Rakennetaampa Camino yhdessä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ylikalifi, 29.6.2006.

  1. El kamina

    El kamina 3rd gear

  2. El kamina

    El kamina 3rd gear

    Joulun ratoksi vielä muutama myytävä Camino/Caballero jenkilästä!
    Hinnat???
    http://www.oldride.com/classic_cars/350242.html

    Makeet maalit!!
    http://www.oldride.com/classic_cars/553075.html

    http://www.oldride.com/classic_cars/744481.html

    http://www.oldride.com/classic_cars/229197.html

    Tässä ihan makeesti hieman rakenneltu/muuteltu! Kato loppuun asti kuvat vaihtuu! ''automatic''
    http://www.cars-on-line.com/27161.html

    Sisustassa omanlainen ratkaisu
    http://www.showdownmusclecars.com/inventory/C87356

    :pinup:
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Onpas noissa linkeissä monta tosi hyvän näköistä pohjimmiltaan suht orggiksen oloisena säilytettyä Caminoa.Toi (niinkuin kaikki vanhemmatkin kamiinat) on kyllä niin nättikoppanen auto että paha sitä on parantaa millään korisarjoilla :D Tossa on muuten yks aika hyvä sijoitusvinkki kun tänä päivänä saa Suomessa vielä siistin tollasen oikeestaan hyvinkin edullisesti ja moni on käyttänyt niitä enimmäkseen vaan kayttöautoina mut sata varma on että tosta pikkukoppasesta tulee siitäkin vielä keräilykamaa :wink:
     
  4. triniemi

    triniemi Gearhead

  5. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Aika kiva rallitin 8) Nää pikkukoppaset olis muuten tosi mukavia ja edukkaitakin aihioita vaikka Street C ja D luokkiin mut kun ovat mokomat liian uusia eli ekat tuli vuotta liian myöhään ja siks niiden rakentamista vaikeuttaa se että niille vaaditaan päästömittaukset. Kaiketi sellasenkin kiukkusen padan voi tehdä mut paljon hankalammaks se menee kun pitäs moinenkin riesa huomioida :(
     
  7. stealthcamino

    stealthcamino 3rd gear

    Täytyyhän sitä nyt omastakin laittaa kuvia.. http://irc-galleria.net/view.php?nick=Burnz
    Camino on ollut jo pidempään lähes samankaltaisessa asussa, mutta samaan tyyliin maalasin viime talvena kun se tuntuu omaan silmään sopivan. Olis mukava kuulla jos auton vaiheet on jollekin tuttuja.. ?
    Jonkin verran muutoksia on tehty alustaan esim.uretaanipuslat, tukivarsia vahvisteltu, iskarit ja jouset vaihdettu tanakampiin ja tiputettu rajusti. kabiinista löytyy mm. cobran kupit ja hurstin shifteri..Perän tein kokonaan uusiksi viime talvena ja välitys vaihtui 2.73:sta 3.42:een uuden lukon kanssa. Tolla muutoksella varttimaili parani 1.5 sekkaa ollen nyt 14.1 ja 0-100 mitattu 5.8 s.Ensi kesäksi tulossa uus 350 motti keulille kun vanhasta penkitettin vain 276 heppaa ja 468 nm.. Vaikka onhan tollakin ollut kiva kiusailla bemareita! 8)
    Talven aikana on tarkoitus laihduttaa rajusti esim. lavan pellit muuttuu alumiinisiin, toiset kevennetyt ovet ja konepelti, puskurit ja takaluukun kansi lasikuidusta ja reilusti lisää löylyä koneeseen!
    Mun mielestä caminosta saa tosi hyvän ajettavan pienillä muutoksilla ja on helppo tuoda pitkässä sladissa! :D Kehitys jatkuu jonkinlaiseen pro street tyyliin… levikkeitä tai härpäkkeitä ei oo tulos ja saattaa jäädä nykyiset puskuritkin talliin nurkkaan odottelemaan..
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Onnitellaas stealthcaminoakin kun tässä linjoilla pyöritään, mukavan oloinen laite ja tää "Kehitys jatkuu jonkinlaiseen pro street tyyliin… levikkeitä tai härpäkkeitä ei oo tulos ja saattaa jäädä nykyiset puskuritkin talliin nurkkaan odottelemaan.." kuulostaa oikein hyvälle 8)
     
