Kiikalaan ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja VesaR, 15.8.2006.

  1. Gummisetä

    Gummisetä 3rd gear

    Reaktiot ne vaan paranoo :mad:

    Kyllä tänään oli tomaatit herkässä, vai olikos ukko hiukan hätäinen.

    Hienot kisat taas, kiitos järjestävälle taholle.

    Henkilökohtaisesti jäi petrattavaa... :oops:
     
  2. America

    America Gearhead

    Joo oli hauskaa olla kattelemassa, ehkä ens vuonna sitten omalla...
    Kiitoksia vaan paljon järjestäjille ja sään jumalalle :D

    Nimim. Naama palanu, Niska palanu, Selkä palanu...
     
  3. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Olihan pitkästä aikaa kelitkin järjestävän tahon ja kilpailijoiden puolella 8)
    Kaiken karvaista kalustoo oli kivasti paikalla n.130kpl!
    Kuvia laitan sitten esille kun "sensuurin" läpäisevät :wink:
     
  4. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  5. Savis

    Savis Gearhead

    Aikoja? Tuloksia? Millä kuusella braketluokka lähetetään?
     
  6. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Mukavaa oli katsomossa :lol: :lol: :lol:
    Mustangluokkaankin löytyi jokunen ja lujaa mentiin... :p
     
  7. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    No Civic osasi tuon alkuliukkaan lähtötekniikan mutta muut turbot sutivat ja räpättivät rajoittimeen ihan mite sattu....
     
  8. Flamer

    Flamer 1st gear

    Päivä oli todella hyvä ajamisen, kelin kuin järjestelyn puolesta. Iso kiitos järjestäjille!
     
  9. VesaR

    VesaR 1st gear

    Kiitos taas - ihan kiva kuva taas munkin vessasta lähtöryntäyksessä :)
     
  10. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ihan normaalikuusihan siellä oli ja aikaa meni liikaa :oops: .

    Kiitoksia remmiChargerporukalle siitä että saatiin "malmikasa" trailerille!!
     
  11. VesaR

    VesaR 1st gear

    Samanlainen joulukuusi se kaikilel oli - siis streetmannit ja bracketit ajo ihan samoilla valotuksilla.

    Itsekin innostuin katuautolla Bracketiin Streetmanin sijaan ja meinasin päästä soololähdöllä 4 parhaan joukkoon mutta viimesekunneilla ne päättikin antaa jollekin toiselle sen soolon ja ajoin sellaista yhtä 10s kanuunaa vastaan :D joka ohitti muutama metri ennen maalia niin että humahti - ja meikä otti tietty just siinä lähdöddä päivän surkeimman reaktion :D
     
  12. mke77

    mke77 Gearhead

    ihan hyvä, harmivaan kun parhaimpina vuosina on kilpailijoita ollu yli200.... tosin eipähän ollu niin kauhia kiirus het aamusta!!(it-teknolokia petti het....jälleen! kuulakynä kyl toimis)

    kiitokset yleisölle/kisaajille, näin yhen kähinän mikä loppus omin voimin!

    kisaajat maltto tosi hyvin pitää nokkas kiine, paitsi pari sälliä...."ens vuonna tavataan ja autot muistetaan...." ei vainaskaa :D :D

    pöristelijöitä oli hiukan liikaa(mopot/mönkijät) mut uskoivat kyl kun hiukan komensi....

    mut onnistunut kokonaisuus pitkästä aikaa, oma poruukka oli tosi tyytyväinen

    suuri kiitos koko organisaation puolesta!
     
  13. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Joo hyvät oli kapinat ja kelit, mutta palkintojenjako"politiikka" jätti HD ja mustangi luokkaan osallistuneille paskan maun suuhun. Ukot maksoivat saman hinnan omasta luokastaan(30€) ja eräs kuskikin lähti vioittuneella koneella kuulemma tavoittelemaan "pyttyä". Lopputulos oli kuitenkin se, ettei näiden kahden luokan voittajia edes mainittua, saatikka palkittu pienellä pokaalilla?!?
    Aika perseestä, jos suoraan sanotaan.
    Toivottasti virhe korjataan ja ainakin voittajille/kolmelle parhaalle lähtisi heidän ansaitsemansa pikku pokaalit postitse(rahasta ne pokaalit tuskin jäi riippumaan?)
     
