Cannonball run 2006

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Rodman, 8.9.2006.

  1. Rodman

    Rodman Gearhead

    Ottiko joku kuvia autoista?
    Holmöä touhua mutta silti kiinnostaa...
    Poliisit veivät uutisten mukaan autot saattueessa heti tullista Vaalimaalta Helsinkiin.

    T Rodman
     
  2. Mano

    Mano 1st gear

    Ei kuulemma ollut kyseessä varsinainen kisa, olivat vaan ajelleet Pietarissa 300 km/h tai jotain, mutta saatossa kuitenkin eteenpäin tai jotaa semmosta....
     
  3. orlovi

    orlovi 1st gear

    Muistan kun muutamia vuosia sitten oli Gumball 3000 ajot ja tulivat Venäjältä Suomeen. Olin Venäjän puolella tankkaamassa enkä ollut moisesta tapahtumasta koskaan kuulutkaan kun yht'äkkiä alkoi tulla älytön määrä porschea, ferraria jne.. Yks mitsu evo tuli samaan aikaan tankkaamaankin. Piti oikein hieraista silmiä että mitä helv... Kotiin kun pääsin piti googlettaa että mikä gumball, no sit selkis sekin homma!
     

Kerro tästä muillekin!