pelkään saavani ruumisauton

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja farmariusa, 17.8.2006.

  1. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Saahan sen ruumiin kuljettaa itekkin, kunhan se menee fiksusteen. Ja arkunkin saa tehtyä ite, että missä sitä hautuutoimistoa oikeastaan tarvitaankaan...

    Kukaan ei oo ajatellu, että kuinka monen käytetyn auton sisällä on ollu ruumis. Aika monen, itse asiassa.

    Entäs onko kukaan ajatellu, miten monen auton sisällä on TAPETTU ihminen... Saatettu kuristaa kuski sillä samalla turvavyöllä, jota räpistelet kiinni kaupan parkista lähtiessä! Löysät tirahtaneet penkkiin vielä siinä kuoleman tullessa!

    Että kattokaas tarkkaan niitä autoja joita aiotte ostaa, eikö aika monessa ole pientä tahranpoikasta kuskin penkissä...aijai... :wc:
     
  2. Ahis

    Ahis Gearhead

    Mulla oli viime talvena -75 pystylyhtymersu, vanha ambulanssi (tosin maalattu mustaksi), sinne ainakin oli moni kuollut kun ei kiihtynyt/kulkenut mihinkään...

    Muuten oli mukavaa ja huomiota herättävää ajelua...
     
  3. Fender

    Fender 3rd gear

    Siinä on meininkiä että on vanha raatovankkuri! Mulla oli Caprice vanha hauturi. Ostohetkellä oli laverit ja lipputanko vielä paikallaan. EIKÄ HAISSUT KALMA! Kaikki sitä aina uteli. :lol:
    Se oli tosi siisti,vähän ajettu(eikä varmaan kengitty) ja 7+1 henkilöauto pehmeillä jakkaroilla.
    Jos haluaa siistin farkun,kannattaa ehdottomasti harkita hauturia.
     
  4. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    se formaliini tesinfiointiaine kai joskus haisee

    riippuu kans onko se huonompi auto jolla haetaan peltiarkkuporukkaa
     
  5. Ahis

    Ahis Gearhead

  6. mejole

    mejole 3rd gear

    Jos vanhat hauturit kiinnostaa, niin tossa olis linkki yhdelle myyjälle:
    http://www.spendex.fi/

    Myyvät uusia hautureita myös, mutta vaihdossa heille tulee myös välillä amerikanvalmisteita.. Juuri nyt ei ollut yhtään amerikkalaista myynnissä..
     
  7. Fender

    Fender 3rd gear

  8. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    No nyt täytyy kyllä paljastaa, että ei minulla koskaan ole ruumisautoa ollut, jenkkifarmareita kylläkin. Taisin juovuspäissäni nyt syöltää kaikki tunnetut kliseet ja myytit ruumisautoista :D
    80-luvulla jenkkifarkku oli yhtäkuin ex.ruumisauto ja jatkuvasti oli kyselyä millon mistäin kalmanhajusta ja kummituksista, no silloin oli hyvä heittää löylyä kiukaalle.
    Kyllähän tuommoisia ajatuksia kun tiiviisti alkaa päässään pyöritellä niin rupeaa ovet aukeutumaan vauhdissa ja kalman haju tuntumaan pimeällä yötaipaleella.
     
  9. Qjet

    Qjet 1st gear

    Johan tuo kuulostikin siltä, että rajavalvonta on ollut pekkasilla Värtsilässä parinakin viikonlopun päivänä...
     
  10. tammercity

    tammercity Gearhead

  11. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Omistamisessa ei ollut mitään kammottavaa sillä hiljaisiakavereita sillä oli kuskattu vaan eräänä syksyisenä iltana iltavuorosta palattuani kotiin minut pienen seuranna jälkeen pysätti poliisipartio valojen ja äänien kera, no siinä nuorehko konstaapeli asettui vinosti autonsivustalle ja huusi "ulos autosta"no mä avoimesta ikkunasta #häh" sama toistui"ulos" minua kohdeltiin kun jotain pahemman luokan rikollista ja taskulampulla tuikittiin autoon jonkun ajan kuluttua syykin selvisi, toinen takavalo pimeänä vai oliko kenties liian synkän oloinen auto pysätyksen syynä.
     
  12. Caprice87

    Caprice87 1st gear


    Näitähän sattuu kännissä varsinki :rotfl: :rotfl:
     
  13. MoParMike

    MoParMike 1st gear

    ite kun ostin farkku Coronetin suoraan hauturiliikkeeltä niin oli jopa aito ruumis matkassa kotiin asti....oli nimittäin etusäleikön takana palkinpäällä talitintin raato... :D autohan muuten oli hyvin pidetty ja koko historia tiedossa...
     
  14. mörkö

    mörkö Gearhead

    Mörkökin on omistanut parikin Coronetti ruumisfarmaria, ikävä kyllä en autoilla ajanut metriäkään, joten ei tullut tavattua muita mörköjä yms. zompeja... :eek:
    Ei kyllä kannata paljon pelätä moisia, ylimääräinen synkkyys on vaan plussaa... 8)
     
  15. Regency

    Regency Gearhead

    Ei kannata pelätä rattovankkureita. Voin vaan suositella niitä jos haluat hyväkuntoisen ja huolletun auton. Nimim: Itsekin juuri hankkinut
     
  16. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Kyllähän oikeasti jos autossa olisi yliluonnollisia ilmiöitä, niin sehän olisi vain auton arvoa nostava detalji.
     
  17. Chevellecoupe64

    Chevellecoupe64 1st gear

    Raato vankkuri

    Joo.tuli tos elokuussa ostettua käyttikseks Astron tilalle ex hauturi,Caprice-91,ajettu ei juur mittään,istumattomat takapenkit+tavaratilan verho seuras mukana+arkku lava joka sai kyytiä romu lootaan heti kun kotia pääsin.Oli muuten kunnolla kiinni,tosin purkamisen jälkeen ei sisustasta huomaa mistään auton entistä ammattia.
    Sit ku vielä poraili lipputangon jalan mäkeen,poisti tarratekstit etu ovista,ja kierteli alle American Racing Torg Trush kakkoset valkosivu gummeilla niin jo kelpaa mamman ajella,musta auto,tummat lasit,punanen sisusta=aika porno.Kaik kysyy haiseeko raato???Ei haise.Ja tummempi vähemmistö kiertää kaukaa.SUOSITTELEN!!!!!!
    PS.En oo vielä pimeessä ajaessa uskaltanu kattoo taustapeiliin.
     
  18. jylhä

    jylhä 1st gear

    toivon saavani ruumisauton, mitä vanhempi sitä ihanampi. kiskot ja lavitsa pitää olla tallella. sitten taas pelkään saavani hääauton, yäkky.
     
  19. jadeville

    jadeville Gearhead

  20. jylhä

    jylhä 1st gear

    no katos, naapurilla on nettisivut.
     

Kerro tästä muillekin!