Ford Taunus +400hv/++500nm

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja TIMPPAV6, 29.9.2006.

  1. TIMPPAV6

    TIMPPAV6 1st gear

    naarakaa vuan,ens kesän mennään 12 alkavia 402 metrillä,taitaapa nopeuskin olla siin kohdas 183,3,katukunnossa ja kaljakori kontis,ni siit on hjuva lähtee samantien mökille ku on putketkin valmiiks kiinni :poff:
     
  2. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    oonpahan tänneki kirjautunu vissii viimeks viitisen kuukautta sitte, nyt oli pakko, vain pahaisen taunuksen takia :wink:

    onko mikä ahdin? ..värkätty turbosta vai ihan tuollaisena ostit..? :D

    komee peli pakko myöntää!! :D
     
  3. BRC1

    BRC1 Gearhead

    On se kyllä aika KONE toi mariahhi!
     
  4. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Just tollaisesta koupe korisesta taunuksesta olis joskus tarkoitus väsätä se V8 versio, sopattuna, levitettynä, sheivattuna ja muutenkin räplättynä. Hyvät suunnitelmat on päässä ja paperilla vaan eipä riitä taitoa eikä oo tallia... Kallis oli tuo V8 tanari nettiautossa.
     
  5. tuomio

    tuomio 1st gear

    köyhästä se voi tuntua kalliilta. :wink:
     
  6. TIMPPAV6

    TIMPPAV6 1st gear

    Vortech keskipakopuhallin,jota vedetään moniura hihnalla niin ei turhia ujella :lol: Tanen kanssa on kohta oltu 20v "yhdes" 8) Mariah:in kans vähä vähemmän ...... :pinup: hyvän kyydin antaa molemmat :D
     
  7. MustangGT

    MustangGT Gearhead

Kerro tästä muillekin!