hähää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja tötterö, 23.1.2007.

  1. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Mikähän toi Tötterö muuten olis urheilutermein? Ensin se on kentällä vähä niinku täytemiehenä ja yhtäkkiä se tulee kulman takaa ja potkasee pystyyn vuosisadan topicin, johon kaikki voi osallistua harrastekalustosta riippumatta. Nyt ihmiset näkee, että meillä on aktiivista tointaa, sieniä syödään, hapanta juodaan ja välillä vähä nusastaan. Joku on kuulemma nähty auton ratissakin.
     
  2. HEAVYDUTY

    HEAVYDUTY 1st gear


    Sitä vihreämpi mitä ui


    Ja sienet on hyviä :soosoo:
     
  3. pässi

    pässi 3rd gear

    Mitä, kerkeeks täällä joku muka ajelemaan autolla? Hulluja. :eek: Sieniä vaan kehiin. :eek: Ja ford-homojen sivulla voi myös osallistua mieltä rakentavaan keskusteluun...
     
  4. kuutosmusti

    kuutosmusti 1st gear

    Jyrkkä mielipiteeni lienee ehkä:

    Urheilutermein, mieshän on MUSTA HEPO eiku HEVO tai toi HEVON äh... tai sit NEN

    Jokatakatapauksessa Tötterö ansaitsee palkinnon. Ensiks tulis mieleen työnsankarin mitalli(pullo). Vähällä pitemmälle!

    Tietysti pienemmätkin kunnianaosoitukset kävis, kuten Nobelin kirjallisuuspalkinto tai Helsingin jousibiennaalin lohdutuspalkinto -> Hanuri vai olikse haitari.En mie tiiiiiiiiiiiiie!

    Tötterö: Tarjoon kaljan East Meetingissä. On toi kulttuuriteko! Mut vain jos oot tolpillas vielä viideltä illalla...

    Jep jep Pässi, niin se on: Kysyjälle vastataan. Useimmiten vastaukset vaan on samaa tasoa kuin kysymykset.

    Kaapiton
     
  5. Karva

    Karva Gearhead

    Onnea isukille, nyt sulla vasta työ alkaa, odotas kun ne on täystuho iässä, mutta saapi se 4dFunClub aikaan muutakin ku tyhjiä mukeja toimiston pöydälle ... ONNEA !!!
     
  6. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    onneksi olkoon... :rotfl:
     
  7. pässi

    pässi 3rd gear

    Mun mielestä ne on kaljatölkkejä siellä pöyällä. Saku -merkkisiä näköjäns. Hullut juo Sakua. :eek:
     
  8. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Kyllä toi on ihan Jallua, mitä mun mukissa on. Terveisiä Kotkasta, emäntä ei voi enää niin paksusti ja poika on kuin isänsäkin, tuhisee omiaan silmät sikkurassa. Postitustalkoissa join viimeksi kaljan, silloinkin vaan yhden. Tulee mieleen lotvospekka pohjoisesta, kun sano Kosovossa, että vaimoa kuulemma inhottaa, kun joka paikka on täynnä tyhjiä pulloja. No, Pekkahan tuumas, jotta olen samaa mieltä, voi kun ne olis täysiä.
    Ettei nyt vaan olis joku edesvastuuton osakas, kun sotkee paikkoja? Karva, vanha kaappijuoppo? Joku oli kerran jättänyt toimiston pöydälle lapun, että tyhjentäkää tuhkakupit lähtiessänne. Meinasin laittaa viereen lapun, että sillä aikaa kun kirjoittaa lappuja, niin ehtisi hyvin lakaista toimiston lattian. Mutta joku oli taas vienyt toimistosta kaikki kynät.
     
  9. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

     
  10. Karva

    Karva Gearhead

    Etelliseen viitaten, se on meitin Erkki ja 4dklubi ollu samoilla kaupoilla jallu tiskillä, mutta on näemmä erki joutannu panttaan näppiksen jotta on ranchin omistajan rahat riittännä puteliin, vai johtuuko moinen tukiaisten hitaasta liikeestä heinäpellolla kun on lumi maassa ???

    Legendaarinen kustommi ukko, tai joo .. niin muuten, kumpa suomen versio on, veljeksistä nasu ja kuponki, siitä ameriikan chopperista eli kumpa on kumpa, jos tehtäisiin suomen chopperi, oikea reality tv serie, kuponki vois käydä rähisemässä pajalla, jotta miksi te ootte taas kaataneet kaljat tietokoneeseen, jupe vois mouhota kuin se vanha ameriikan sarjan äijä, ja nasu tulis puolilta päivin krapulassa lorviin ja kustomoimaan, kiinteistö moguli repecapin pärrää, repecap vois pylmähtää tontille vittuileen maalipinnasta, Jukka2 vois näkyillä taustalla ja höpistä jotain ihan käsittämätöntä, tästäkin saisi tosi elämääkin suurempaa tv draamaa ???
     