  14. Henski

    Henski 1st gear

  15. VesaR

    VesaR 1st gear

    On muuten ainakin mun ajat sekä lajittelussa että eliminaattorissa väärin jos katsoo aikakorteilta parhaat (ain niin lajitteluunhan ei tulekaan paras ET vaan paras reaktio se onkin oikein) mutta eliminaattorin aika ei kortin mukaan ollut tuo - no eipä haittaa - ja eliminaattorihan meni mun kohalta niin että aikaajojen perusteella ilmoitettiinn että ajan soolona mutta minuutti ennen bracketin alkua kerrotiin että "muutettiin vähän kaaviota ja ajatkin nyt Mannerkoskea vastaan" ja siihenhän sen mun matka päättyi :D

    Hauskaa oli jokatapauksessa, kiitos siitä :) 8) :poff:
     
  16. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Joo järjestelyt pelas mainiosti. Katsastus oli asiallinen ja tarkka. varikkotiedottelu ajojärjestyksistä toimi hienosti. Kisailijoita oli mukavampi määrä kun se normaali turvoksiin asti täynnä oleminen, kuskit oli varmasti tyytyväisempiä kun yleensä ja kaikki pääs ajamaan vähintään viis kierrosta. Ainoot pikku harmit oli apluutien pölyäminen, ja epätasinen ajattaminen, jonka seurauksena huonommaks katottu vasen rata jäi vähemmälle ajamiselle, eikä kumittununt samaan tahtiin kun oikee. Toi olis sellanen juttu johon toivois ainakin kisaluokkien osalta korjausta, eli normaalit V/O tarrat lasiin ja vuorotellen ajettais molempia ratoja jolloin olosuhteet olis tasaväkisemmät.
     
  17. BBC64

    BBC64 Gearhead

    Palkinnot

    Joo, valitettavaa kyllä. Sekä HD-luokka että Mustangit ovat ajaneet perinteisesti tapahtumassamme varsin itsenäisesti ja palkintojen jakokin on tapahtunut näiden ryhmien puuhamiesten omasta toimesta. Tietääkseni ainakin HD-puolella oli joitain palkintoja, ei tosin pokaaleja. Henkilökohtaisesti en itse menisi rikkomaan konettani enempää pokaalinkaan takia. Harmillista jos kinkereistä kaki maistumaan suuhun... ainahan pitää olla jotain parannettavaa. Kiitokset kaikille kävijöille!
     
  18. BBC64

    BBC64 Gearhead

    Tuo kaavion muutos katsottiin aiheelliseksi, koska lajittelussa oli mukana vain kahdeksan autoa. Ilmoittautuneita oli 9, minkä takia kaavio oli alunperin isompi. Muutoksella vältettin läjä soololähtöjä. Tuosta aikaerosta voisit laittaa tiedot vaikka privana (kilpailijanumerosi ja vetäisyn kellonaika). Meillä on nykyisin automaattinen kaavionmuodostus käytössä ja eliminaattorissa jokainen lähtö "korvamerkitään" jatkoa varten. Tiedot kaavioihin tulevat samasta tietokannasta kuin aikakorttiinkin, joten erot näissä tiedoissa tuntuvat mahdottomilta. Koska järjestelmä on uusi, täytyy kaikki mahdolliset kuprut luonnollisesti katsoa tarkkaan läpi.

    Tähän vielä pieni lisäys. Kaavion ensimmäisissä ruuduissa olevat aikatiedot tulevat lajittelusta ja ovat peruste ko. sijaintiin kaaviossa. Eliminaattorilähdön voittajan aikatiedot näkyvät kaavion edetessä. Ensimmäisellä kierroksella pudonneen aikatiedot eivät näin esiinny kaaviossa ollenkaan.
     
  19. VesaR

    VesaR 1st gear

    Nyt vasta tajusin eli tuo eliminaattorin tulospuun aikahan onkin se aikaajojen parhaan reaktion aika eikä itse eliminaattoriajon aika - sorry my bad... :oops:
     
  20. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Vasemman radan lähtöpaikkaa putsailtiin ja kuivailtiin 2-3 kertaa samalla kun oikeata ajatettiin (streetman). Järjestäjälle voi olla vaikeata (aikataulu) ajattaa autoja vain toista rataa (tässä tapauksessa vasenta) vaikka molemmat olisi kunnossa. Yleisökään ei moista ymmärtäisi...

    Ensimmäistä kertaa tuli oltua katsomassa muutakin street kisaa kuin Hyvinkään (poislukien Powerin kisat Alastarolla). Samanlainen meininki tuntu olevan. Hiukan harmitti jenkkien vähyys, mutta onneksi paikalla olleet olikin sitten "kovemmasta päästä".
     

Kerro tästä muillekin!