Rockin´ around the christmas tree in Noormarkku 9.12.2006!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja nakke, 27.10.2006.

  1. nakke

    nakke 3rd gear

    Rockin´ around the christmas tree in Noormarkku 9.12.2006!

    Hillroad Garage järjestää yleisön toivomuksesta tai pikemminkin vaatimuksesta pikkujoulut lauantaina 9.12.2006 Noormarkussa!

    Musisoinnista vastaa kaksi Porin elävän musiikin eliittiin kuuluvaa kokoonpanoa: korkeaoktaanista läskibasson lätinää suoltaa Burning Wheels sekä takuuvarmaa surffisettiä kuullaan, kun lavalle tepastelee Waikiki Kuks.

    Tallin ovet avautuvat rokkaavalle kansalle klo 19.00. Illan ohjelmaan olisi parketilla hippaamisen sivutuotteeksi tarkoitus järjestää myös aavistuksen verran alkeellisempaa laulantaa, jota myös karaokeksi kutsutaan. Ellei yleisö vielä tästäkään hullaannu, niin talliporukan toimesta on luvassa mm. voimistelua ja akrobatiaesityksiä. Tallin pihalta löytynee jo käsitteeksi muodostunut Asserin makkaraständi.

    www.hillroadgarage.tk

    Kyssäreitä voi lähettää osoitteeseen veekka@gmail.com

    [​IMG]
     
  2. Ahis

    Ahis Gearhead

    :D Nostetaas jo... Heh!
     
  3. toikka

    toikka 1st gear

    TÄYTYYPI VARMAAN TULLA,KUN ON NIIN HIRVEÄN PITKÄ MATKA TALLILLE :rotfl:
     
  4. Fender

    Fender 3rd gear

    Nyt kaikki joukolla mukkaan vimosen päälle tonttubileisiin!
    Eli ei muuta kun tonttupipot mukaan ja tallille! :p
     
  5. nakke

    nakke 3rd gear

    Virallinen mainos on valmistunut ja se ilmestynee ajo-ohjeiden kera tallin kotisivuille viikonlopun aikana.
     
  6. toikka

    toikka 1st gear

    up!
     
  7. ChevyTypy

    ChevyTypy 1st gear

    Jee jee...

    Hou hou hou!!!

    Joulu lähestyy ja pikkujoulukausi on aluillaan..Nyt tarttis lähtee ettimään itelleen tonttupukua vaikka toisten mielestä oon tonttu jo valmiiks..heh... :pinup:
    Nytpä siis suurella joukolla bailailemaan tonttujoukon (+muutaman joulupukin) ja rankan musiikin pariin (luvassa oli kuulemma bändien lisäksi siis karaokeakin)....!!!!!

    Nähdään siis Noormakessa tossa joulun alla.... 8)

    PS. Kai kaikki menee sitten sammumaan omaan sänkyyn eikä poikien sohvalle baarin nurkalle...vai mitä chevy 59:n omistaja mahtaa meinata... :rotfl:
     
  8. Sittana

    Sittana 1st gear

    Jahas, täytyy pojille puhua jos lähettäs vähän reissun päälle :)
     
  9. Sinne vaan kaikki kynnelle kykenevät ottamaan Joulua vastaan,eli kelkan anturoihin kynttilää ja pirskeisiin ja vetämään kunnon tonttupolskat kuusen ympärillä.Loppuehtoolla,kun pänrit on jo lopetelleet,niin silloin on oikeiden kultakurkkujen :odroll: aika astua areenalle hoilaamaan jouluisia ja vähän muitakin pallaadeja ilmoille ja äänelläänhän se variskin raakuu :D
     
  10. Ahis

    Ahis Gearhead

    Kuka Mitä Kuusen Ympärillä Veti Mitä Häh! Pist Asseri sit silmäklasit jeesusteipillä päänympäri, ettei huku... :wink:
     
  11. Fender

    Fender 3rd gear

    Ei taida roudarinteippikään auttaa kun Asseri alkaa jamittaa...
    jos se ei niitä hukkaa ni se ainakin hajottaa ne. :rotfl: Kokemuksella voin kertoo! :p
     
  12. NY stw 62

    NY stw 62 1st gear

    Juu! Tai vaikka pitäs niitä kädessään ni saattaa tippua tielle.... :eek: Ei vaan kaikki sitte porukalla tonttuilemaan... :oops: eikö?? :odroll:
     
  13. nakke

    nakke 3rd gear

    Joulupukkikin lupas tulla!
     
  14. GoGoRocker

    GoGoRocker Gearhead

    PIRU KOMMEET JOULLUUUUUU!!! :wc:
     
  15. ChevyTypy

    ChevyTypy 1st gear

    Upsansaa....

    Nii joo, jos Asserilla on se maggarakoju pystyssä niin onko mun taasen varauduttava olemaan juoksuplikkana vai hoitaako kylänmies kaikki tarvikkeet pöytään...???? Mää vaan kysyn!!!! (Ja te tietty vastaatte...!!!) :lol:
    *hakee tennareita valmiiks*
     
  16. GoGoRocker

    GoGoRocker Gearhead

    Re: Upsansaa....


    Varaudu.... :rotfl:
     
  17. Ahis

    Ahis Gearhead

    Re: Upsansaa....

    Vai ostetaanko porukalla Asserille stroukatut kumipohjaset buutsit niin saadaan kumin jälkeä/käryä halliin kun kipittää jääkaapin ja kojun väliä...
     
  18. silverliina

    silverliina Gearhead

    Pitänee vissii tulla paikalle jonkunlaisen enkelikuoron kanssa ukista... tai sitten yksin... sekin kerran jo tuli kokeiltua :-?
     
  19. Kyllähän se apu aina kivvaaa on vai mitä Chevy typsy ja hädässä ystävä tunnetaan,eikä pääkokki aina ehdi joka paikkaan,kun siin paistamisen ohella tarttee aina vähän lavan edessä pyörähtää,ettei nivelet kangistu vanhalta miäheltä :odroll: Juu ja enkeli kuoroa vaan mukaan rekehen ja täyttä laukkaa joulujuhliin,niin saadaan kunnon kuoro,kun loppuehtoosti alkaa punanenäiset glögiä nauttineet tontut hoilaamaan. :argue: Ja tot maar tonttutypsytkin :D
     
  20. ChevyTypy

    ChevyTypy 1st gear

    Jepulis...

    Tottahan toki minä joulupukkia avittelen kunhan maksusta sovitaan..Edellinen palkka on jo ulosotossa et toi kantsis panostaa työntekijöihinsä vähän enemmän... :D
    Meinaakohan Asseri muuten nauttia glöginsä hunaja-mukista...hmmmm... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!