Royal Enfield Bullet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja maardu, 25.9.2006.

  1. maardu

    maardu 1st gear

    vm2006.
    Olisiko minkäläista tietoa/kokemusta semmosesta,vissin Intiassa valmistettu.
    Kestäkö semmonen pientä harrasteajoa .Kiinnosta että halvalla sais uuden prätkän.On nimittäin ollut 25 vuoden katkos prätkäharrastuksessa.Ja tekis mieli Englantilaista.(itellä oli ennen Nortoni)
    Kiitän etukäten tiedosta.
     
  2. Mano

    Mano 1st gear

  3. tiili

    tiili Gearhead

    miljoona pelle toi bullettinsa talvi säilöön tallille,ja on ainakin ollut tyytyväinen laitteeseen.hinta/laatusuhde kohdallaan.no,mitä ite olen kuullut juttua,niin kai niissä on ollut pientä hienosäätöä.
     
  4. maardu

    maardu 1st gear

    Kiitos ! Jos kellään on vielä kommenteja niin antaka vaan.Pieksäkä kun vierarasta sikaaaa!!!!
    Mietin vielä,on niitä tarjottu käyttetynä kans. Tai sitten ottais jonkun muun engelsmannin. :poff:
     
  5. pässi

    pässi 3rd gear

    Ota ihmees vanha paska engelsmanni tai sitte uus paska intialainen voimanpesä. Älä ihmees vanhaa paskaa ameriikanmopoa. Tai uutta. Ovat kovin kalliita sanovat usiat. Kaikissahan niis on hienoista säätöä.Mut jos miljoona pelle on tuonu juha sadalletuhannelle mopon säilöön, nii mitäs siihen sanoo juha pii(3.14). Ei varmaa mitää, mut mitä sitte. :eek:
     
  6. DeS

    DeS Gearhead

    Osta tuollaiset 5-10 tuhatta kilsaa ajettu, siitä on jo kaikki lastentaudit ehditty ehkä korjaamaan. Mulla oli tollanen muutama vuosi takaisin, ostin uutena, ja sen kyllä joutui rakentamaan käytännössä kokonaan uusiksi että sillä uskalsi lähteä kotipitäjää pidemmälle
     
  7. swoore

    swoore 1st gear

    no onhan se "rittipyörä" ja toiset on pystyny tekemää pitkiäkin reissuja. vaan omakohtasia kokemuksia on sieltä huonnoimmasta päästä. on tota kaverin pyörää korjata enemmi ku tarpeeks. mäntää polttaa reikää yms. pikku vikoja. eikä vikaa lövy mistää soppaa saa ja nii pois päi. mutta tää on yks yksilö on niitä toimiviakii...... osta miellumin aito engelsmanni
     

Kerro tästä muillekin!