Lada "se klassikko"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kasipata, 23.2.2007.

  1. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Sehän on vaan hyvä jos on Ladojen hinnat nousussa :D Eipähän mene "valmiiksi naurettujen potkitaan kyljet lommolle" känniautojen listalle. Noi tuplavaloladat tais olla suomessa joku outous. Muistan kyllä ne mutta sitten ne hävisi. Venäjällä niitä näkyy vaikka kuinka paljon mutta suomessa ne tuli ja meni? pyöreälamppuisia L-malleja on kai tehty ainakin -85 asti? Pari on tuossa kylällä pyörinyt. Toinen näyttää hävinnneen taannoin ja toistestatkin ovi repsottaa! Pitäisköhän käydä kysymässä niin maailma pelastuisi.
     
  2. audiq

    audiq Gearhead

    On nuo 70-luvun Lada-mainokset melkein kaikki sen käsialaa tai ainakaan en ole nähnyt yhtään, joka ei olisi.
    Suomalaisia Lada mainoksia taitaa olla kahta eri tyyppiä. Ne joissa musiikki on Lada-laulu renkutus (80-luvulla), tai Isän tekeleet, joissa on rauhallisempi musiikki ilman laulua ja niissä äänet menee yleensä synkassa kuvan kanssa.
    Ja kyllä nuo 80-lukuisetkin on sille tuttuja, muistaakseni oli joidenkin teossa mukana, mutta eivät siis kuitenkaan "kokonaan" sen tekemiä...
     
  3. kime2

    kime2 Gearhead

    Kyllä ne on aan vaalit tulossa,kun muijan velipojallekin oli lahjoitushintaan lada annettu täällä kemissä mistä raporttia nyt kirjoitan suuren järkytyksen murtamana,poika kun oli ihan normaali nuori perheen isä aiemmin :soosoo:
    Keväällä näytti vielä lupaavalta kun 440:nen monaco toimitti ne vihkimispaikalle ja myöhemmin osti sitten chevy vanin ja edelleen saman muijan kanssa ollessa laittoi ladan :oops:
    Perkele,ei kai silla vain oo joku muukin :pinup: kierroksessa joka nousee kepeämmin ladan kyytiin kuin vaniin :-? Täytyypä tehä nyt "paavot" ja nukkua yön yli ja ottaa huomenissa asiasta selkoa :poff:
     
  4. Buddy

    Buddy 1st gear

    Mulla on ollu jo pitemmän aikaa sellanen haave, et ostaisin vanhan ladan ja laittaisin siihen fiatin parilitrasen twincamin keulille. Pitäis sopii melkein heittämällä. Mulla oli joskus -69 mallinen fiat 125 twincam 1.6 moottorilla ja aika hätänen peli oli sekin. Aika edistyksellinen auto ikäisekseen. Oli mm. levyt joka nurkassa. Se oli sellanen polskifiatin näkönen pirssi ja pirun hyvä ajettava. :rotfl:
     
  5. kasipata

    kasipata 1st gear

  6. challenger

    challenger 1st gear

    Siis vikojenko puolesta ei sovellu matka ajoon esim. duuni matkat vai ajo ominaisuuksien puolesta? :odroll: Ihan mielenkiinnosta kysyn kun itsekin halajan lataa ja just ois kiikaarissa tuollanen 93.
     
  7. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    Eikös satakaksnelosessakin ollut levyt joka nurkassa, siis se malli josta lada oli alunperin lisenssi
     
  8. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Eipä tule Polski-Fiattiakaan jokapäivä vastaan. En edes muista, milloin viimeksi nähnyt moisen laitteen.
     
  9. Lassard

    Lassard Gearhead

    No mun Ladassa oli jonkin verran noiden sähkömoottorien laadun lisäksi ihan ihme aapis-luokan riesoja: Esim. etuikkunan veivisysteemi petti, kun vaijeri söi rissapyörän hajalle! Normi roddarille nää on ihan "pala kakkua", mutta vähän kannattaa varata maatuska-henkistä tyyneyttä mukaan, jos meinaa Ladalla ajaa.

    Kouvola-Lahti välillä ihan oikeasti hirvitti, kun olis pitänyt jäisellä tiellä vetää ainakin kaheksaa kymppiä, ja sitten läähätti vielä joku ressaantunut takapuskurissa kiinni.. Kevyt perä, kapea raideväli, korkea painopiste, ja muut saa siitä jääkeleillä aika kiikkerän.
     