  11. pässi

    pässi 3rd gear

    Hullu. :eek:
     
  12. pässi

    pässi 3rd gear

    Ja toisekseen, repellä ei oo pyörää, mullei oo krapulaa, kuponki harvoin rähisee, jupe on niin rauhallinen ettei se mouhoo ja sinä oot hullu. :eek: Muuten kyllä paikkansa pitää, repe vittuilee aina maalista ja jukka2 höpisee aina ihan käsittämättömiä. Rupeeppas tuottamaan kyseistä tv-sarjaa nii uskoisin että kaikki oltais mukana. Hullu. :eek:
     
  13. Karva

    Karva Gearhead

    Töttistä lainetessa, saku baarissa on muuten hyvvee, long john, eli pitkää jussi wisky maistuu ja pitkä sigge palaa, koska on seuraavat bakanaalit setä keskeisestä kymestä kaipaa viihdykettä.

    Ei saata olla paikkaansa pitvää moinen propakanda notta "perukeen ipanat" mr mil lainatakseni meinaavat notta seuraavat kinkerit olsi vasta swap & meet aikahan, kuin olis pien kevät päivän tasaus bakkanaalit, tarttee pari pitkää sikaaria ... :pinup:
     
  14. repecab

    repecab 1st gear

    Tuliko pullerolle työperäinen stressi. Tais työnteko ottaa hermoon kun tarttis heti päästä kännäämään, johan sä siellä olitkin monta päivää, vituttaako. :eek: :eek:
     
  15. jukka.2

    jukka.2 Gearhead

    Kiinteistö moguli rebecabbi vai ??? :eek: ??? :rotfl:
     
  16. Karva

    Karva Gearhead

    Kuka väittää jotta humalan puolella käväsy olis jotenkin exsoottista, woikaksen puolella se on jopa must, ja harva se päivä, mutta kiínteistö harrastajien keskuudessa on näköjänsä ihan normaalia. Ja yön pimeydessä ksnk lähiöiden syövereihin ei ole asiaa jollet ole tukka täynnä.

    Menikö se nyt niin jotta naula ja vasara pysyy paremmin kämmenessä kun välillä kupittelee, tietysti on siinä sekin vaara jotta seinistä ei tule suoria. Jukka2 tietää .... :lol:

    Lyhyenläntä karjalais poika men kauppaan ja tokas tiskillä, notta pane kyyppäri mulle olutta ja kyytipojaksi snapsi kimaltelevaa, joka nakkataan kitusiin karjaisun ja irvistyksen kera, no sittemmin sama jurpo keskisestä kymestä on tehnyt kaiken jota sallii laki ja moraali, niistä mitä se ei salli jutellaan josku toiste, "meitin Koistinen" kuten he tätä lättäjalkaisena kuusaalla -60 luvulla syntynyttä 150cm / 90 kg sankariamme kutsuvat, onkin jo varsin värikkään elämän kaarensa varrella kerinnyt jo yhtä ja toista, nykyinen homma on kiinteistö busineksen pyörityksessä, hää kulkeekin nykyisin lempinimellä Kiinteistö-Mongoli.
     
  17. repecab

    repecab 1st gear

    Kuka hullu on herättänyt Jukan. Mene heti takaisin jatkamaan unias senkin tollo.
     
  18. signet

    signet Gearhead

    Tai testailemaan toimiiko se lainattu furyn startti :rotfl:
     
  19. Karva

    Karva Gearhead

    Toimii ja kulkee hyvin, eli allekirjaillut sattu talkoiden kohdalle, ulkoisti vaan näjemmä tuokin jukan himmeli nesteet kanerviston tiellä pitkin pihaa, sinne se sonti tavarat ulos, mutta startti pelaa hyvin, ei tarvinna käännellä avainta enään kolmea kymmentä kertaa ...

    Hieno siitä tulee ja talvirenkailla heti ajoon, tai niinhän tuo väittää, on siinä katsurilla ajan patinassa taas ihmetystä, on noita nähty, mutta harvemmin rumempaa tulee vastaan, mutta eipä ole kuskikaan enään mikään kaunis-poika :poff:
     
  20. jukka.2

    jukka.2 Gearhead

    Vesi proppu puhkesi vanhuuttaan , ei muuta :poff:
     

Kerro tästä muillekin!