osat hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja vrm, 5.11.2006.

  1. vrm

    vrm 1st gear

    tietoa ja osia plymouth fury 3:n vm.65 harrastus vasta aluillaan!!!
     
  2. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Mulla on jotain listanpätkää jos tartteet.. Pistä vaikka YV.
     
  3. impala67

    impala67 Double Gearhead

    onnittelut tyylikkäästä perusmoparista!

    mitä järkevin valinta, mahdollisuudet ainakin tekniikan suhteen ovat laajat, aina talvimoottori 225kutosesta perus pikkulohkoihin ja jopa isolohkonkin saa fullsizen keulille jos mielii.

    Päällekkäislamppunen raivo on tyylikäs ilmestys, vaikka itseä miellyttää plimuteista(kin) eniten 67-68 korimalli.

    Pidä sähköt kunnossa niin kaikki hyvin, tarkista ignition ballastin ja sytkäboksin kiinnitys tulipellissä. omassa irtosi röykytyksessä ja veti oikkariin tien päällä, matka katkesi siihen.

    ps. otsakkeeksi kannattaisi muokata esim. "fury-65" tms.
     
  4. Stance

    Stance Gearhead

    Hienoa, ainakin olet aloittanut tyylikkäästi :)

    Löysin ihan kirjastosta hyvän Mopar historiaa/malleja/moottoreita käsittelevän opuksen nimeltään: MIGHTY MOPARS 1960-1974 / ANTHONY YOUNG.

    Missäs kunnossa Fury on, joko olet päässyt ajelemaan vai onko projekti?
     
  5. vrm

    vrm 1st gear

    fury III -65

    Minulla taitaa mennä kaikki vapaa-aika tuolla tallilla kun en ehdi lukemaan viestejä. Autoni projekti on laajentunun niin että se on purettuna ja osia on korjailtu ja fiksattu. Joten minusta tuntuu että tulen tarvitsemaan vielä pitkään kaikenlaista. Joten jos tulee tietoon ko auton osia tarjotkaa, niin yritän vastailla kun ehdin.
     

Kerro tästä muillekin!