  10. gn

    gn 1st gear

  11. Buddy

    Buddy 1st gear

    Tais olla... Perin mielenkiintoisia autoja molemmat. Fiiattimies on aina Fiiattimies!
     
  12. rrauta

    rrauta 3rd gear

    ihanko täällä aikuiset ihmiset kilpaa kehuu noita vi..un ladan paskoja , hyi olkoon, mun puolesta vois viedä kaikki ladat helvettiin täältä ja ne v..un kommunistit samalla jotka on ne paskat tänne ostanut :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    ei ymmärrä, ei niin sitten millään. :rotfl: :poff:

    http://www.youtube.com/watch?v=pVUD4BI9jUs

    "ennemmin syön matoja kun ajan itäautolla"
     
  13. Lassard

    Lassard Gearhead

    Kyllähän Suomi oli vielä 70-luvulla ja 80-luvun alussakin melkoisen köyhä maa. En tiiä, paljonko oli vaikka B-Asconan tai yhtä tilavan Ladan hintaero, mutta kyllä se jonkin verran oli...

    Ja oli bilateraalikaupassa etunsakin - nimenomaan Suomalaisten eduksi!
     
  14. DD6

    DD6 Gearhead

    Piti piruuttaan katsoa, mitä mobile.de ja autoscout24.de antavat Lada-haulla, lähinnä aikaväliltä 1970-85.
    Olihan niitä, ja hinnoissaan, viimeisen päälle kunnossa.

    Olisi kyllä jumalauta läyhyä karauttaa kylille uudenkarhealla autolla, jonka perälaudassa lukee ihan kyrillisillä, kromisilla kaunokirjaimilla ZHIGULI, eikä muoviselle laatalle painettu LADA.
    Ja ilman mitään tuskia siitä mitä joku päästä pideltävä siihen sanoisi. 8)
     
  15. rrauta

    rrauta 3rd gear

    ja varsinkin silloin -70 luvulla noita paskoja ei ostanu kun kommunistit. ja ei ne ladan ostajat köyhiä ollu, ei kai köyhällä ollu varaa ostaa autoa jonka arvosta putosi puolet pois kun sen ajoi kaupan ovesta ulos, ja muutamassa vuodessa se toinen puoli :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  16. MoparMake

    MoparMake 1st gear

    vittuako sitä ladaa täällä haukutaan vaikka esim mersu on helvetisti paskempi? :soosoo:
     
  17. Jza

    Jza Double Gearhead

    Oli? No mitä se sitten on nyt... Ei ainakaan rikas, kun veroprosentit lähentelevät banaanivaltiolukuja ja mitään niilläkään rahoilla ei saada aikaiseksi. :odroll: Joskus laskeskeltiin, että jos ostat veten suomesta, niin maksat sen 10 vuodessa pois keskipalkalla suomessa, kun mukaan lasketaan kaikki muut menot. Jos ostat sen jenkeistä, niin maksat sen 7 kuukaudessa. :odroll:

    Edellyttäen että asut samanlaisessa murjussa siellä ja olet vastaavassa hommassa töissä...
     
  18. rrauta

    rrauta 3rd gear

    sen takia kun jotain juttua oli meneillään niistä paskoista autoista, taitaa kuitenkin aika suuri osa OD:n porukasta harrastaa jenkkiautoja eikä mitään ladan paskoja.
    jos haluat niitä paskoja ylistää niin tossa on sulle oikea foorumi

    http://www.ladakerho.fi/index.htm

    siellä saattaa olla enemmän samanhenkistä porukkaa. :rotfl:

    ja mitä siihen mersuun tulee niin ei se voi olla paskempi, kun lada on MAAILMAN PASKIN kulkuneuvo.
     
  19. kime2

    kime2 Gearhead

    Niin mäkin luulin,mut enään en olekaan aivan varma...
     
  20. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    Mutta Eikös tää kumminki ollu harrasteautofoorumi, ladat kun rupee olemaan jo harraste auto iässä (ja en ole larppa fanaatikko)

    ei viitsis lukee samanlaista väittelyä, kun on esim. suomi24:sen föörumilla

    meni hiukan offiiks
     

Kerro tästä muillekin!