Pori cruising night & garage party 23.9.2006!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Yogi, 17.8.2006.

  1. GoGoRocker

    GoGoRocker Gearhead



    MITENNII IHMISET?! :rotfl: :poff: :oops: :eek:
     
  2. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    tehokkaan saunaillan jälkeen ei kerettykään kruisinkiin mutta bileet nähtiin alusta (nojoo melkein) lähtien. meininkiä riitti ja ilmapiiri oli viimisen päälle. laadukasta jatkoa porin aiemminkin komioille tallipileille. kiitokset itsekullekkin puuhamiehelle 8)
     
  3. ChevyTypy

    ChevyTypy 1st gear

    Doddiii!!!!

    KIITOS KAIKILLE!!! Ei voi muuta sanoa...Nää bileet suju kyllä täydellisesti! Yhteistyöllä se homma pelaa..Bileissäkin..heh..Sen siinä oppi ettei kannata mennä ekana makkarakiskalle jonottamaan kun joutuu juoksuplikaksi pojille...no, lasku tulee perästä!!! 8)
    Koskas seuraavat isommat cruisailut sitten pidettäs Porissa, aika moni tänne meinaan eksy muiltakin paikkakunnilta??? Laskiskelin että letkaankin eksyi noin 70 autoa ja osa jäi vielä ABC:n pihaankin höpöilemään....Mites ois pikkujoulut....hmmmmm..... :pinup:
     
  4. NY stw 62

    NY stw 62 1st gear

    Olihan hauskat hipat...! Näitä hei lisää! Oli muuton iha kivaa noin selvästäpäästäkin... Ainoo vaan et se ainoo juotu olut vei äänen...(tiedä sitten oliko hyvä vai huono asia...) Juu tosiaan mentiin mamman kans makkara ostoksille ekana ja tulipa siinä tunninverran makkaroita käänneltyä. :oops: Kääntökäsi on ny sitte reenattu ens kekreihi :eek: . Huvittipa toi et se takapiha näyttää tyhjänä melko kookkaalta mut kun sinne rupee autoja tulemaan ni ahtaaksihan se kävi... KIITOOSH! ja kumarrus. :odroll: 8)
     
  5. MH

    MH 3rd gear

    Kiitos kyydeistä pilepaikalle ja pois, komiat tallitilat ja hyvä meno oli aamuun asti.
    Multa ei ihan hirvesti menny rahaa, setelit oli vaan vaihtunut kiloon kolikoita :rotfl: .
     
  6. GoGoRocker

    GoGoRocker Gearhead


    Perus krapula keiju...






    Kiitokset erittäin paljon KARHU MC:n jäbille pikku jeesistä!!!
     
  7. landau

    landau 1st gear

    mulla on vieläkin huono olo :oops: :oops:
    varmaan johtuu ku voortin laturin remmi luisti koko illan ja levitti kumin krääsää sisälle. ? mutta kiitos hienot oli pippalot!!
    koska seuraavat on?? 8)
     
  8. Ahis

    Ahis Gearhead

    6.10 ajellaan taas, tosin ilman bileitä...
     
  9. OpaS

    OpaS Gearhead

    Teidän retkikunta lähti klo 04:56. Mulla on todisteita, kjäh kjäh...

    Joo. Cruisinki jäi sitten näkemättä ja kokematta, mutta Noormarkussa oli kyllä sellaiset pippalot että muistetaan pitkään ja hyvällä. Kiitoksia vaan kaikille osapuolille noin niinkuin Mr. Milkbox & his Minionsin(kin) puolesta.
     
  10. Yogi

    Yogi Gearhead

  11. Ahis

    Ahis Gearhead

    Noinko aikasin jo lähettiin? Todisteet pöytään Opa!
     
  12. GoGoRocker

    GoGoRocker Gearhead

    Sellanen asia viälä että jos siitä joskus sattuu ohi meneen joskus harraste kavereita vko.loppusin ja näyttäs et olis tallilaisilla meno päällä ni tervetuloo ottaan yks tai kakskin bissee... ROCK! Ja Amitzulle sen verran et : TSING TSONG HUJA!!! :x :lol:
     
  13. amitzu

    amitzu 1st gear

    Täytyy varmaan sun hojo-hojo-toiveesta esiintyä taas joskus mustassa peruukissa 8) Opan todisteet on kyllä tapansa mukaan olleet pelottavia, mitä lie nyt tallentunut aparaatteihin... (Junnu-boy, kukas nyt muistelee vanhoja)
     
  14. amitzu

    amitzu 1st gear

    No täytyy myöntää että ainakin yhestä vähän sun näkösestä apinastakin löytyy kuvamateriaalia :rotfl:
     
  15. GoGoRocker

    GoGoRocker Gearhead


    LOISTAVAA :rotfl:
     
  16. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    muuten mahtava reissu mutta jo tulo matkalla meinas ongelmat alkaa... Perskeleen tuulilasin ylälista lens taivaantuuliin. etsinnöistä huolimatta ei silloin vielä löytynyt.

    Mutta kiitokset bailuista ym ym.

    Listan haku reissu vissii eessä =(
     

Kerro tästä muillekin!