Ensimmäinen yritys tyttöjen kanssa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 17.7.2006.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Mikähän vi*** siinä oikein on kun tollaista pa***a musaa pitää dumpata tollaisten asiallisten videoiden sekaan? Olen meinaan jo pitkään ihmetellyt moista katsottuani muutaman Ameriikan DVD:n ja samaa Bullshitia soitetaan niissäkin. Annettaisiin autojen ääntelehtiä ja jätettäisiin muu shitti pois kuvauksista. Kommentteja :eek: ? Ja sitten vielä se sekavien kolmen tai vähän alle sekunnin otoksien räpsiminen - jos kuvataan, niin näytetään vähän pitempään. Eikös vaan?
     
  3. rocker79

    rocker79 Gearhead

    Oli kyllä aivan loistava tämä toinenkin pätkä!
    Ja musiikista pisteet kotio! Taas oli erittäin hyvät biisit valittu! 8)

    Lisää tällästä!!!
     
  4. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Se musiikkivalinta on tietysti makuasia, mutta jotain sinne on laitettava, niin paljon kaikkea hälinää ja mölyä on taustalla muuten. Ja sitten jos hidastaa tai nopeuttaa kuvaa, niin äänet menee ihan sekaisin.

    Noista lyhyitten pätkien kuvaamisesta: Kun tein tuon ekan yritelmän, se tuntui jopa liian pitkäveteiseltä parin päivän jälkeen katsottuna. Tässä toisessa vedin sitten pikakelauksella puolet videosta... En tiedä toimiiko sekään mutta tulipa erilainen... Lyhyet pätkät oli kans pakon sanelemaa kun aina kun koitti pidempää siivua kuvata niin käveli kymmenittäin ihmisiä eteen...

    Kiitos palautteesta!
     
  5. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Oliskohan se sitten parempi että taustalla pelkkää hälinää kun kuvataan paikallaan olevia autoja? Ei mun mielestä!
    Musiikki pitää tuollaiset lyhyet pätkät mukavasti koossa ja muutenkin lyhyet tarkoin valitut leikkaukset tekevät filmistä tiiviin ja mukaansa tempaavan!

    Jos on liian pitkiä pätkiä niin filmistä tulee helposti tylsä ja puiseva koska niissä on aina hiukan löysää mukana.. Poikkeuksiakin toki on varsinkin silloin kun on onnistunut tallentamaan jonkin pitkän ja mielenkiintoisen tapahtumakokonaisuuden, mutta sellainen vaatii paljon taitoa ja onnea..! (en osaa sanoa kumpaa tarvitaan enemmän..) :odroll:

    Musiikin käyttämisessä on tietysti sellainenkin asia huomioitava kuin tekijän oikeudet, varsinkin jos filmejä käytetään kaupalliseen tarkoitukseen, mutta uskon kyllä että Chevy´53 on huomioinut tämänkin seikan..!

    Hienolta näyttää kyllä tähänastiset filmaukset!
    8)
     
  6. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Oikeassa olet. Kaipa sitä täytyy omaa musiikkiakin sitten alkaa tekemään jos noista meinaa pidempiä pätkiä tai jotain kaupallista hyötymistä... Tai sitten tarttis käyttää yli 50-vuotta vanhaa musiikkia... Tai hankkia Teoston ja Gramexin lisenssit... Tai sopia bändin kanssa jne..
     
  7. hairdude

    hairdude 1st gear

    musa toimi hienosti. siina on vaarana etta joku innostuu musasta jota ei ennen kuullu. ole uskollinen omille visioillesi , jos yritat muita mielyttaa nin hukassa olet. kun teet itselle niin huomaat etta muutkin tykkaa.
    jonkun pitaa aina olla suunnan nayttaja. karavaani kulkee ja koirat haukkuu.
    tanaan ahvenanmaalle autoja katsomaan.
    ala ole uneton seatlessa tee vireoita kansalle.
     
  8. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Tänks. Kyllähän tuo punkrock toimii rodien kanssa, laitetaan sitä fifties rockettirollia sitten hitaasti lipuvien kustomien kuvaan.... Rockabiliä johonkin väliin... No katotaan... :rotfl:


    Nyt oikeastaan vasta tajuaa senkin kuinka paljon aikaa tarvitaan kun editoidaan pitkiä elokuvia, TV-ohjelmia yms. Eikös King-Kong kakkostakin tehty jotain 8 vuotta??!! Täytyy kyllä tuota kuvaamista opetella vielä, hyvällä kuvauksella sais varmaan ajansäästöä editoinnista...?
     
  9. jylhä

    jylhä 1st gear

    oletkos ollut nuorten ohjellma jyrkin kuvaajana joskus?
     
  10. lake ender

    lake ender Gearhead

    jos nyt ruvetaan oikein kritisoimaan niin pari juttua tuli mieleen tosta viimisestä pläjäyksestä:

    - kuva levoton koko ajan, eli käsivaralta kuvattua. Väliin voi laittaa jotain laajempaa kuvaa, joka rauhottais vähän menoa.

    - musa on ok, loppuun tms. vois laittaa jonkun lähetyksen tms. aidoilla äänillä

    - Liikaa eri tyylejä samassa pätkässä. Ok, nää on kokeiluja mutta... Jatkossa voisit tehdä yhen mustavalkosen pätkän, yhen normaalikuvalla ja yhen psykedeelisen vaikka. Nyt tulos on vähän sillisalaattia.

    Kauankos ne sit star wrekkiä tekikään....
     
  11. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Kiitos palautteesta! Koitin tehdä noista kahdesta pätkästä niin erilaiset ettei niitä vois verrata, mutta tavallaan silti ekasta tuli parempi... Mitenkähän ne saa esim. Madfabricatorsin videoissa ne lyhyet filmaukset näyttämään niin hyviltä? Oliskohan sittenkin kokemuksella ja osaamisella jotain merkitystä tässä???

    Toi jyrkimäinen levottomuus tulee kyllä hyvin esiin käsivaralla kuvattua pätkää nopeutettaessa. Pitää kai alkaa rakentamaan sellaista kiskoilla kulkevaa pyörätelinettä... Tai sit niin kuin ne teki tässä meidän kadulla yks päivä: Auto oli kuormurin lavalla ja näyttelijä oli ajavinaan katua pitkin... Olis kai niitä kaikkia kikkoja kun tietäis vaan.

    Noita eri tyylejä on tosiaan vähän liikaa tuossa toisessa filmissä, mut kun oli niin hauskaa kokeilla kaikkea uutta enkä osannut päättää mikä on paras. Laitoin sitten ne kaikki! :rotfl: :rotfl:
     
  12. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Psychostarsilta, ensimmäisen videon taustalla soineelta orkalta on tuupannut viimein ulos uutta matskua. Miss Ellie on näköjään ehtinyt studioon terveyssisaren asussa kirmailun, Impalan hitsailun ja rälläköinnin ohessa... Maistelua tulevalta levyltä voi latailla alla olevasta osoitteesta:

    http://www.myspace.com/psychostarsrocks

    Bändi on muuten keskiviikkona keikalla Helsingin suunnalla.
     
  13. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    Hieno video ja uskomatonta materiaalia.. :eek: ei tommosia kärryjä ole olemassakaan... :oops:
     

Kerro tästä muillekin!