Hiekkapuhallusta Joensuun seudulla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Damned, 4.1.2007.

  1. Damned

    Damned Gearhead

    No siinäpä se tulikin jo otsikossa. Missä firmassa on kohtuuhinnat ja hyvä palvelu? Puskuria suurempaa ei tarvitse puhaltaa.
     
  2. hiltula

    hiltula 1st gear

    jokivärissä on tullut puhallutettua mopon rungosta auton vanteisiin.pystyvät puhaltamaan autonkin jos tarttee.palvelu ainakin on hyvää ja mielestäni hintakin kohtuullinen.(tuntihinta)puhaltelevat noin kerran viikossa.
     
  3. vesaku

    vesaku 3rd gear

    Ylämyllyllä Mantsisen konepajan vieressä on Autoilija Holopaisen hallit (ent.kuumasinkkaamo),tekevät kunnon laitteilla suuriakin puhallus töitä hyvin ja kohtuullisin taksoin.

    Kuljetusliike Holopainen
    puh:013-315017
     
  4. 90.s astronautti

    90.s astronautti 3rd gear

    Puhallusta!!

    Takomo Ikonen tekee Varkauden tien varressa, jos heittää sinne sillai et tekevät kun on muuta puhallettavaa on yleensä ollut käypä hinta! :-?
     
  5. the_spy

    the_spy 3rd gear

    jos jotain pienempiä osia haluat puhalluttaa niin ammattikoululla voisi onnistua
     

Kerro tästä muillekin!