Nokka amerikasta,vanha vaihdossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja A.K, 31.8.2006.

  1. A.K

    A.K Gearhead

    Onko kukaan ostanut tollasia osia amerikasta missä vaaditaan vanha osa vaihdossa?Eli uskaltaakohan tollaseen ryhtyä vai onko esim vaaraa että vanha osa häviää kuin pieru saharaan?kokemuksia kellään?
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kyse on ilmeisesti harvinaisemmasta motista johon ei saa enää nokka-aihioita. Eli noi uudet nokat on siis uudelleen hiottuja. Nokkien hiontaa tehdään kyllä Suomessakin, eli lienee suht turhaa lähteä merta edemmäs fisustaan.
     
  3. A.K

    A.K Gearhead

    Juu,se tulee desoton 341:seen.Tuohan on kyllä hyvä pointti eli korjattujahan ne on.Pitänee kysellä tuota korjausta.Ketkäs niitä tekee,R-koneistus vissiin ainakin,mitäs muita?
     
  4. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Tiedän vastaavia tapauksia jossa on pitänyt laittaa käytetty osa vaihdossa usaa,n ja vastaavaa käytäntöä esim Volvo henkilö 850 ja v70 jarrusatuloissa on nykyisinkin eli vanha vaihdossa mistä remppaamalla saa uutta vastaavan ,varmaan tuollaisen lähetyksen vois vakuuttaa ja käyttämällä jotain hyvämaineista firmaa varmistamaan sen kuljetuksen.
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tulee vaan kohtuu arvokkaaks toi lähettäminen, kun sama homma onnistuu kotimaassakin. GT-Motor pitäjänmäellä tekee noita ainakin, myös virivirinokkia.

    Ootkos tuolta kysynyt, tarjoaa uusia nokkia vanhoihin poly- ja hemi koneisiin?

    Chris Neilson Cams
    Box 416
    Farmington, UT 84025
    (801)-451-7745
     
  6. mke77

    mke77 Gearhead

    kyllä kantterin kautta vaihto ainakin onnistus... meilasivat viel peräst ett on pantti hoitamati, kun poijaat lupas sen perästä viedä ja niitten lähtö myöhstys parilla kuulla :oops:

    oldsin 396:seen oli kaks hyllyssä valmista ja olivat touhunneet ett huonompikin kävis jos löytyy... 50$ maksaisivat aihiosta
     
  7. A.K

    A.K Gearhead

    Ei tuo suomessa kunnostaminenkaan tunnu ihan helposti onnistuvan ja hintaa tulee sillekin melkoisesti,meinaan tuosta joutuu varmaan osan nokista täyttämäänkin.Gt motorissa epäili vielä että mitenköhän hydraulinostajat pelaa hiotussa nokassa.
    Chryslerin hemiin saa uusiakin nokkia,sotoon ei ainakaan vielä tunnu tekevän kukaan.Soton konehan on erilainen eli nokat ei käy keskenään.
     
  8. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mikä tahansa jenkkiläinen nokkavalmistaja hioo noita omia aihioita, jos ne on käyttökelposia. Toi, jos joutuis täyttämään, mutkistaa tilannetta.
     
  9. Mopar

    Mopar Gearhead

Kerro tästä muillekin!