Poliisista iltaa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja paja1, 11.9.2006.

  1. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Oottekos kuulleet moista että kun korjaat itse pakoputken niin se on rakenteellinen muutos :eek: Tuossa äsken poliisi nappas kaverin ladan tien sivuun ja otti kilvet pois kun siinä tuli pakoputki kuskin helman alta pihalle.Konstaapeli ilmoitti heti alkuun ,että nyt lähtee laput ku ei ole muutoskatastettu. Kaveri tähän,etten mä oo ehtin sitä leimata ku tänää just tein sen piipun! JAAHA! VAI ITSE TEIT? SEHÄN ON RAKENTEELLINEN MUUTOS! Tällee tuumasi poliisisetä. ja laput pois! ei jumalauta!!!!! pitääkö vittu kohta öljynvaihtokii muutoskatsastaa? Eiks nykyää toi pakoputken ulostulo saa tulla melkee mistä vaan? Lisäksi konstaapeli tuumasi notta vain joissain jenkeissä saa olla sivuputki ja niissäkin tulee olla maininta otteessa.... Että näin meillä kaakonkulmalla tänään. Huomen viedää se idänihme konttorille ja kysytää katsastusmiehen mielipide tohon asiaan.
     
  2. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    No jopas!!
    Olikohan tämä tyyppi juuri valmistunut poliisikoulusta? :eek: :eek:
     
  3. capriceman

    capriceman Gearhead

    Suomi DDR
     
  4. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Voiko poliisilta vaatia korvausta aiheutuneista kuluista?
     
  5. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Ei kuulemma kuulu niille vaikka konttorilta kilvet palautettaisiin :eek: kun kyseltii että tuutteko ruuvaa ne takas huomen...
     
  6. Mano

    Mano 1st gear

    Oliko liikkuvat vai paikallinen :wc: ?
     
  7. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Ihan oli paikallisia :mad:
     
  8. MASI9

    MASI9 Gearhead

    No voi v..tu :mad: viisaita kyttiä, tuntuu et ne saa tehdä ihan mitä vaan. Ottaisvat ees säännöksistä selvää enne ku ruppeevat viisaiks :mad: :poff:
     
  9. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Tohon pitäis kyllä saada muutos. Mies tekee, mies vastaa. Konkreettisimmillaan seikka esiintyi kai takavuosina pääkaupunkiseudulla, kun yli-innokas prätkäpoliisi vei kilvet jokaikisestä HD:sta, vaikka se olisi haettu HD Centeristä uutena 3 minuuttia aikaisemmin.
     
  10. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Itse kysyin rekisteröinti katsastuksessa että voisiko laittaa sivuputkista maininnan otteeseen, ettei tule myöhemmin virkavallan kanssa onkelmia asiasta, ja vastaus meni suurinpiirtein näin:

    Muutokset mitä ei tarvi muutoskatsastaa, ei myöskään tarvi olla mainintaa otteessa. ja että tuleehan kuorma-autoissa ja busseissakin putkisivulta, se kulma että miten tulee ja mihin se savut puhaltaa niin sillä on kuulemma vähän merkitystä...

    Tuloksena se, että ei edes pyynnöstä laittanut merkintää kun ei kuulemma ole tarpeellista.

    Tämä lappeenrannassa tänä keväänä A-katsastuksen konttorilla ja auto oli duster jos sillä mitä väliä on...
     
  11. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Kyllä luulis kuuluvan kun ovat moisen päätöksen tehneet. Kyllähän poliisinkin pitää vastata omista teoistaan. Kai ko. konstaapelien nimi lukee valvonta ilmoituksessa? Ei kun yhteyttä niiden esimieheen niin luulisi alkavan kiinnostaa. Nykyäänhän noi sivuputket on ihan sallittuja.
     
  12. PauliP

    PauliP 1st gear

    Pysäyttikö ne kaverin Larpan ihan vaan pelkästään pakoputken takia? Vähän haiskahtaa että asiaan saattoi liittyä muutakin, aika harvoin ne viittii puuttua tuollaiseen, jos homma on muuten kunnossa.
     
  13. faulteroy

    faulteroy 1st gear

    second that, eikun yhteys (valitus) esimieheen nopsaan.
    tuossa on tehty selkeä virhe.
     
