Lastenkoon haalarit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja R/F, 7.1.2007.

  1. R/F

    R/F 1st gear

    Mistä mahtaisi löytyä lastenkoon "remontti" haalareita ja hanskoja pääkaupunkiseudun alueella? Kertokaa vinkkejä?
     
  2. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

    Jos en täysin väärin muista, niin täällä Oulussa oli ainakin viime kesänä paikallisessa K-Raudassa lastenkin kokoja remppavaateosastolla. Eli saattaisi olla sielläkin päin. Ainakin voi kysellä.
     
  3. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Traktorikaupoista yleensä löytyy. Uuden traktorin kun ostaa saa yleensä "työmiehille" haalarit ja työntövarren kaupan päälle.
     
  4. CandyBee

    CandyBee Gearhead


    eiks oo aika kallista jos tarttee vaa ne haalarit :rotfl: No joo, mä olen ostanu toiselle pojalle k-raudasta ja toiselle paikallisesta rautiasta, eli sellasia raksamiehen haalareita olkaimilla, koko "asentajanhaalaria" en ole löytänyt.
     
  5. mejole

    mejole 3rd gear

  6. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Mikä tahansa puukeskus
     

Kerro tästä muillekin!