylikkäästi.
     
  10. 55&64

    55&64 1st gear

    Mahtoko sillä olla jotain vaikutusta, että toi kakkosrata rasvattiin vaihdelaatikon rikkoutumisen takia 300 m kohdalta alkaen n. klo 14.00?
     
  11. Kärsämö

    Kärsämö 1st gear

    Tuli sitten otettua itse vihdoinkin tuntumaa lajiin, tähän asti ollut vaan "katsoja" nyt sain vetästyä 8 lähtöä joista 4 hyvin onnistunutta! Supermoto ei kylläkään ole sieltä sopivammasta päästä kiihdyttelyyn mutta pääasia oli kokemuksen kerääminen. Todella hieno kokemus kiitos järjestäjille, ISO kiitos kaalimadolle ja sen äijille!
     
  12. rocker79

    rocker79 Gearhead

    Katohan poikaa... Vihdoin uskaltaa täälläki näyttäytyä 8)
    Ei vaan, reissu oli kaikin puolin mukava ja kiitos itsellesi paluumatkan "showsta" :rotfl:
     
  13. TomiT

    TomiT Gearhead

    Milläköhän aikajänteellä tulokset tulee FHRA:n sivuille....Vai laittaako ne niitä enään ollenkaan näytille??
     
  14. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    eiköhän tulokset tule esiin kuten aiemminkin :eek: odottele nyt hetki rauhassa kunhan porukka pääsee koneidensa ääreen. ovat meinaan päässeet lähtemään klo 20:30 pois sieltä. katastus tosiaan saattoi venähtää koska autoja oli aikas reilusti siellä ja ukkojen piti ravata ympäri kenttää siellä täällä, kypärä katollahan tarkoitti sitä ettei ole vielä katsastettu, monet jättivät kypärät katolle vaikka olivat leiman jo saaneetkin. se hidasti hommaa myös.
     
  15. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  16. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Oho. pitänee pyytää pientä oikaisua. Mulle merkattu aika 11.3

    Ei ihan niin kovaa menny kuitenkaan :eek:
     
  17. kotu

    kotu Gearhead

    moni valitteli pitoa, joka toisin oli aiheellista. mutta eräs vanha ja ruosteinen kupla keuli metrin loikan ja lopuksi maalissa aika 11,0 :p joten ainakin turpoton ja nossiton takapotku kulki kiitettävästi :poff:
     
  18. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Mihin tarkoitukseen siellä kovasti kuvattiin videokameroilla.

    Onko mahdollisesti tulossa joku dvd tai jotain katseltavaa myyntiin?
     
  19. Kärsämö

    Kärsämö 1st gear

    Onko mahdollisesti ollut jopa jostain tv-yhtiöstä?? mut jos joku dvd on tulos ni infoa tänne vaa ja paljon!
     
  20. Big-Inch

    Big-Inch 3rd gear

    V8 päivää kuvattu

    Eiköhän ainakin MTV3 ollut paikalla kuvaamassa matskua motorforum ohjelmaansa varten. Eli, tulisikohan se ulos jo tulevana sunnuntaina 27.8.
     

Kerro tästä muillekin!