Dodge Coronet -70 4d

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Prowler, 29.9.2006.

  1. Prowler

    Prowler 1st gear

    Ostin kyseisen auton tässä kuukaus takaperin ja en löydä tietoa mallista mitään joten jos täällä olisi joku viisaampi kuka tietäisi kyseisestä mallista tai muuten vaan tietoa coroneteista. Kaikki tieto otetaan mielellä vastaan. kiitos.

    Btw. Tekniikka Stroukki 383, tf727, 8 3/4 perä.
     
  2. RB-440

    RB-440 1st gear

    B-korisarjan 70 Coronetissa on sama peruskori kuin 68-70 Coronetissa. Lisäksi Charger perustuu samaan konstruktioon Coronetin kanssa. Dodgen B-korin sisarmalli on Plymouthilla Belvedere, Satellite, Roadrunner, GTX sarja. Tekniikka noissa on pääosin samaa, koripellit ja ulkonäkö enemmin vaihtelee. Ehkä noilla tiedoilla pääsee ainakin alkuun?
     
  3. SG480

    SG480 1st gear

    Stroukki

    Laitappa tuosta koneesta lisää faktaa...
     
  4. Prowler

    Prowler 1st gear

    Hmm. koneesta faktaa. Öö kone on rakennettu noin 8v sitten toimii kun ajatus. Pv-tuning nimisen pajan tekemä, oikeastaan kaikki sinne on todennäkösesti vaihdettu. pikkasen siihen olen perehtynyt. vaihdelaatikon vaihdon yhteydessä selvisi koneen teräs kampiakseli. Holleyn 750 vakuumi kaasari näky olevan kiinnnim, vaihtuu talvella uuteen. joskus ollut 850 kaasari kiinni ja siitä löytyy penkkipaperi 507hv.

    Siinä nyt kaikki mitä tähän hätään tiedän.
     
  5. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Siis koneesta penkissä 507 hv??
    Mitähän koneelle on tehty??
     
  6. SG480

    SG480 1st gear

    Millä akselilla stroukattu? 3.75"?
     
  7. RB-440

    RB-440 1st gear

    Tosta koneesta osaa varmaan parhaiten infota paja joka sen on virittänyt. Itse auton voisi tuntea parhaiten joku edellisistä omistajista. Siis auton omistajahan voi aina kysellä.

    Mitäs muuta erikoista siihen autoon on päätynyt? HD-vääntösauvat? SS-jouset? Levyjarrut? Kallistuksen vakaajat?
     
  8. Prowler

    Prowler 1st gear

    Joo koneesta nyt en ihmeemmin osaa kertoo ainakaan vielä. Auto on noin 8v asustellut kärkölän seudulla. Auto tässä parasta aikaan puretaan ja ihmetellää mitä vastaan tulee. Levyjarrut löytyy edestä rummut takaa. Kallistuksen vakaajat löytyy. Vääntösauvoista ei vielä tietoo. HEI:n suurtehopuola. Crane Cams sytkäböksi. Holleyn street performance imusarja. Peltisatsit ei tietoo minkä merkkiset.
     
  9. Prowler

    Prowler 1st gear

    Btw. Siinä on kärjetön jakaja johon tulee kolme piuhaa sytköboksilta. Mutta jakajassa on kuitenkin alipaineliitin, onko sisuskalut jakajaan vaihdettu vai tarviiko sitä alipainehärveliä, ku ei siihen kuitenkaan kaasarilta letkua tullut.

    Toinen mikä ihmetytti on puolalle tuleva miinus johto auton sisältä, en vielä katsonut mistä tulee mutta kuitenkin se tuli vastuksen läpi. miksi?
     
  10. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    pistin yyveetä.
     
  11. *Telvis*

    *Telvis* 1st gear

    minkäs värinen tää sun auto on?
    Kiinnostaa kun ittellä samanlainen, väriltään punainen ja musta konepelti.

    ei näitä harvinaisia neliovisia :lol: nyt usein tuu vastaan. Itse olen nähnyt yhden sinisen ja yhden kuparin ruskean.
     
  12. etna

    etna 1st gear

    Kerhokaverilla on neliovinen -70 coronet sininen liikkuu tampereen seudulla ympäri vuoden soita ja kysy 0407323645 auto on ollu äijällä 23 vuotta joten tietoo ja taitoo sekä jotain pisteosia saattasi löytyä
     

Kerro tästä muillekin!