GM farmareiden epämääräisiä koodeja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja toyopet, 7.3.2007.

  1. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Onhan näistä tietysti keskusteltu mutta tulipa tuossa nyt vastaan ihan konkreettisesti. Oldsista takaovi lopetti aukeamisen ulkokahvasta ja sehän piti sitten korjata. Yllätykseksi kukaan ei olekaan sitä räplännyt, kun kaikki oli tehtaan jäljiltä. Sieltä pahvin alta sitten löytyi tuollainen paperilappunen:
    [​IMG]

    Tuossa nyt ilmeisesti jotain kerrotaan tuosta vehkeestä, korin osalta. Mutta mitäs siellä tekee maininta DIESEL ENGINE? VIN-koodi (näkyy myös tässä lapussa ja on auton kanssa sama) kertoo konekoodiksi Y eli 307. Vai onko tuo vaan joku kaiken varalta tulostunut merkintä?

    No korjaus ei oikein onnistanut, vielä. Kyllä se aukeaa mutta korjauskeinot olivat tilapäisiä ja se takaoven keskuslukko-ohjaus ei enää pelaa, joutuu ihan käsin räpläämään. Ei aina mene putkeen.
     
  2. impala67

    impala67 Double Gearhead

    löysin samanlaisen lapun -84/85 capricen oven sisältä ja ihmettelin tota dieselengine mainintaa.
    kyseisessä autossa oli 305 ja hydrobuusteri jarrutehostin.

    veikkaan että tuo lähinnä kertoo sen että auton perus-varustus on valmiina diisseli koneelle. jostain syystä sitä ei vaan keulille ole laitettu.

    hauskat nuo koodien ilmaisutavat, siinä minkä ovea tutkin ne oli normaalisti "yksinkertaisina" koodeina, tosin myös selitettynä mitä ne tarkoittaa kuten sunkin lapussas.
     
  3. Dragonfly

    Dragonfly 1st gear

    Eiköhän se maininta "diesel engine" ole vain sen paperin perus painotekstejä. Eihän siinä ole mitään koodia sillä kohtaa. (vrt. muihin koodeihin ja perusteksteihin)
     
  4. Simo

    Simo 1st gear

    Tulkitsen asian niin, että koska otsikon "Diesel engine" alla ei ole koodia, niin ei ole diesel moottoriakaan.
    Muiden otsikoiden alla näkyvät koodit asennetuista optioista.
     
  5. impala67

    impala67 Double Gearhead

    juu samaa mieltä, meinaan vaan sitä että kun autosta löytyy tollanen lappu niin oliko siinä sun autossa perinteinen alipaine jarrutehostin vai hydrobuusteri?
    veikkaisin nimittäin oman kokemuksen perusteella että tuo lappu vois meinaa että on valmius sille kiisselin lyömiselle keulalle...?
     
  6. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Tuossa kyllä on ihan alipainetehostin.
     

Kerro tästä muillekin!