  14. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Kyllä siitä valitus tulee aivan taatusti! Silkkaa mielivaltaa! Ja pysäyttämiseen ei varsinaista aihetta ollu,revitystä tai muuta vastaavaa.Ihan joku tarkistusjuttu. ja larssi ei muistuta värikarttaa tai mitää kortteliohjusta vaan on ihan koko valkoinen tavallinen käyttörottelo. Ja kun konstat alkoi papereita kyselee niin siin vaihees ne hokas sen putken ja ilmoitti välittömästi että nyt lähtee kilvet. ja 90e vielä sakkoa!
     
  15. fairlane

    fairlane Gearhead

    hyvä että ei vaatinut sormenjälkien antamista ja asemalle aamulla kuvattavaksi :rotfl:
     
  16. impala67

    impala67 Double Gearhead

    vainoharhaista toimintaa tai sitten joku on käskenyt niille vainota sun kaverias?
    todella outoa, eikä kuulosta millään muotoa järkevältä. esitutkintapyyntö poliisin toimista vaan. toivottavasti kirjoittivat jonkun lapun jossa on kirjattuna mitä määräsivät...
     
  17. RB-440

    RB-440 1st gear

    Joko nuo polliisit oli vannoutuneita Lada vihaajia, tai sitten ne luuli sun kaveria joksikin itämafiosoksi ja päätti, että kaupunki on niille kaikille liian pieni. Tai lakikirja oli liian vaikee lukea, jos ne molemmat osasi vaan kirjoittaa... :poff:

    Onhan sitä joskus kuullut, että heijastintakin on syynätty, kun on kuulemma väliä sillä, miten päin prismat on. Ja joskus oli kuulemma sakotettu kuorma-auto siitä, että puntarin mukaan oli toisella etupyörällä 100 kiloa painoa enemmän kuin toisella, vaikka etuakselipaino oli alle sallitun 7000 kg ja koko auton painokin mahtui sallittuun... legenda kertoo myös, että partioautoissa olisi lista ja kuvat autoista, jotka pitää pysäyttää aina tavattaessa. Tästä en tiedä, mutta olen kyllä kuullut, että eräskin kuski pysäytettiin päivittäin siihen saakka, kunnes isäntä vaihtoi auton toiseen ja ratsioitten välillä alkoi mennä kuukausia. Vaikka juttuja ja spekulaatiotahan nämä kaikki on, mistäs sen totuuden tietää.

    Mutta kumminkin, lainvalvonta ei ole eikä saa olla lakiin perustuvaa mielivaltaa, eli kyllä tuo homma nyt pitäisi selvittää pohjia myöten.
     
  18. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Joo, yhteyttä esimiehiin vaan. Niin minäkin tekisin vastaavassa tilanteessa.
     
  19. Piru

    Piru 1st gear

    Kilpien poistolle ei mitään perusteita jos se sivuputki ei aihettanut vaaraa muille tiellä liikkujille.Katsastukseen poliisi voi käsittääkseni määrätä jos aiheelliseksi näkee,miten lienee sitten käytännössä tapahtuu?merkintä otteeseen asiasta ja päiväys mihin mennessä käytävä konttorilla?
     
  20. paja1

    paja1 Double Gearhead

    No niin. Kaveri otti paperit mukaan ja paineli konttorille kyselemään jatkotoimenpiteitä... Täti siellä tiskin takana katsoi sakkolappua ja soitti poliisilaitokselle ja kysyi miksi katastettu ja verotettu auto on määrätty uudelleen katsastukseen? sieltä vastattiin vain että autossa on viallinen pakoputki ja liian kovat äänet :eek: Nooh,nyt äsken kaveri vei laaban konttorille ja äänissä ei mitää vikaa,mutta inssi totes että:4-ovinen auto,sivupiippu ei kelpaa!!!!!!! häiritsee kuulemma takapenkkiläisiä ja heidän kulkua autoon :eek: siis voi vitalis.... oliskohan joku sovittu juttu poliisin kanssa että välttäisvät sen eilisen virkavirheen? itse olen samalla asemalla pari kertaa käyttäny jenkkifarmia, jossa sivuputki ja siitä ei koskaan ole mainittu mitään!!!!!!!!! Apinaa koijataan! Alkaa konstit loppua tässä vaiheessa kun kaikki viranomaiset lyövät päänsä yhteen ja alkaa ahdistelemaan tavallista tallaajaa tällä tavalla :soosoo:
     

Kerro tästä muillekin!