Tiivisteiden laitto rättikattoon?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Adam, 4.3.2007.

  1. Adam

    Adam 1st gear

    Nyt olisi rättikatossa tiivisteet niin huonossa kunnossa että ne pitäisi kaikki vaihtaa. Tarkoituksena olisi hommata itse tiivisteet ja sitten viedä laitettavaksi ne jollekin ammattilaiselle, jotta ei sitten tulisi mitään ikäviä yllätyksiä ensimmäisen vesisateen sattuessa...

    Mutta mistäs löytyisi tälläinen ammattilainen Uudenmaan alueelta? Äkillinen Googlettaminen ei tuottanut mitään tulosta. Kellään mitään tietoa mihin kannattaisi viedä?

    Auto on -91 Firebird, jos sillä on mitään merkitystä, eiköhän tuo tiivisteiden laitto kaikkiin rätteihin ole aika samanlaista...?
     
  2. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

  3. Adam

    Adam 1st gear

    No niin, hienoa... nyt kun löytyisi samanlainen mesta lähempänä lohjaa.

    Täytyypä kokeilla googlettaa verhoomoja. sepä ei tullut viimeeksi mieleen...
     

Kerro tästä muillekin!