Milloin harrasteauto liikenteeseen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja poskisolisti, 19.4.2006.

  1. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Sitten kun sellanen "harrasteautoksi" luokiteltava tuohon pihaan eksyy, joskus kesällä 8) (vaikka aika paljon tuota Gemsun vaniakin joutuu harrastaa, kun lähes jokapaikka täytyy käydä läpi... :odroll: )
     
  2. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Riippuu oikeestaan ihan siitä, kuin nopee pääsen suorittamaan ajokortin kirjalliset ja inssiajon. Vielä pitäs vähintään 25pv ajaa hullunkolmion kans, ni sit. Ja pitäs tietyst viel saaha tuo autoki kuntoo.. :eek:
     
  3. Jome

    Jome Gearhead

    GMC otetaan ajoon 1.5, Taurus on ympärivuoden käytössä, tosin kilometrejä tulee vaan n.7500km/vuosi
     
  4. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    toukokuussa, viimeistään äitienpäivänä.
     
  5. busse

    busse Gearhead

    Vasta maalit poistettu ja peltihommat alkamassa joten eiköhän se vappuna liiku?? vuotta vaan en tiä toivottavasti pian, työt vaan haittaa harrastusta :mad:
     
  6. tammercity

    tammercity Gearhead

    Varmaankin hot rotti ja rokki shouhun kurvataan ensimmäiset meetrit Olssilla tänä vuonna.. jos vaan saadaan uus akku hommattua jostain siiheks :rotfl:
     
  7. Ck

    Ck Gearhead

    Viimevuonna 21.4, tänä vuonna jo 20.4. Ei enää pitkä aika 8)
     
  8. fe390

    fe390 Gearhead

    Pickuppi liikenteeseen tänään, muuten ei pääse viikonlopun romutorille myymään.
    Varsinainen harrasteauto on ollut vakuutuksessa koko ajan, ajettu tosin vain kerran tämän talven aikana.
     
  9. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Maalis-huhtikuun vaihteilla (jos vaan osat saapuu) tulee tämä "osta halvalla laita kuntoon ja myy mutta et sitten malta myydä niin sulla on kaks harrasteautoa"-tyyppinen projekti (86 camaro) liikenteeseen. Varsinainen harrasteauto sitten (89 camaro) on liikenteessä kesällä 2008.
     
  10. Buick Special

    Buick Special 1st gear

    Sunnuntaina -64 Buick-farmarilla FHRA:n rompetorille. Siitä se alkaa!
     
  11. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Kyllä kai ens viikolla täytyy yrittää mennä laittelemaan Cadillacia jos vaikka pian pääsis ajelemaan. Uusi akku täytyy hommata ja jarrut herätellä talviunilta
     
  12. paja1

    paja1 Double Gearhead

    tänää kaiveltu caprice esiin ja kyläkierros ilman leimaa ja seisontavakuutus :oops: tuulilasi kun tulee niin leimalle ja heti käyttöön 8)
     
  13. PikkuPaja

    PikkuPaja Gearhead

    Tänään käyty jo perää heittämässä,lystiä oli kun huvipuistossa 8) onneks ei sattunu kissalat kohalle,broidin vanin vanhat siirtolaput akkunoissa :eek: ,oisvat saattaneet olla vähän vaikka :soosoo: no,omat kilvet jo ehkä huomenna,jos kaikkien pitämä katsastusmies suo :odroll:
     
  14. pekkosbill

    pekkosbill 3rd gear

  15. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Näin rospuuttokeleillä koittanut kituuttaa käyttiksellä ettei harrastepelit ryvety. Aamulla vielä parkkeerasin Typhoonin (aka TulevaKeräilyHarvinaisuus) autokatokseen ettei tarvi raukan taivasalla seistä - ajatellut, että ajelen sitten kun tarvii kahta autoa. Eipä ole semmoista tarvetta pahemmin tullut, joten kyllä tarvii huomenna lähteä sillä Pohjanmaalle päin oli keli mikä hyvänsä. Saahan sen pestyä ja peltiäkin saa tarvittaessa uutta, mutta ei siitä varsinaisesti mitään iloa ole tuossa pihalla seisottaa.

    Oldsi saa kyllä olla vielä tallin lämmössä tuonne lähelle Walpurinpäivää, jossei mitään erityistä tarvetta ole liikkua tyylillä.
     
  16. electra1

    electra1 Gearhead

    Alkaa olla sitä aikaa, että hinku tien päälle ois jo kova ja joka päivä käy mielessä, mutta taitaa vielä hetki mennä, että tiet on sulanu ajettavaan kuntoon ja loskakelit on ohi...Aikasin se kevät aina tuloo, nooh eihän täs enää juhannukseenkaa kauaa ole :D
     
  17. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Siinä vaiheessa kun viitsii hakea auton talvisäilöstä. Helppoa kun auto on akun asennuksen jälkeen ajokunnossa ja leima voimassa... 8)



    Olisihan siinä tekemistä mutta säilytyspaikassa ei ole mahdollisuutta tehdä yhtään mitään.... :(
     
  18. lucky13

    lucky13 1st gear

    Eilen. Piti viedä leimalle, kun sain hommat valmiiksi. Lähdin ajelemaan konttuurille päin, niin huomasin, että jarrut puoltaa aivan saatanasti... :mad:
     
  19. Putte

    Putte 1st gear

    Sen lisäksi, että pitää toi Oldsi leimata, niin tämä vuonna on leimattava myös kuski. Just eilen tuli AKE:lta käsky lääkärintarkastukseen.
     
  20. kylähullu

    kylähullu 3rd gear

    Tuossa just äsken kävin tallissa ihmettelemässä kummanko pontiacin pistäis kesäks liikenteeseen. Ei ole hirveesti napannut nuo tallitouhut autojen kanssa, eikä sen puoleen ole ollut hinkua saada autoja tänävuonna aikaisin liikenteeseen . Viimekesänä tuli kumminkin vanhuksella ajettua n:9000 mailia Viime aikojen raassaus on painottunut pyörä puolelle, jos sen vaikka sais kesäks liikenteeseen, tosin vuodesta ei ole vielä tietoa :lol:
     

Kerro tästä muillekin!