Löytyiskö Etelä-Pohjanmaalta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jusu77, 26.12.2006.

  1. jusu77

    jusu77 1st gear

    Löytyiskö täältä Suomen Teksasista sellaista seppää, joka osais/viittiis ottaa TransAmin, jos on Corveten kone pieneksi projektiksi?Eli ongelma on et on dampperin pultti katkennu sisälle(=eli kone pois?) ja luultavasti sais nokat vaihtaa ja muutenkin sais kattoa koneen läpi. Jos tunnet/tiedät/olet itse tällainen henkilö, niin olisin erittäin kiitollinen tiedoista. Ei ole itellä tallipaikkaa ja peukalo muutenkin vähän keskellä kämmentä 8-koneitten kans. Olen valmis maksamaan vaikka etukäteen kunnon korvausta, jos vain taitavempi seppä löytyis. Myös muita projekteja vois olla tiedos!

    T:Jussi
     
  2. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    kysäiseppä esim. suojasen veljeksiltä kitinojalta
     
  3. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Itte en ole mikään kaikista kätevin seppä, vasta hommaa aloittelen (parit 80-luvun camarot alustoiltaan laitellut ja hieman moottorihommia tehnyt), mutta katkenneen damperin pultin irroitus ei vaadi koneen irroitusta.
    Niin ja laitoin yv:nä yhteystietoja, soita niin jutellaan, katotaan jos tuntisin jonkun joka vois auttaa paremmin
     
  4. olds-36

    olds-36 1st gear

    löytyy seinäjoelta vatasen petteri, lähetän yv:nä numeron jos haluat
     

Kerro tästä muillekin!