  9. kole

    kole 3rd gear

    Kyllä olen ison pahan kanssa samoilla linjoilla, steathcamino on just niillä linjoila kun pitääkin. Kyllä jos on oikea auto niin se pidetään autona ja sillä siisti.Mutta jos on kinneri niin onhan sitä pakko tuunata. Camino on aina ollut mulle mieleinen koppa ja stealtti rakentaa sitä just niinkuin pitääkin, auto autona. Hieno vehje. :lol:
     
  10. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Kyllä kyllä, juuri näin. Stealthcamino on oikeilla linjoilla. Lavahärpäkekuume kasvaa taas, ja sellainen on kyllä taas kesäks hommattava, kun tuota entistä 74:sta ei enää ole. :cry: Miten ne onkin niin komeita... 8)
     
  11. Toukka

    Toukka 1st gear

    Tässä hienosti otettu kuva Juhamatin Caminosta (chevy rannalla)
    http://irc-galleria.net/archive.php?nic ... id=1081540
    Kyllä tuollainenkin vielä menisi jollain 454:lla pellin alla......aika ilkeän näköinen peli sivuputkilla ja matta maalilla.[/quote]


    PAHUS!
    Tällainen oli jo rakennettu, oli meinaa missio/visio tehdä samanlainen, mattamusta, paljon kromia/sivuputkien kera, ja remmiahdin keulille...

    Nyt meni suunnitelmat uusix :cry:
     
  12. stealthcamino

    stealthcamino 3rd gear

  13. wezze

    wezze 3rd gear

  14. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

  15. kime2

    kime2 Gearhead

    Kyllä ne jenkit osaa ja on taitavia :cry:
     
  16. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    Tuo stealthcaminon stealthcamino on muuten aika nassakan näköinen laite munkin mielestä. olin siitä joskus kaupoissakin, mutta just sillä hetkellä ei päästy hinnasta yhteisymmärrykseen, ja sittenhän se jo oli mennyt kaupaksi.
    oikea tyyli, tonttiin ja ilman mitään väpättimiä!
    väriteemakin toimii hienosti. 8)
     
  17. WTF

    WTF Gearhead

  18. Holley

    Holley Gearhead

    http://public.fotki.com/Rinnewood/event ... page2.html
    (kuva 81) on talviautoni. Jos se olisi kesäauto eikä olisi muuta harrasteautoa, en juurikaan muuttaisi nykyasua, mutta ehkä menisi tuuman puolitoista matalammalla ja vanteet olisivat 17" eikä 15" niin kuin nyt, tyyliltään kuitenkin lähelle noita (Pontiacin), esim. Magnum 500 replicat. Tekniikka on 350TBI ja jollei olisi käyttöauto, voisi olla esim. 383, mahd. tuplaturbo. Sen sijaan ei taivu mutkaan isolohkolla, kun on jo pikkulohkolla varsin kaasulla vietävää mallia. Jarrut ovat vakiona alimitoitetut ja niille pitäisi jo nyt keksiä jotain. Jotenkin oma maku on lähellä alkuperäistä, muttei kuitenkaan ihan.
     
  19. kime2

    kime2 Gearhead

    Taittuu se mutkaan 454:llakin ja menee tarvittaessa nelipyörä luisussa kurveihin tosi kiireessä,mut siinä vaiheessa yleensä oli melu- ja hajuhaittoja jos sattui olemaan joku kyydissä :poff:

    Se meiltä sen auton ostanut voi kertoa halutessaan lisää siitä koeajo reissusta kun oli jo syksyllä kostea ja kylmä tien pinta ja silloin ei vielä edes ajettu,mut ei haissut ohjaamossakaan :D

    Hieno on caminosi joka tapauksessa,harmi etten ollut paikalla olisi varmaan taas riittänyt tarinaa näistä laitteista kun itelle tuli ensimmäinen -91 ja nyt on vissiin työn alla nro 6. sen ensimmäisen ollessa tontilla yhä!
     
  20. garagektc

    garagektc Gearhead

    no kyllä niissä kimen caminoissa aina haisee ja tavallaan ruokintaan sekin liittyy :D
    Stealthcaminolle pisteet. Tyylikkään hillityn pelkistetty toimii. Ja mitähän tuo nyt taas tarkoitti???
     

Kerro tästä muillekin!