Levyjarrut taakse, mistä satulat joissa käsijarru?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja budweiser, 28.12.2005.

  1. BDF

    BDF 1st gear

    täällä rötvälässä saa hyd kässärin leimattuu kunhan se on kokonaan omana piirinä pitää olla omat satulat kässärille :)
     
  2. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Saabin satuloita mietin kun ajattelin 12-pulttiseen levyjä, mutta se homma jäi.

    Nyt on työn alla 14FF akseliin levyt niiden isojen rumpujen tilalle. Ja akseli menee Suburbanin alle 8)
     
  3. smuige

    smuige Gearhead

    aiheeseen liittyen, estääkö mikään sen että levyä vois sorvata pienemmäks? siis ei leveyttä vaan levy halkaisijaa? Noi bemarin levyt ois halpoja kui saippua mutta tuppaa oleen niin hervottoman suuret vaan. Ois vähän hölmön tuntuista laitta taakse isommat levyt ku edessä :poff:
     
  4. camaroiroc-z

    camaroiroc-z 1st gear

    huono systeemi tuo camaron käsijarru patentti kaijerista kun vetää niin vipu vain vääntää vähän palaa vinoon mikä sitten hinkaa levyyn JOS säädöt justiin oikein ja kaikki toimii.. joku uudemman vag laitteen taka satulat jäähdytetylle levylle ajaa hyvin asiaansa
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Olis yhdet BX-Sitikan takasatulat käsijarrulla ylimääräisinä.
     
  6. spad

    spad Gearhead

    Osaisiko kukaan kertoa, mille satulalle menisi 20...25 mm levy n. 300 mm halkaisijalla, ja sylinterin halkaisija olisi n. 48 mm?

    Vanhoissa Fordeissa käytetään 48 mm, samoin Opel jäähdyttämättömissä mutta "iso levy - pieni sylinteri" tuntuu olevan mahdoton löytää
     
  7. SRV

    SRV 1st gear

    Mulla on -63 Impalassa 850 Bemarin levyt joka nurkassa ja toimii ihan jees. Katsastuksessa vaan kehunu Wanhan auton jarruja. :lol: Ainut huono puoli on just toi käsijarru kun on siellä levyn sisällä kengät. Pitäs varman ettiä satulat missä käsijarru samassa.
     
  8. bootsi

    bootsi Gearhead

    Ford Sierra/Scorpio takalevyllisissä hyvät satulat, vaijeri kässärillä.. ja Cosworthissa löytyy vaikka jäähdytetyille levyille. :wink:
     
  9. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    sitikassa on käsijarru edessä , ainaki bx !
     
  10. [BassAddict]

    [BassAddict] 1st gear

    9000 Saabi alusta asti ja 900 Saabi vuodesta 88-> on samat jarrut ja levythän noissa on takana. Ja käppäri ottaa kans sinne taakse noissa, ja veijerilla pelaa suoraan satulaan eli ei turhia erillisiä rumpuhässäköitä. 87 ja vanhemmissa satkuissa ottaa sitten käsijarru eteen. Ei niitä satuloita voi hirveesti suositella, tuppaavat jumiutumaan. Mutta noi uudemmat jarrut vois olla yks ratkasu? Aerosta tai turbomallista kilkkeet. Tuskin hinnatkaan päätä huimaa älyttömästi.
     
  11. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead


    No sit nää on edestä. Vielä tarjolla.
     

Kerro tästä muillekin!